שלום לכולם...

puff diddy

New member
שלום לכולם...

שלום אנשים!! אז ככה... השיר של בובה בראית...שזה שיר משגע ...לדעתי לפחות הייתי מת לדעת את המילים בעברית...כאילו את התרגום....לצערי אני לא ממש דובר ספרדית...אלא צרפתית...זה דומה..אבל עדיין לא זה למי שיש...תודה רבה... ביי ביי בינתיים...מקווה שלא להרבה זמן שלכם באהבה! מישל(בן..)

niravital

New member
אני יכול לתרגם את מה שאני יודע ../images/Emo4.gif

אבל תצטרך לחזור בשביל זה מחר כי העיניים שלי נסגרות כבר
בכל מקרה, אני מקווה שמישהו יעזור לך מהר יותר אם יוכלו
אה כן, וגם אנחנו חושבים שזה שיר משגע

niravital

New member
אם זה עוזר לך ../images/Emo26.gif

אז הנה המילים בתרגום לאנגלית, מהאתר של נטסנטר (אצלנו בקישורים)

Tustusit

New member
../images/Emo42.gif איזה מצחיק זה נשמע באנגליתת

חחחחח והינה גם בעיברית: מחליפה כאב/נטליה אוריירו אני נשבעת שאני לא יודעת מה אני רוצה אבל אמות אם יעצור באמצע לכן אני פורשת כנפיים לעולמות חדשים כדי להכיר את העולם האמיתי עדיין לא מאוחר אבל כך אני חשה ופחדים רבים לא נותנים לי חשוב יש לי חלומות על אהבות חדשות וקשה לתאר מה יקרה אני מחליפה כאב בחופש מחליפה פצעים בחלום שעוזר לי המשיך מחליפה אהבה באושר שהמזל יהיה מזל ולא משהו שיום אחד אולי אשיג

והגירסה היותר טובה../images/Emo70.gif../images/Emo60.gif

שלום שלום, לילדים כמה טוב שבאתם פה לגן נשיר לנו שירים... כדי לשמוע את הגירסה האמיתית קמביו דולור, לחצו כאן

Tustusit

New member
../images/Emo42.gifחחחחח.. גיליתי ש..

יש את זה לעוד שירים
חחח אבל לא של נטליה...
מכירים את השיר הזה של ריקי מרטין-און דוס טרס *עוד כמה מילים* מריה..
טחח.. בכל מקרה... במקום השורה הזאת אומרים- חנוכההההה
ו.. היה עוד אחד כזה... אבל לא זוכרת איזה..

niravital

New member
נ"ש ../images/Emo26.gif נטליה שמאלנית ../images/Emo12.gif

כן כן, כמו שקראתם
אז ביום שבת דודים של אבא שלי (שכידוע הוא אורוגוואי) באו להתארח אצלנו... הם גרים בהרצליה, אבל בדיוק באה לבקר אחותה של הדודה, שהיא חיה באורוגוואי... אחרי פטפוטים ושאר בלבולי שכל שמתי דיסק של נטליה, ואחרי שהיא הבינה שזה בספרדית, אמא שלי אמרה לה שזאת נטליה אוריירו ושאני מעריץ אותה
היא סיפרה לי שבאיזו עצרת של השמאל היתה נטליה, והיא שרה את קמביו דולור, ונודע לה שהיא גם מצביעה למפלגת השמאל... זה הכל

למעלה