שלום לכולם!!

מאיה1983

New member
שלום לכולם!!

רובכם בטח לא מכירים אותי אולי אני כבר לא מומחית פה אני לא יודעת... פעם הייתי. הפסקתי לבוא לפני שלושה חודשים כי עשיתי תאונת אופנוע. שברתי את האגן ועד לפני כמה שבועות עוד הייתי בבתי חולים. לכן לאלה שמדברים איתי באיסיקיו לא הופעתי ולא תקשרתי. זאת דיי הפעם הראשונה שלי אונליין מאז התאונה מלפני שלושה חודשים.. אז מה קורה פה? טל המנהל?!!? איפה אור? בר מה נשמע? ו... קרן עדיין באה לפה? זוכרים אותי בכלל?

ממ.. ברוכה הבאה!

SuGar and SpicE

New member
שלום מאיו'ש../images/Emo24.gif../images/Emo41.gif

תרגישי טוב חמודה
מה שעברת נשמע נורא ואיום....אני מקווה שהכל בסדר איתך עכשיו
בכל אופן, ברוכה הבאה
או יותר נכון: ברוכה השבה.......

אדוושי

New member
שיהה... ברוכה הבשבה ../images/Emo24.gif

את בסדר עכשיוו??? תרגישי טוב!!!!!!!!!!!! ועוד משוו... למה השם שלך בחום!?

מאיההההההההההההה../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

התגעגתי
וואי באמת לא הבנתי לאן נעלמת.. ועוד בלי לומר שומדבר .. זיעזע אותי לראות שעברת תאונה
איך את מרגישה עכשיו
אז מה
לא יצאת למועדונים הרבה זמן
למי שלא יודע, מאיה היא הקלאברית-סטייליסטית של הפורום
כל שבוע היא הייתה מעלה פינה שבועית - סיקור מלא ממועדונים ומסיבות שהיא הייתה.. אגב - הפינה שלך ממש חסרה ואת כמובן עוד יותר
בקיצור - אני שמיייח שחזרת
עדכונים
אז.. כן אני המנהל עכשיו, אור פרש מהניהול בעקבות העומס והלחץ הרב שיש לו בלימודים וגם במחשב
אז לקחתי את הניהול לידיים שלי
וקרן עוד רושמת פה.. אומנם קצת אבל עדיין רושמת פה ושם.. (בגלל שגם לה בקושי יוצא להיכנס לאינט'
) חוצמזה כולם פה + הרבה חדשים
ברוכה השבה
*|

chicolico

New member
../images/Emo2.gif

איזה קטע, בדיוק השבוע נזכרתי בך ותהיתי לאן נעלמת... מה שלומך? איך את מרגישה? את עדיין מחלימה או שכבר חזרת לצבא? ברוכה השבה...

מאיו'''''''ששששששששששששששששששששששש

זוכרת אותי????????? ליאור!!!! יואווווו נאי לא מאמינה!!!!!!!! איך את מרגישה???????? את בסדר??????? ברוכה השבה מתוקה!!!!!!!

SHOGER HTE BABE

New member
אוי זה נורא../images/Emo10.gif ואני זוכרת אותך ואת

הכינוי החום שלך
, אני בתאל אגב, ועכשיו אני משתדלת להשתתף יותר מפעם... ברוכה הבאה
החלמה מהירה מהירה מהירה מהירה שתחזרי לצאת לבילויים שלך בשיא המהירות
1...2....3.. .go!
הרבה הרבה חיזוקים

L i l o o S h

New member
אוי....

את בסדר??. מקווה שאין נזק לטווח הארוך.. אני לי, עוד מעט (7 חודשים
) בת 14... ברוכה השבה!!

מאיה1983

New member
הסבר קצר....

עשיתי תאונת אופנוע נסעתי עם החבר שלי על אופנוע כבד והחלקנו על הכביש. לו לא קרה כלום אבל אני נפלתי ושברתי את האגן. עשו לי ניתוח ושמו לי בורג כדיי לאחות את השבר. זה מאוד כאב שכבתי חודש וחצי בבתי חולים ואז הייתי עוד חודש וחצי בבית ולא יכולתי ללכת. רק עם הליכון בסופו של דבר. עכשיו התחלתי ללכת שוב וההרגשה נהדרת. טל- אתמול היתה מסיבת הקאמבק שלי בחממה. מסיבה ראשונה אחרי שלושה חודשים בבית ובבתי חולים (אתה יודע איך הייתי מבואסת מזה!?!?) אז אתמול היה ממש ממש כיף. סוף סוף לרקוד. לראות אנשים, להתלבש יפה... הרבה ישבתי כי כאב לי לעמוד הרבה אבל העיקר האוירה והכיף. זהו, אני שמחה לחזור לפורום כי הוא כזה חמוד וקליל ומאמי. אבל איפה אור? בכל אופן, תודה שזכרתם אותי... אני שוב פה.

בטח שזוכרים אותך../images/Emo8.gif

ושמחים שחזרת
אגב - אמרו לי שהחממה ממש נראית אחרת
(לטובה) אמרו לי שזה ממש מועדון אחר.. מה את אומרת?? ואור כבר בקושי נכנס לאינט'.. אני עוד בקשר איתו (בפלא ובאיי סי קיו - מדי פעם) אבל כעיקרון הוא בקושי נכנס לאינט' = לא נכנס לפורום

אור כבר לא כאן../images/Emo10.gif

כי יש לו עומס בלימודים...אוףףףף אבל לא נורא, טלו'ש מחליף אותו והוא עושה עבודה מדהימה!! טולו'ש תמשיך ככה!!!!!!!

No BoDy1

New member
מאיהההההההההההההההההה!!!!

חחחח ממצב מותק? תיהי בריאה דבר ראשון...:) אני עידן, מנתניה, עוד קצת בן 16.... ואממממ נכיר אותך.. :)

למעלה