שלום לכולם

דידי231

New member
שלום לכולם

שלום שלום. יש לי המון שאלות ולצערי אני רואה שפספסתי את ההזדמנות לשאול את גלית ורטהיים. אז אני אשאל אתכם... עשיתי קורס איפור אישי באיל מקיאג' - היה נפלא, אבל נותרו כמה דברים לא לגמרי ברורים: 1. הם כל הזמן אומרים שצריך שהמייק אפ לא יראה כמו מסיכה אבל מבט מקרוב על המאפרות מגלה שכבת מייק אפ עבה ובולטת. כשאני שמה את המייק אפ מה שגורם למראה המאוד מלאכותי זה לדעתי דווקא הפודרה השקופה שיוצרת מראה מאוד כבד ומעושה לפנים. איך נמנעים מזה? (יש לי עור מבריק מאוד ואני לא יכולה להשתמש על כן במייק אפ נוזלי) 2. כל הזמן אמרו לי שם לא לצייר את הגבות עם עפרון כי זה יוצא מלאכותי. בסופו של דבר מה שיצא מלאכותי זה כשציירתי את הגבות עם הצללית... דווקא עם עפרון, לאור השנים הרבות של הניסיון שלי באיפור גבותיי השקופות, יוצא לגמרי טבעי ויפה. יכול להיות שהם מכלילים ואפשר לשים עיפרון גם על הגבות? 3. הפצ'י אחד ונייר קלינקס משומש אחד וזהו, כל המייק אפ מצ'תקמק מאיזור האף. איך נמנעים ואיך מתקנים בהנחה שאני לא בבית? המון תודה. אגב, הגיע הזמן להכניס את האתר של איל מקיאג' לקישורים - www.ilmakiage.co.il אתר מאוד יפה עם מחירי מוצרים והמון תמונות ופירוט של המוצרים בהם איפרו בכל תמונה. מה שחבל שאין שם פורום... שלכם, דידי.

RReuTT

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

דבר ראשון תודה רבה רבה על הכתובת של האתר, חיפשתי אותו דיי הרבה ולא מצאתי. בקשר לשאלות שלך, לדעתי, פשוט תצברי את המיומנות שלך ותלמדי לבד כבר ללכת על השיטות שלך ולא רק על מה שלימדו אותך. כשאני סיימתי ללמוד איפור, ביום של המבחנים שאלתי את המורה שלי (מארי הלן) אם אפשר לאלתר, היא ענתה לי: "כמובן, אין דבר יותר טוב ממוח יצירתי במקצוע הזה" והלכתי לא רק על מה שלימדו אותי אלא גם על מה שאני חושבת שמתאים יותר לדוגמנית שלי ומה שנוח לי לעבוד איתו הרבה יותר. ופשוט לאט לאט למדתי כל מיני שיטות מקצועיות אחרות שהרבה יותר נוחות לי ושאני יודעת שיצאו טוב ויפה על מי שאני מאפרת. שיטה זה משהו שמגיע עם המיומנות, ככל שאת מתאמנת יותר כך את גם לומדת את השיטות שלך יותר, לכל מאפר יש את השיטות שלו ואת הקוים שלו. תלמדי פשוט ליצור לעצמך קו ושיטה משלך. דרך אגב, איך היה ללמוד אצל איל מקיאג'?

הסברים:

מראה ה"מסכה" של המייק אפ נגרם כאשר את שמה יותר מדי מייק אפ. על מנת למנוע את זה, טבלי את הספוגית הרבה במים וסחטי. ספוגית לחה יותר אוגרת פחות מייק אפ. גם בנושא הפודרה לא צריך להגזים. שימי אותה בטפיחות ואל תעסי אותה לתוך העור. כמה אימונים עצמיים יעזרו לך להבין. בקשר לגבות: בהתחלה הייתה גם לי אותה בעיה. יעצו לי להשתמש בצבע מסויים ובמברשת גבות, אבל בעיפרון הצליח לי יותר. היום, אחרי אימונים רבים, אני מודה שבצללית העבודה נראית אמיתית יותר. את צריכה למצוא את הצבע לגבות שמתאים לך ביותר, ולמרות ממש מעט ובעדינות. ושוב, אימונים רבים יביאו לתוצאה טובה יותר. נסי צבע בהיר יותר לגבותייך, או כהה יותר, ומרחי ממנו מעט מעט עד שתגיעי לתוצאה הראוייה. באמת לא רצוי להשתמש בניירות לחים כשאת מאוחה באיפור. נסי להשתמש בטישו רגיל.

למעלה