שלום לכולם!!! מצטרף לפורום!!! שיהיה לכולכם חנוכה שמח!
N n oy New member 24/12/03 #4 ../images/Emo140.gifשלום וברוך הבא בצל קורתנו מה שימך מה שלומך מאיפה כמה למה כלומר בן כמה מה עושה בחיים? היצאת כבר או שאתה בדרך נשמח לשמוע חלק מהתשובות שיהיה לך בהצלחה בכל אשר תעשה נוי.
../images/Emo140.gifשלום וברוך הבא בצל קורתנו מה שימך מה שלומך מאיפה כמה למה כלומר בן כמה מה עושה בחיים? היצאת כבר או שאתה בדרך נשמח לשמוע חלק מהתשובות שיהיה לך בהצלחה בכל אשר תעשה נוי.
ל לביא4 New member 25/12/03 #8 ושוב שלום לכולם נאמר נכון, ולמה פירשניק נבהל? אם הגעתי לכאן סימן אין לי כלום נגד איש, בסך הכל קראתי את ההודעות הקודמות והתרשמתי. בכלל יפה לדעת שהחבר'ה כאן נכנסים לפורום חרדים וקוראים משם. אז חברים יקרים - חודש טוב וחנוכה שמח!!
ושוב שלום לכולם נאמר נכון, ולמה פירשניק נבהל? אם הגעתי לכאן סימן אין לי כלום נגד איש, בסך הכל קראתי את ההודעות הקודמות והתרשמתי. בכלל יפה לדעת שהחבר'ה כאן נכנסים לפורום חרדים וקוראים משם. אז חברים יקרים - חודש טוב וחנוכה שמח!!
ל לֵייזֶר פֶּלֶס New member 25/12/03 #9 ברוך בואך בתקווה שלא תהרוס את הריהוט ולא תאפר על השטיח, אני מקבל אותך בברכת ברוכים הבאים בשם וויסקי ג'יימסון. לחיים!
ברוך בואך בתקווה שלא תהרוס את הריהוט ולא תאפר על השטיח, אני מקבל אותך בברכת ברוכים הבאים בשם וויסקי ג'יימסון. לחיים!
N n oy New member 25/12/03 #12 מי אני ? עכשיו אני יודעת למה אני לא עובדת בזה שאחר כך מונשרי יגיד שאנשים נראים כמו איפור שטיח מה אני ערבושית? אמאלה
מי אני ? עכשיו אני יודעת למה אני לא עובדת בזה שאחר כך מונשרי יגיד שאנשים נראים כמו איפור שטיח מה אני ערבושית? אמאלה