שלום לכולם... יש כאן מישהו מאירופה במקרה? או שכולם מתרכזים בעיקר בארה"ב וקנדה?
א אניטה007 New member 3/2/02 #1 שלום לכולם... יש כאן מישהו מאירופה במקרה? או שכולם מתרכזים בעיקר בארה"ב וקנדה?
Y Yaniv-DC New member 3/2/02 #2 שלום אניטה וברוכה הבאה האמת שאין כאן בכלל הרבה מקנדה, הרוב אכן מארה"ב, אבל יש גם אירופה. חכי עוד טיפה, והם יתעוררו
שלום אניטה וברוכה הבאה האמת שאין כאן בכלל הרבה מקנדה, הרוב אכן מארה"ב, אבל יש גם אירופה. חכי עוד טיפה, והם יתעוררו
A A n g e l D u s t New member 3/2/02 #3 הם התעוררו ../images/Emo13.gif או שרק אני.... בכל מקרה אני מפריז ויש פה עוד כמה מצרפת אנגליה וכו´ וכו´ וכו´
הם התעוררו ../images/Emo13.gif או שרק אני.... בכל מקרה אני מפריז ויש פה עוד כמה מצרפת אנגליה וכו´ וכו´ וכו´
A A n g e l D u s t New member 3/2/02 #7 לא לא לא זה בכלל לא אותו חומר אמילי (שהקשיבה לשם שינוי בשיעור ביולוגיה. I WONDER WHY)
G Gefen New member 3/2/02 #10 כן..ממש לא הבנתי מי זו אבק המלאכים שהגיעה הנה.. טוב שיש את פאנקי אחרת באמת לא הייתי יודעת ואז הייתי גם מתחילה לשאול אותך שאלות של חדשים וגם אומרת לך ברוכה הבאה.. אז..לכבוד מה הניק החדש..??
כן..ממש לא הבנתי מי זו אבק המלאכים שהגיעה הנה.. טוב שיש את פאנקי אחרת באמת לא הייתי יודעת ואז הייתי גם מתחילה לשאול אותך שאלות של חדשים וגם אומרת לך ברוכה הבאה.. אז..לכבוד מה הניק החדש..??
A A n g e l D u s t New member 3/2/02 #11 לכבוד זה שנמאס לי מהכינוי הישן והחלטתי שאחרי שנה וחצי הגיע הזמן לעשות מייקאובר והודעתי שהחלפתי כינוי רק שסתם תקעתי את זה באיזשהו שירשור
לכבוד זה שנמאס לי מהכינוי הישן והחלטתי שאחרי שנה וחצי הגיע הזמן לעשות מייקאובר והודעתי שהחלפתי כינוי רק שסתם תקעתי את זה באיזשהו שירשור