שלום לכולם.

%אורי%

New member
שלום לכולם.

חזרתי אתמול מפסטיבל הסרטים בירושלים והספקתי להשלים קצת חומר קריאה, קראתי ספר שמן מאוד עם Hard Case שחבר שלי הלווה לי: "המדריך השלם ל-ASP" בואנה אחלה אחלה ספר גם למומחים שבנינו, יש שם נושאים מאוד מאוד מתקדמים... אז מי שמחפש ספר זה בשבילו. חוץ מזה הפורום יצא בסוף אחלה. ול-gemini אני יודע שזה באיחור אבל בהצלחה מכל הלב. יום טוב אורי מאי...

*gemini*

New member
תודה רבה אורי

ודרך אגב, בעניין הספר, אני מסכימה איתך. זה אחלה ספר לדעתי, אבל כידוע חלק מחברי הפורום הזה לא חסיד גדול של ספרים מתורגמים.

%אורי%

New member
האמת...

אני לא חסיד של ספרים בכל לדעתי אפשר ללמוד הכל מהאינטרנט... אבל יש ושאים שאם מוצאים עליהם ספר אז שווה לקנו...

זהר פלד

New member
דוקא לי אין בעיה עם זה...

הרבה יותר נוח לי לקרוא בעברית. רק כשמנסים לתרגם את המונחים ואת הפקודות זה מתחיל להיות בעייתי... תחשבו מה היה קורה בספר שכזה... לדוגמא: תגובה.כתוב "מצטערים, הספר לא תומך באנגלית בסיסית"
תסלחו לי שאני מדבר שטויות... אני שפוך משעמום...

*gemini*

New member
לי אין בעיה עם התרגום

אני מבינה מה הם מנסים להסביר. חוץ מזה, שבתור דוברת אנגלית (7 שנים בחו"ל זה לא צחוק) אני עדיין מעדיפה ספרים בשפת האם שלי, כי זה הרבה יותר קל לקרוא. יש דברים שבאמת עדיף להגיד באנגלית, ואז במקרה הזה לא קורה כלום אם מתרגמים, ומוסיפים בסוגריים, או הערה את המשפט באנגלית, שיהיה את שניהם.

למעלה