שלום לכולם

Unflushable

New member
שלום לכולם

שמי הוא דניאל והחלטתי להצטרף לפורום הזה כל עוד הפורום הטוב לא פועל. (חיחיחיחיחי) אני בן 15 מכפ"ס, מעריץ גדול, יש LIT, וחבר אנדרגראונד בצורה עקיפה דרך חברי שרשמתי לשם ליומולדת. אני חושב נגיד, שצ'סטר הוא כזה חתיך!!!!!!! (בדיחה, לפתיחה) נ.ב. לSHAIB, זה אני. כן, באמת, ראיתי אותך, אמרתי כי טוב.

../images/Emo13.gifברוך הבא../images/Emo186.gif

אני דנה בת 15 וחצי+ מהרצליה. מה זאת אומרת הפורום הטוב לא פועל? זה אומר שאנחנו לא טובים?
מאיפה יש לך את LIT? מאילת כמו השאר? ולסיום,
יווו! צ'סטר כזה כוסון!!{
} תהנה

Unflushable

New member
תודה רבה

עכשיו לתשובות. LIT: מאמאזון, למרות שיש בטאוואר רקורדס, שם גם קניתי ת פראט פרטי ב-40 שקל (סניף קריית אונו) הפורום הטוב: שי ואלרן יסכימו איתי שכמה שהפורום הזה נחמד, שום דבר לא משתווה ללינקן פארק ישראל BROTHER AFRICA RULES!!!!!!!!!!!!! ואני לא נרקיסיסט

Self Medicate

New member
דניאל אנ'לא מצהיר על אהבתי אלייך ;)

חחחחחחחח קורע הילד הזה הוא שרוט במוח חכו תראו אותו במציאות הוא קורע בקניון הוא נשאר שעה שלמה בהפנינג ואני ברחתי למשחקים חחחחח ברוך הבא אלרן 14 רמלה

Unflushable

New member
אתה מסיט נגדי

לא נשארתי שם שעה שלמה, אני ויוסי חיפשנו אתכם שעה בכל רחבי הקניון

KaUrO DoNo

New member
שלומלום לך.......

אני הילית מאילת בת 17 תהנה בפורום הוא לא פחות טוב מהאחרים!!! ותתחדש....דיסק טובבבבבבב חבל שלא יצא לי לראות את הדיוידי...חבר שלי קנה אותו אתמול באילת =) במקרה מצאנו אותו..

olly v

New member
ברוכאבא!../images/Emo41.gif

מה קרה?...הפורום שלהם נסגר אז כולם באים לפה?.... אחח...תמיד כולם בסוף חוזרים אלינו, אהה? אין....פשוט אין עלינו....

Self Medicate

New member
צר לי לאכזב אבל כנסו!!!

זה לא שהוא נסגר הוא פשוט עובר לשרת רשמי ע"י הלהקה אז תפסיקו לזיין במוח =] באנו סתם להתיידד ולא בגלל שזה פורום יותר טוב או וואטאבר קאפיש?

../images/Emo9.gifברוך הבא דניייאל../images/Emo70.gif../images/Emo182.gif

מקווה שתהנה פה
ותגלה שהפורום שלנו לא פחות טוב מהפורום שהתכוונת אליו

נא182

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo24.gifברוך הבא../images/Emo41.gif

תהנה בפורום

למעלה