שלום לכולם!

שלום כלבת ים חמודה שלי..

חמודית מה המצב?? אמרתי לך שבסופו של דבר אני אכנס ואכתוב הודעה וזה נראה לי די נחמד.. תודה על טיול מדהים..

שלום לכולם!

בוקר טוב אנשים יקרים.. זו הפעם הראשונה שאני כותב בפורום ואני חייב לציין שזה דווקא די מגניב.. אז מי שלא יודע לפי השם שלי אני גילי או גלעד או סמיילי או שניצל או בלונדי או כל מיני אחרים.. אני ממטה יהודה ואני מש"צ בתנועת בני המושבים ואני גאה בכך.... חברים יקרים אני מתגעגע לכולם.. כל מי שלא היה בטיול חנוכה (וחבל) וכל מי שלא בא לסמינר יב' (תיענשו).. בכל מקרה זה די מגניב לכתוב משהו ואחר כך הוא מופיע באינטרנט (מצטער על הפרימיטיביות.. אני עדיין מתלהב מהקופסא במטבח שמחממת לי את האוכל..) בכל מקרה.. חברה רק רציתי להגיד שאני מת על כולכם ורוצה כבר לראות אותכם שוב בסמינר מתעניינים..

S a l i t

New member
האאא בחורצ'יק!!!

אתה החבוב שסחבתי לו תחולצה כחולה נכון נכון נכון? ואתה אותו אחד שזרק אותי מהשק שינה לקיבינימאט בבוקר האחרון כשאף אחד לא קם... הכל נרשם גילי...הכל נרשם

סלעית..וסיפורו של קן צור הדסה לשעבר

זה אני!!! ולא סתם סחבת לי חולצה.. חולצה כחולה עם שרוך אדום של צור הדסה אריות.. לצערי לשעבר אחרי שהצופים השתלטו לי על הקן המסכן שלי.. שלפני כמה שנים (בתקופת דרור חדד ואחריו אושרית קריטי למי שמכיר) היה מאוד מצליח והיה אימפריה שכללה בסביבות בשלוש מאות חניכים.. אלו היו זמנים יפים.. אי שם בכיתה ט' י' ויא'.. ואז אושרית שלי עזבה.. ועכשיו היא עושה כל מיני פעולות ביניהן של הצופים- לא מספיק השתלטו לי על הקן?!! והכל החל להתפרק כשההורים ביישוב החליטו להביא את הצופים.. בסך הכל בסופו של דבר לא הייתה לנו ברירה אלא לתמוך בהחלטה מכיוון שרוב הנוער ביישוב (פוטנציאל אדיר ) לא הגיע לפעולות של התנועה וחשבו שמיכיוון שהם באו מירושלים (להרחבה של היישוב(גועל נפש)) הם מכירים את הצופים ואלו יוכלו למצות את הפוטנציאל של הנוער... זהו פחות או יותר.. ובנוגע לבוקר האחרון... אני חייב לכולם התנצלות.. זו פעם ראשונה שיש לי העונג להעיר אנשים אחרים ופשוט התעללתי בכם עם 'קומו לעבודת הבורא..' ואני חייב לציין שזה הי ממש כיף.. אם לא הבנת חמודית זאת פשוט הפעם הראשונה שקמתי לפני משהו אחר ולא הייתי האחרון שבועטים בו כי הוא עדיין ישן..

מ ו ר ע ל

New member
בקשר לעניין ההשקמה...

אחרי שעברת את השקמת עומר חרובי והשעונים המצלצלים של דארק סייד יש לך טראומה רצינית ולכן היה לך דחף להעיר אנשים בצורה אכזרית זה הכל זה תופעה מוכרת זה יעבור לך עם הזמן:)

just stav

New member
פאק!!

ההשכמות של עומר זה הדבר הכי נורא שיש!! כל הקבוצה במד"צים רצתה להרוג אותו...
יום טוב לכולם Love סתו

גם כן השקמה!

אני חייבת לציין שההשקמה שלך הייתה עדיפה על ההשקמות של אריק ואריאל.... הפעם אני וגל לקחנו את התפקיד של הקמים אחרונים אחרי שכולם כבר עם התיקים על הגב... ודווקא אצלך קמנו מהר... אולי זה בגלל האיום שיורידו עלינו את החממה... מי יודע? צ'או וערב טוב!

go golan go

New member
גלעד!!!!

שלום חמוד!!!
מה קורה? זאת אלה מרמת הגולן... זוכר? (נפגשנו בפולין....)

go golan go

New member
כנס ניצנה...

מה לעשות, קיבוצניק זה הכי, אחי!!! אבל אל תדאג- אני אהיה במתעניינים...

just stav

New member
גילי אהובי!!

גם אתה הגעת לפה? איזה יופי
ברוך הבא!
יום טוב לכולם Love סתו

fresh mishmesh

New member
גילי בוב../images/Emo70.gif

לא יודעת אם אתה מכיר/זוכר אותי, אני ניצן מבאר טוביה...
מה קורה איתך?

../images/Emo153.gifחלל!

גילי מותק!!! היי, זאת אפרתי (עם י' החיבה) מעמק יזרעאל... אתה יודע, המתחרצלת הראשית... (חלל!
) רק רציתי להגיד לך שיש לך ד"ש מרעות, הגרעינרית שלך, שפגשתי אותה אצל הבן דוד שלי, כי היא חברה שלו מסתבר... בכל מקרה, שמעתי עליך דברים טובים ממנה, אז קח לתשומת ליבך. אכן נתראה בסמינר מתעניינים. עד אז שמור על עצמך, ותתחרצל בגאווה
! (חלל!
) צ'או!

בעיה? איזו בעיה?

לי אין שום בעיה עם הפונפונים! אחד מאהובי הגדולים הוא מראשי הפונפונים... מה פתאום בעיה? אני? השם שלהם מסמל כזאת גבריות וקשיחות... לא כדאי להתעסק איתם... פונפונים הידד! האח!
צ'או

למעלה