שלום לכולם!!!

שלום לכולם!!!

שלום,אני חדש כאן בפורום, אבל לא במוזיקה הפרוגרסיבית.אני אוהב כמעט את כל סוגי הפרוג הקיימים, החל מפרוג רוק "רגיל"(שנות ה-70), דרך הניו פרוג ועד פרוג מטאל ומעט מטאל שלא פרוגרסיבי. להקות מועדפות: dream theater, pain of salvation, king crimson, pink floyd,rush, anekdoten ועוד רבים וטובים.

epitaph

New member
יופי, אתה מאגניב...

אתה יודע לרדת על אנשים, אתה כזה קול. הבן אדם בסך הכל מציג את עצמו ואתה יורד עליו כאילו הוא נכנס לך לשירותים בזמן שאתה משתין. הגיע הזמן לקחת את הפרוזק שלך.

Disposable Hero

New member
תאמת דווקא הייתי רציני

לא צריך ישר להתקיף... ואם כבר אז אני צריך לקחת אופיום, פרוזק זה סתם קקה.

רבותי, תרגיעו

אמנם התמימות הבתולית והאופטימיות העליזה מסוגלת להרגיז אנשים מסוימים לפעמים, אבל בואו לא נבריח כל משתתף חדש בפורום, טוב? אז, ברוך הבא ותרגיש בבית.

RamiSun

New member
רשימה מרשימה.....

אבל חסרות שם כמה להקות שאני ממליץ לך לבדוק קודם כל Yes Genesis ו- Gentle Giants משנות השיבעים ומזמננו כמובן את The Flower Kings

Tאבסולוט

New member
שלום לכולם !!!

גם אני חדשה כאן בפורום !
וגם אני כמוכם אוהבת פרוג' ומעל לכל את sepultura , בישבילי הם ה"מתקדמים ". הם ה- דבר ! שנותן לי אנרגיות עם הנץ החמה . המלודיות חסרת התקדים ,הצווחות החושניות , התופים....ברר נוזל לי ריר והגיטרות אווו הגיטרות ....רק לא לדבר על הגיטרות ........ אווו עכשיו יש לי ויברציות ...... יש לי קרניים

Tאבסולוט

New member
ל- AVISHH המבולבל שלום!!

החלטתי להסביר את הקשר התהומי בין sepultura ומוזיקת פרוג- בעיני לפחות . ישבתי לתומי והאזנתי לשיר alomost famous - yes כאשר לפתע צצה אימי ואמרה: "ממתי את שומעת מוזיקה של זקנים ?" (לדעתי דבר תמוה והזוי ביותר להגיד-מה עבר לה בראש ?@#$%) . ואז בלהט הרגע החלפתי את הדיסק לאיך לא sepultura . משהו שיעזור לי לשכוח תשטויות שנאמרו ויכניס אותי למצב רוח קרבי ! ובו זמנית יפוצץ תאוזניים
יש לי גם זנב

עמית ע

New member
ל-Tאבסולוט המבולבלת כפליים

ללהקת Yes אין שיר בשם Almost Famous. אני יכול רק לנחש שזה שם הקובץ שהורדת בקאזאה ושבעצם מדובר בשיר I've seen all good people שמופיע בפסקול הסרט Almost Famous.

Rudess

New member
אפרופו YES

אתמול בתוכנית ספיישל דרים ברדיו 102FM בתוכנית נקודת הג'ק, שמנו את השיר YES - IV'E SEEN ALL GOOD PEOPLE היה ענק.

תומרוק

New member
102FM

שאלה קצת לא קשורה, אבל איך אני קולט את הרשת הזאת בירושלים, כי ניסיתי במוצ"ש למצוא אותה ולא הצלחתי, מה התדר באזור ירושלים????

Rudess

New member
דרך האתר

אני גם פרסמתי בכל הפורומים בתפוז בהם רשמתי על התוכנית, שניתן לשמוע דרך האתר www.102fm.co.il אבל תוכנית פרוגרסיבית כמו שהייתה לנו ביום שבת האחרון, קשה לי להאמין אם תחזור במתכונתה בקרוב :) היה YES,DREAM THEATER,URIAH HEEP,CONTROL DENIED,CYNIC, SPIRAL ARCHITECT,MORPHEUS,HELLFIRE,RUSH

Avishh

New member
אם כך...

הקשר היחיד בין ספולטורה לפרוג הוא ששמת את הדיסק שלהם מיד אחרי ששמעת את יס??? ממממ.... טוב.... נגיד.... עדיין לא אומר שספולטורה הם פרוג

למעלה