שלום לכולם!

אפרתי...

כפרות!! מת עלייך!! ים של דמעות בי שתי עיני.. ליבי זועק- אפרתי שלי!! (חלל!) אל תדאגי אני כל הזמן עם הכובע גן וגם עם קוטל הפונפונים שלי ליתר ביטחון..

שניציל'ה מתוקי שלי...

כאן לא פולין!!
היה ממש אחלה איתך גם בסמינר י"ב וגם בחנוכה! אתה סופר גבר! ודירבאלאק אני לא רואה אותך במתעניינים!

אל תדאג!

מה זה? זה ציפור? זה מטוס? לא! - זה סופרשניצל!! כשסופרשניצל בשטח אין בכלל מתח.. שחור, אתה בנאדם אחלה.. ואני רוצה שכולם יודו לך.. אבל אני לא יודע אם יקראו את זה- אז אני מודה לך בשם כולם על זה שביימת והפקת ויחצנת את טקס חנוכה הצנוע שלנו.. תודה!!!!!!

קשתונה

New member
שניצלעך שלייייייייייייייייייייייייי

כפרה שלייייייייייייייי המעיר הכי טוב בעולם!!! משקים חלומותי! אהוב בקריי!!! היכן אתה?!?!?! האם לא מגיעה לי איזו שיחת טלפון חביבה לכבוד 18 אביביי? האם לא מגיע לי איזה שלום קטן של געגוע!?!?!?! האם לא מגיעה לי דרישה של כל התמונות שלך?!?!?! לכן בחור חביב...אני מחכה ומצפה:) ואני מתגעגע אליך:( אוהבת המוניםםםםםםם קשת:) ("המממ גלעד...יש שם ציצים...")

just stav

New member
ציצים?? איפה יש ציצים? גם אני רוצה!

חחחחח *אני מבקשת להתעלם מכל הודעה בסגנון שאני אכתוב היום- אני טוענת לאי שפיות זמנית*
יום טוב לכולם Love סתו

מזל טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני מגיחע עוד מעט לגולן לאיזה שישבת שכזה.. אני מגיע למיצר אבל אני אשקול לרדת כבר ביום חמישי ולבלות עם כל החבריה.. אל תדאגי אני אודיע לך לפני זה.. חוץ מזה מה הקטע עם הציצים???? את צריכה להסביר..

go golan go

New member
מיצר? שתי דקות מהבית שלי!!!

טוב.. אז קצת יותר.... אבל זה בגלל שיש להם כניסה באורך הגלות!!!

קשתונה

New member
כפרה....(וזורק'ה גם)

אתה מוזמן לנום את הלילה פה... והסיפור עם הציצים...שהחלטת להציק לאפרת וזה מסתבר כלל לקפוץ עלי שניה אחרי שקמתי ולשכב עלי... מה ששכחת זה שיש שם ציצים...אז רק הזכרתי לך...כדי שלא תשכח שהם שמה (למקרה שמישהו לא שם לב...) וזהר אני רוצה ליומולדת הקטנת חזה! דחופה! (כן זה הפריע לי היום בקניות!)

just stav

New member
את מוזמנת לתרום לנזקקות...

(את יודעת איך למצוא אותי
) חחחחח
יום טוב לכולם Love סתו

קשתונה

New member
קרציות????

הלכת פעם לקנות מעיל והוא היה מעולה רק שהוא פשוט לא נסגר בציצים? כנל חולצות? כנל סווצ'רים? כנל סריג ממש יפה שראיתי אתמול?? רצת פעם וממש כאב לך? כואב לך הגב? אין חזיות ספורט שיכולות להכיל אותך בתוכן?? יפה...אז שתקו:)

THE sky angel

New member
כן??? הלכת פעם והתלהבת מאיזה

חולצה אבל אין לך מספיק ציצים בשביל למלא אותה?? יש בגד ים מדהים ששמת עליו ע' אבל הוא משולשים והציצים שלך נעלמים בו?? הלכת פעם למדוד חולצות ושאלו אותך מתי יתחילו לגדול לך הציצים?? לא, נכון??? יפה! אז שתקי!

just stav

New member
בדיוק!!

את יודעת שיש לי חניכות עם חזה יותר גדול משלי?? זה מדכא!!
יום טוב לכולם Love סתו

kedeman

New member
אה כן?

אתן יודעות לכמה בנים שקוראים את ההודעות האלה אין ציצים בכלל??? אני יכול להמשיך את האסוסיאציה הזאת עוד הרבה!!!!!!!

למעלה