שלום לכולם....

wildness

New member
שלום לכולם....

היי! רציתי בבקשה שתגידו לי איפה אני יכולה למצוא חומר על המקור של ריקודי בטן, מאיפה הוא בא, כיצד התפתח, מה לובשים, איזו מוזיקה מנגנים וכו'. בבקשה תעזרו לי, זה חשוב.... תודה

שאלה מצויינת.

אנא אנו על השאלה, משום שגם אני צריכה את החומר הזה. אנא רק אם אפשר-חומר בעברית. תודה.

-האגן-

אנשים...תקשיבו, יש לי בגרות חשובה במחול, בה אני משלבת שני סוגי ריקודים(ריקודי בטן וג'אז). לבגרות זו אני צריכה להגיש עבודה גם במעשי וגם בעיוני. הנושא הגדול הוא האגן. אני צריכה חומר על האגן בריקודי בטן-בעברית בלבד!!(אם אתם יודעים היכן אני יכולה למצוא גם על ג'אז MTV כזה, זה יהיה מצויין!). אנא, אם ידוע לכם מידע בעברית והיכן אני יכולה לחפש זה יהיה נפלא! תודה!

שרקייה

New member
חומר על ריקוד בכלל ועל רקוד מזרחי

בפרט ניתן למצוא ב: 1. ספריית המחול בבית אריאלה בתל אביב. חומר על כל סגנונות הריקוד, רקדנים, מופעים מפורסמים ועוד. מירב החומר באנגלית ומיעוטו בשפות אחרות כולל עברית. 2. עיתון המחול של ירון מרגולין - באינטרנט. ניתן למצוא כתבות מקיפות על סגנונות ריקוד שונים, על אומנים ועוד. הכתבות בעברית אבל לעיתים מאד ארוכות וכבדות. 3. חומר מתורגם מאנגלית - אצלי. בהצלחה, גליה 604183 - 052

wildness

New member
שרקייה

קום כל תודה, האם את יכולה לשלוח לי חומר מתרוגם מאנגלית על מחול מזרחי? אני צריכה הרבה חומר על ריקודי בטן, מהיכן הגיעו, כיצד התפתחו, על התלבושות וכו'. כל דבר שקשור לנושא יהיה לי טוב.

שרקייה

New member
טוב, אבל...

פתחתי לפני כשבועיים משרד חדש בראשון לציון. הכל עדיין בארגזים. נסי בספרייה. בנתיים אני אחפש את החומר. חוץ מזה יש לי גם קלטת וידאו שדי מסכמת את כל התחום. בכל מקרה, כדאי שתהיי בקשר. את יכולה להתקשר או לשלוח דוא"ל [email protected] סוף שבוע נעים. גליה

ומה איתי? בשבילי אין כלום?

הייתי בבית אריאלה, וממש לא מצא חן בעיני המקום!!! פשוט לא! רוב החומר הוא באנגלית! האם יש לך משהו בשבילי גם? אשמח מאוד אם כן. תודה

wildness

New member
שרקייה....

תודה רבה רבה רבה!! אני אצור איתך קשר בהקדם האפשרי. אם תוכלי לעזור לי במציאת חומר זה יהיה מעולה! ושוב תודה.

באלאדיה

New member
יש לי תחושה חזקה של דה ז'ה וו...

כבר שמעת את ההסבר לגבי העובדה שהפורום הוא לא מקום העבודה הסדיר של אף אחד מהמשתתפים. יש מאמר בעברית (ראיון עם אלינה) בקישורים של הפורום. מעבר לזה אין לי מה לחדש, בהצלחה בבגרות.

למעלה