שלום לכולם.......

שלום לכולם.......

קודם כל... נורא מצא חן בעני שאתם אשכרה עונים לכל בן אדם פה... כל הכבוד.... דבר שני, אם אני כבר פה
צירפתי גם כתב יד שלי...

מילה1

New member
הכתב נראה מעניין.

וגם ההתייחסות של שמעון מעניינית. אבל למען הסדר הטוב- אולי תצרפי עוד כתב (רצוי על דף חלק ובתוספת חתימה) המאשר שזהו אכן כתב ידך (ולא של מישהו אחר חלילה...) ושיש הסכמה לניתוח. ביי.

shamon51

New member
ניתוח "גרפולוגי" של המסר

הי ענבל, (אני עוסק בגרפולוגיה כתחביב ) אחד הדברים שבעזרתם מאפיינים את הכותב/ת הוא הסדר במילם ובשורות והשימוש בסימנים מיוחדים אז בואי נתחיל עם המסר שכתבת לכל חברי הפורום: "שלום לכלם.........." יש פה בנית מתח, נסיון להיות מסתורית למשוך ולפתות. "אתם אשכרה עונים" - קצת בסתירה לציטוטים מהתנ"ך, לא? "כל הכבוד...." - למה הנקודות? האם את מזלזלת? לועגת? "צרפתי -- שלי ...." - עוד פעם נקודות, כאילו שטם ראינו כתב יד כזה כדאי לכם, יש למה לצפות ולמה סימן ~ לפני ואחרי השם? האם את מתנדנדת בין הגלים ? ובסוף פילוסופיה על אלוהים: מי שמכיר הוא מי שלא מכיר והוא יודע שהוא לא יודע שהוא מכיר שאינו יודע בקיצור: על מי את מנסה לעשות רושם ואז (אחרי ה"הלם") הסתכלתי על כתב היד נראה לי שבמחברת כשאת מציגה את עצמך למןרים את מציגה פנים אחרות, לא? מסודרת, ילדה טובה ירושלים. שמעון

אמממ

זה כאילו אני צריכה להזהר עכשיו בכל מילה שלי... וכן! אני אוהבת נקודות...מה לעשות, שום זלזול חלילה. הניתוח שלך- "קצת בסתירה...", יש בו נימה ביקורתית כלשהי? זלזול?
אני לא בן אדם דו פרצופי או משהו, אבל אתה יודע, אולי אתם צודקים, הייתי צריכה לשים כתב יד ספונטני. צורת הכתב שלי במחברת היא הכתב שלי תמיד. אומנם קצת יותר מסודר, אבל זה רק כשהמורה לא מכתיבה מהר מידי... וזה נראה לי קצת מוזר להסיק מסקנה מסוימת מאוד לפי כתב מודפס ומסקנה שונה לגמרי לפי כתב יד. ובכלל, מה הקשר לתוכן החתימה שלי? אבל בכל מקרה תודה על התשובה... אני אשמח לשמוע עוד.

אניטה, זה אני, מה הטשטוש הזה בכתב

את נראית לי רצינית ושקדנית, גם קולטת וזוכרת היטב ומגבשת עקרונות פעולה סדורים. 'בעד' הכנה טובה ונגד להיות מופתעת ולאלתר בלחץ של זמן. יש גם עקשנות שקטה כזו, וגם כאשר נדמה שמישהו שכנע אותך בההיפך, מסתבר ש.. לא! אז בדרכך ובקצב שלך עד מגיע לנקודה שרצית, ואם נדמה למישהו שוויתרת, היגמשת והתכופפת, אז ספרי לו שזה היה מתוכנן מראש. כל טוב ומראש סליחה על משגים או היפגעות.

חחחחחחחח../images/Emo9.gif

מסכימה עם כל מילה. יש רק בעיה אחת...אני מנסה להיות מוכנה ומסודרת, באמת רוצה את זה... אבל לא מצליחה!!! אני תמיד מחכה לרגע האחרון... תודה!

shamon51

New member
צריכה להזהר ? לא בהכרח../images/Emo187.gif

הצורה החיצונית של הכתב היא חלק מהמרכיבים לניתוח גרפולוגי ללא ספק בכתב יד יש הרבה יותר ממה להסיק מסקנות אבל גם מהצורה של מה שנכתב במסר/פורום אפשר ללמוד. יתכן ומה הראת בכתב היד הוא משובת נעורים והעובדה שאת כותבת ברשת לאנשים שאינם מכירים אותך נותנת דרור לצורת ההתבטאות השימוש הרב ב ... מראה להבנתי: חוסר ביטחון, אולי רצון להצחיק, אולי רצון להיות מסתורי זה בהחלט בסתירה לציטוטי התנ"ך לרק לך (או לגיל שלך...) הפתרונים (לסתירה הזאת) שמעון

שמע

אני בטוחה שצורת ההתבטאות שלי אומרת הרבה, לא שללתי את האפשרות הזאת... אתה אומר שברשת אני כותבת יותר בחופשיות, זה הרי ברור! אתה לא מצפה שאני אדבר ככה למורים שלי, נכון? וחוץ מזה אין לי יותר מידי אפשרויות לכתוב מה שנראה לי במחברת ספרות...
דבר נוסף, אני בהחלט אשמח אם תנתח את כתב היד!! ולא את הצורה שבה אני מתבטאת כי אני חושבת שזה כבר די לא קשור לתחום הגרפולוגיה. ואחרון...אני באמת לא מוצאת שום סתירה. תבהיר את עצמך בבקשה.

למעלה