שלום לכולם!!!!

שלום לכולם!!!!

שלום לכולם ! אני רוצה להגיד לכם כמה דברים מאוד מאוד חשובים ! אני אוהב את דנה אינטרנשיונל כאומן וכאדם ! אני אוהב את דנה אינטרנשיונל ביום וגם בלילה ! אני אוהב את דנה אינטרנשיונל בטוב וגם ברע ! אני אוהב את דנה תמיד תמיד תמיד תמיד היא המלכה !!! ועכשיו לסיכום!! אני אוהב אני אוהב את דנה אינטרנשיונל תמיד תמיד ולא משנה לי מה חושבים וגם לא משנה לי מה אומרים דנה אינטרנשיונל אצלי מספר 1 ממני בהמון אהבה לפורום, דני אינטרנשיונל דנה את מלכהההההההההההההההההההההה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מה את רוצה ???...

מה הבעיה שלך אני יכול להבין אותך??... תנסי להיות ברורה תדברי עברית ולא חרטה.. ממני, דני אינטרנשיונל

דנה אינטרנשיונל המלכה !

גם ביום וגם בלילה את דנה אינטרנשיונל אני אוהב.. דנה המלכה, דנה האישה, דנה פה ודנה שם דנה את איתי ואני??.... ממני, דני איטנרנשיונל

שמישהו ירגיע את הילד! ../images/Emo91.gif

דני, אני מבין שאתה אוהב את דנה, אבל לא צריך להגזים... היא אומנם אדם שמשפיע על חייך אבל זאת השפעה חד צדדית בלבד. תזהר...בסוף תהפוך לפריק שמחטט בפח האשפה שלה! תרגע! גם דנה היא רק אדם...

שני32889

New member
נו מה נסגר איתכם?

תגידו לי מה אתם ילדים קטנים? די נו מיציתם יאללה תעשו סולחה וזהו !!! אחרי הכל אל תשכחו ששניכם פה בגלל אותו דבר אה.....

../images/Emo8.gifאני אוהב כי אני אוהב ולא סתם../images/Emo8.gif

עבור: la la מקורי ! אף אחד לא צריך להרגיע אותי אני אוהב כי אני אוהב ולא כי סתם! שאני אוהב מישהו/מישהי אז אני אוהב להפגין את זה מבין??.. אני לא היה בחיים פריק ואני יודע להציב ועצמי גבולות ואני יודע לשים גבול לאהבה... עכשיו אני רוצה להפסיק לריב עם כל חברי הפורום כי זה לא מתאים ולא מכובד ומו ששני אמרה אנחנו פה בשביל אדם אחד וחשוב לשמור על פרופורצויות נכונות..... אז אני רוצה לעשות סולחה אם 2004 היי לכולם זה אפשרי?... ואם שער חברי הפורום היקרים !... ממני בהמון המון אהבה לפורום ולדנה אינטרנשיונל, דני אינטרנשיונל....

yafyofa

New member
שנייייייייייייייייייי כנסי דחוף!

למה את לא באייסיקיו?! אני צריכה לדבר איתך.. :(

היי דני אוהבת אותך

לסיכום מי המלכה ? אני המלכה!!!!!!!!! אני המלכה של תל-אביב ב--- 2004 יהיו לכם הפתעות רבות ממני חברייה חכו ותראו....מבטיחה יהיה טוב

למעלה