*מתפללת שזה נכון* וביפ כבר הרבה זמן נחשב אצלי לערוץ הכי טוב. באפי, מלקולם באמצע, סאות'פארק...
S Sweet Misery New member 6/12/03 #20 *מתפללת שזה נכון* וביפ כבר הרבה זמן נחשב אצלי לערוץ הכי טוב. באפי, מלקולם באמצע, סאות'פארק...
G Gilmore Girl Rules New member 6/12/03 #21 ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif וזו לא פרסומת סמויה ליס
L lulla b New member 7/12/03 #22 ../images/Emo15.gif../images/Emo15.gif../images/Emo15.gif!!!!!! איזה כיף!!! ביפ כ"כ שולטים אם זה נכון!!!! אני כ"כ רוצה לראות שוב !!!!!!!!!!!!
../images/Emo15.gif../images/Emo15.gif../images/Emo15.gif!!!!!! איזה כיף!!! ביפ כ"כ שולטים אם זה נכון!!!! אני כ"כ רוצה לראות שוב !!!!!!!!!!!!
L lulla b New member 7/12/03 #23 הערה: זה מה שקורה כשאני יושבת ימים ולילות על הסרט גמר שלי... ואני לפני צילומים... אני ממש מקווה שזה ייגמר בקרוב.. אני בלחץ ואלו התוצאות.... מתה על כולכן(אנחנו עדיין רוב של בנות לא?) -ענת
הערה: זה מה שקורה כשאני יושבת ימים ולילות על הסרט גמר שלי... ואני לפני צילומים... אני ממש מקווה שזה ייגמר בקרוב.. אני בלחץ ואלו התוצאות.... מתה על כולכן(אנחנו עדיין רוב של בנות לא?) -ענת