שלום לכולם.

s h o o s h a

New member
תסמונת ה"בלתי מושג"

לדעתי עליך למצוא בעצמך את הכוחות לגשת לייעוץ ו/או טיפול ע"מ לבדוק מהיכן נובע הצורך הזה שלך לרצות את הבלתי מושג. לדבריך, אירוע דומה כבר התרחש בעברך, כאשר חיזרת באובססיביות במשך 3 וחצי שנים אחרי גבר שלא נעתר לחיזורייך. אני יכולה רק להניח שגם בעלך לא ממש חיזר (ואם טעיתי בהנחה - סליחה). וכיום, משנישאת לו, השגת את מבוקשך, מגיח לו שוב מושא חדש. אינך פוסלת על הסף ולחלוטין התפתחות קשר עמו "כי החשש שלי שזה יתגלה ויסור מצפון יכולים להציק לי" אולם אם יענה לחיזורייך או לפחות יודה בהם "ידיעה שהוא אכן מרגיש כמוני תעודד את רוחי מאוד." חוזרת ואומרת-עליך למצוא בעצמך את הכוחות לגשת לייעוץ ו/או טיפול ע"מ |הדגשלבדוק מהיכן נובע הצורך הזה שלך לרצות את הבלתי מושג|סדגש בהצלחה

דפוס שחוזר על עצמו?

היה בעבר בחור שלא היה ביניכם קשר של ממש למרות שאת "אהבת" במשך שלוש וחצי שנים באופן אובססיבי וכעת הדבר קורה עם בחור נוסף (אני מקווה שלא תישארי באובססיה שלוש וחצי שנים) - לא סתם בחור נוסף אלא אחד שהתנהגותו דומה לזו של הבחור ההוא. אני חוזר על ההשערה שהעליתי בתגובתי הראשונה - שני הבחורים כאחד, נוגעים ומעוררים אצלך זיכרון של דמות משמעותית מעברך, דמות בלתי מושגת שהותירה אצלך עניינים לא סגורים. כאמור, זו השערה בלבד. עצתי לך בשנית - פני לייעוץ אישי כדי לגלות לעצמך מה המכנה המשותף אצלך, מהו אותו עניין לא סגור. זה לא בהכרח עניין רומנטי - אולי קשור למישהו מהמשפחה - אולם את נוכחת בעצמך שיש לכך השלכה משמעותית על חייך כיום ואני מניח שגם על יחסייך עם בעלך ועל היבטים נוספים, עוד בטרם התחלת לעבוד במקום החדש ופגשת בבחור הנוכחי. בהצלחה

אומברה

New member
את אכן צריכה לעשות בדק בית

את צעירה מאוד וגם הבחור בו מדובר, שניכם בעלי משפחה צעירה ותמימה מאוד. את עוסקת בסיפור שאולי אין לו רגליים בכלל, אבל זה לא מה שחשוב. מה שחשוב הוא שלא טוב לך ואת מוצאת את עצמך "חולמת" על גבר אחר שהוא לא בעלך. חכמים מאיתנו כבר ניסו לתת הסבר לתופעה וגם כפי שאיש המערות כתב, נניח ואת מזהה את הסיבה למשיכתך לבחור אז מה? זה פותר לך את הדילמה. במושגים שלי...אנחנו חיים כדי לממש פנטזיות, אבל לא רוצה לגרור אותך למקום שלא תדעי איך לצאת ממנו, מה שחשוב כרגע לעניות דעתי, הוא ללכת לטיפול זוגי עם בן זוגך ולדבר על הכל. בגידה לא תפתור, לדעתי בגידה הוא שקר עצמי שבסופו של דבר הוא תמיד תופח לך בפנים ויש הרבה מאוד אנשים שחיים בשקר הזה "באושר". אני לא מציעה לך לחשוב לכיוון הזה בכלל אלא אם כן זה מקובל על בעלך... אם זה לא בלקסיקון שלכם אז - רק בדק בית כפי ששושה כתבה. בהצלחה.

למעלה