שלום לכולם

רזמטז

New member
שלום לכולם

בעוד שבוע אני נוסע לסינגפור ומעונין לקנות שם מצלמת רפלקס משהו בסגנון canon 300 מישהו יודע איך המחירים שם ביחס לארץ? כל מידע וקישור לחנויות שם יתקבל בברכה

lior218

New member
בטוח שיש פה מומחים גדולים ממני, אבל

לפי מה שאני יודע זה מגיע בקלות לחצי מחיר אפילו מהדיוטי פרי. תקנו אותי אם אני טועה. אני בדיוק בחיפושים אחר דגם שאבקש מאבי לקנות לי בסינגפור. (לדוגמא לפני כ3 שנים הוא קנה את המצלמת וידאו שלנו ב400$ בסינגפור במקום ב750$ בדיוטי פרי).

lior218

New member
יש לי שאלה קצת מטומטמת

האם יש איזשהו דגם של מצלמת ריפלקס דיגיטלית שמשלב גם פילים.

ted

New member
WRONG ANSWER!

בפברואר נתוודע למצלמה החדשה של ניקון - ה F6 שיכולה להיות גם פילם וגם דיגיטלית.

ת ו מ ס1

New member
התשובה נכונה

לא שאלו לגבי מצלמות עתידיות, שלא ברור מתי יצאו, ואם בכלל. כאשר המצלמה תצא, נראה. תומס

lior218

New member
אם זה משהו שעוד לא הושק

אז מן הסתם יש לצפות גם למחיר של "חם מהתנור"? יש לי זמן עד מרץ אפריל כנראה. באחד השרשורים מהימים האחרונים קראתי שיש שמועה שפנטקס יוציאו גם מצלמה חדשה. האם מדובר בDSLR?(לפי השמועות) יש לי עכשיו פנטקס K1000 עם עדשת 50מ"מ ועדשת 28-200מ"מ. והשאלה אם עדיף לי לחפש דיגיטלית של פנטקס ע"מ שאוכל להשתמש בעדשה של הישנה בדיגיטלית, אם זה אפשרי בכלל? קנון EOS300D היא המומלצת או הפופולרית של קנון, מי המומלצת של ניקון בDSLR? והאם לחובבן+ מומלצים דגמים אחרים של חברות אלה או של פנטקס? התקציב הוא מקסימום של 1000$ בסינגפור,מה האופציות למצלמה שהיא רמה אחת מעל הממוצע(לדוגמא רמה אחת מעל הקנון 300D)?

lior218

New member
אם המחיר לא ריאליסטי אז נגיד שאפשר

1000$ עם עדשה בסיסית? שוב, כתבו פה שאת ה300D אפשר להשיג בארה"ב ב900$ אז אני חשבתי שב1000$ בסינגפור, העניינים יראו יותר טוב, אולי אפילו ברמה אחת מעל הממוצע?

אין חיה כזאת

וגם אם תהיה - זה יקח הרבה זמן ובטח לגירסה הראשונה יהיה תג מחיר משוגע והרבה בעיות

lior218

New member
ונגיד שאני מתגמש קצת בתקציב...

מה הדגם ומה מחירו(בערך) של משהו שמתעלה קצת על ה300D? והערכה גסה של מחיר של מצלמה שתהיה חדשה בשוק, כמו הקנון F6 דיגיטלית+פילם.

אתה מדבר על ה10D.

ותמורת 1500$ מה שתקבל יהיה קופסא שחורה עם כפתורים וחור באמצע

זאת טיפה השמצה

גם בלי עדשה, ה 10די היא לא קופסה שחורה עם כפתורים וחור באמצע. היא סקסית.
וזה ממי שקנה את הקיט של ה-300D באלף דולר. בכל אופן, ההפרש במחיר הגוף בין ה 300 ל - 10 הוא 600 דולר. ואתה מפסיד ב-10 עדשה זולה, לא רעה, והכי חשוב, רחבה! (EFS-18-55 - מתאימה בלעדית ל- 300). יש טבלת השוואה בין ה 10 ל - 300 בביקורת על ה 300 בDPREVIEW. תחליט אם היתרונות של ה- 10 שווים לך 600 דולר, ומשקל קצת יותר כבד. מקווה שעזרתי, גם אני הייתי בהתלבטות הזאת עד לא מזמן. בכל אופן, ה- 300 פצצה. אני מאוהב לגמרי.
לא מפריע לי בינתיים שהיא קצת אנורקטית. בן

רזמטז

New member
מבקש הבהרה

ה 300d המדוברת למעלה היא דיגטלית? ועולה 1000$ אני דווקא מחפש את 300eos רפלקס פילם והאם מישהו יודע מה בערך המחיר שלה?

גידי@

New member
בארהב זה חכול לנוע בן 200 ל400 דול

ר זה תלוי כמובן בדגם של ה 300 רצוי לפני שליחה של אדם לקנות לברר מהב הדגם הרשמי באותו אזור ומה יבוא אפור לשם המאפשר לקנות יותר בזול

למעלה