שלום לכולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Eden McFadden

New member
שלום לכולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני חדשה!!! אני עדן, בת 18 מאשדוד. אני רואה שיש כאן בנות מפורום ווסטלייף, אה? סבבה! אמממ... אני אוהבת את השירים של הבנות אבל אני לא מכירה את הבנות. תוכלו להגיד לי מי כל אחת? את שמה והגיל שלה? אם זאת לא בקשה מוגזמת מידי. תודה מראש!

sapir aloud555

New member
היייי עדן

אז ככה יש אחת עם שיער קצר שחור זאת שריל והיא בת 20 יש אחת עם שיער שחור ארוך זאת נאדין בת 18 יש אחת בלונדינית זאת שרה אבל את יכולה לקרוא לה גם שרון היא בת22 יש ג'ינג'ית ששמה ניקולה בת 18 ויש את קימברלי שהיא בלונדינית עם פסים שחורים בשיער והיא בת 22 ואההההההה כן סליחה שאני אומרת לך את זה אבל אמממ איך אפשר לאהוב 2 להקות שהן ממש ההפך אחת מהשנייה? ואני מתכוונת לאטומיק קיטן וגירלס אלאוד בעייני זה פשוט כמו שחור ולבן אזזזזזזזז תחשבי על זה קצת ותראי שיש הבדלים גדולים בין שתי הלהקות האלו ספיר

Eden McFadden

New member
אני יודעת....

אבל שתי הלהקות פשוט שולטות!!!! כמובן, שווסטלייף גם, חחחחחחחחחחחחחחח. נעים להכיר אותך!!!! ותודה על ההסבר

sapir aloud555

New member
כן

יופי.......... אמממממממממ ואם כבר בעניין וסטלייף אז עכשיו אני מבקשת ממך את השמות......... אני פשוט רוצה לדעת כי ראיתי את המסיבה שלהם שהם הזמינו גם את גירלס אלאוד שם אז אני פשוט רוצה לדעתתתתתתתתת תודה ספיר

Eden McFadden

New member
אם את מתכוונת לשמות של ווסטלייף אז

הנה: בריאן מקפדן מארק פילי נייק ביירן קיאן איגן שיין פילן

sapir aloud555

New member
תודה ו........

אם את יכולה לפרט לי מי כל אחד ואם לא אז תשלחי תמונה עם שמותיהם תודה ספיר

אני רוצהההההההההה

מימין בריאןןןןןןןןןןן הבן אדם הכי הכי הכי הכי מושלם בעולם כפרה עליווווווווווווווו לידו שיין המדהיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם ובאמצע ניקיייייי *חצי שוכב כזה...* המהמםםםםםםם נאדין שרה בחתונה שלווווו וגם קימברלי הייתה שםםםםםםםםםםם ולידו *הבלונדיני שכזה לידו מאחוריו* קיאןןןןןןןןןןןןןןןןן ואז מארקייייי המותקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק עדןןןןןןןןןןןן ברוכה הבאההההההההההה סעמקקקקקקקקקקק זה כותב לי כזה: באופן זמני לא ניתן להעלות קבצים לפורום זה, עימכם הסליחה גררררררררררררר רעיםםםםםםםםםםםם אני ינסה לשלוח ת'תמונה יותר מאוחר

sapir aloud555

New member
בעצם

כבר לא צריך הסתכלתי בפרום של ווסטליף והבנתי מי כל אחד [כוסונים אחד אחד.........] אז לא חשוב תודה

את מי הכי אהבת???

בטח שכוסוניםםםםםםםםםםםם כפרה עליהםםםםםםםם יפים שלייייייייייייייי

sapir aloud555

New member
כולם חתיכים אבלללל

ניקי מתוק, והוא נשוי כפי שראיתי מוזר הוא נראה מזה צעיר... גם לבראיין לא חסר במיוחד עם הלחי-יים שלו חמוד מארק חתיך אבל יש תמונות שהוא לא יוצא כל כך טוב קיאן בסדר ואת שיין לא כל כך אהבתי..... אבל בקיצור כולם יפים ולהקה אחלה! דרך אגב- כדאי לך לראות את המצעד הבריטי מחר (יום רביעי) כי גירלס אלאוד במקום שני שם בקליפ jump ווסטליף גם נמצאים שם לשמחתך בקליפ החדש manday אז תהני זה יהיה בשעה 20:00 בMTV ספיר

וואלה?? תודההההההה

וניקי בן 25 והוא התחתן באוגוסט עם ג'ורג'י המהממתתתתתתתתתתת *שיין 24, בריי קיאן ומארקי 23 אם מעניין אותך
* אה ובמצעד הבריטי החדש של השבוע גירלז אלאוד #6 וווסטלייף #5...

sapir aloud555

New member
איך?

איך זה הרי ראיתי בראש אחד השבוע שהם מקום 1 ו2 איך זה יכול להיות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!????????????????????? אה בקיצור ראיתי שכתבת שיש קישור [של אתר שקוראים לו westlife-luvers] שרואים הופעה של ווסטליף בשיר youre all that i need וכתבת שם שרואים את נאדין וניקולה שרות שם איזה כמה שורות........ ניכנסתי לקישור וחיפשתי אבל לא מצאתי את השיר הזה את יכולה לשלוח לי את הווידיאו איך שהוא? ויש עוד שיר שאני רוצה להשיג [אם יש לך אותו בגירסה של גירלס אלאוד] קוראים לו HOPELESSLY DEVOTED TO YOU תודה מראש

אני יכולה באייסי אם בא לך

313899856 הורידו אותו כבר מהאתר ההוא ואת hoplessly devoted 2 u ראיתי, אני יבדוק אחר כך אם זה שמור על המחשב :)))

little bry

New member
היי עדןןןן מה קורה?

אני שרית בת 14 וחצי מחולון חולהההההה על נאדין וניקולה *מורוששששש עכשיו זה גם ניקולה כי היא חמודהההההההההההההההה!!!!* מקווה שתהני!

Eden McFadden

New member
היי שרית'וש!!!! מה ניש?

דרך אגב, אני חולה על קימברליועל נאדין. אילו חמודות!!!! ואני לא מאמינה שאני יותר גדולה מניקולה!!! הייתי בשוק שגיליתי את זה.

את ניקולה אני דווקא אוהבת הכי פחות

נאדין רולזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז היא פשוט מדהימההההההההההההההה

Eden McFadden

New member
גם אני פחות אוהבת את ניקולה.

פשוט אמרתי שאני בשוק שאני יותר גדולה ממנה.

Eden McFadden

New member
רק עכשיו שמתי לב לטעות שלי...

רשמתי שיש אחד שקוראים לו נייק ביירן. זאת טעות, השם שלו זה: ניקי ביירן.

למעלה