שלום לכולם

תותית1

New member
שלום לכולם

שאלה: לפני כשנתיים התחלתי להרגיש בקור ובחולשה שאל היו לי קודם.חקרתי ובדקתי והגעתי לכך שמחסור בויטמין B12 יכול לגרום לזה. עשיתי בדיקות דם מקיפות ויש לי מחסור קל אך לא משמעותי.תקופה מסוימת לקחתי כדורי B12 אך ללא השפעה מיוחדת. לאחרונה אני שוב סובלת מקור עז{בלי קשר למזג האוויר} ומעייפות נוראה.אני מרגישה כמו זקנה. האם יש משהו אלטרנטיבי שיכול לעזור גם לחימום הגוף ובעיקר לתשישות שמלווה אותי כל הזמן בתודה מראש

תותית - בדיקות כלליות כצעד ראשון

מה שאת מתארת יכול להיות כל מיני דברים. הבדיקות הסטנדרטיות הן: ת.ד.ש - ספירת דם שלמה שקיעת דם כימיה כולל תפקודי כליות, כבד ושומנים. סוכר ברזל חומצה פולית + B12 נוגדנים ל- HBV (מחלת הנשיקה) תיפקודי בלוטת התריס שתן - כללית אח"כ כדאי לבדוק (במעבדה מיוחדת) - קנדידה (בדיקת צואה) לאחר התוצאות הבסיסיות, אפשר יהיה לראות לאיזה כיוון כדאי לבדוק הלאה. לעייפות כפי שאת מתארת יש סיבות רבות צריך לאתר איזו מהן נכונה אצלך

חימום יכול להצליח גם דרך נשימות

ראשית כל מחזוריות הנשימה - נשימה מודעת דרך האף, לתוך הבטן ונשיפה דרך הפה עוזרים לתהליך. להשתחרר מעישון המקווץ את כלי הדם ופוגע בתפקוד הריאות. ללבוש גרבים חמות, חשוב שהרגלים תהיינה מחוממות היטב, במיוחד בחורף. להשתחרר מבגדים שהם בצבעים קרים - אלו שיש בהם הרבה כחול/סגול ומהשחור והאפור, שחור ואפור סופגים את האנרגיה שלך. הגוונים והצבעים החמים, שיש בהם צהוב ואדום יעודדו הן את החימום הפנימי והן את חיוניות הגוף. אם יש לך דפוס של תשישות, מחלת היאפים, את מוזמנת להשתחרר מזה בתהליך טיפול אנרגטי שמשחרר אותך מהסתימה, ההולוגרמה המגנטית הגורמת לכך. חג אורים שמח ושבת שלום אסתיה

למעלה