שלום לכולם.

סוד 22

New member
שלום לכולם.

אני מתארת לעצמי שבשעה זו של היום אין מי שיוכל לתת מענה למכאובי, אבל אני חייבת לפרוק את מה שיש לי בלב. לפני 5 חודשים התחלתי לעבוד במקום עבודה כל שהוא ובון הכרתי אדם מיוחד, שכבש את ליבי מהיום הראשון שבו הבטתי בו. אני נשואה כבר 3 שנים +1 והוא במצב דומה. אין בינינו יחסים אנחנו לא מדברים כלל לאחר משחקי כוחות של חודשיים שהתנהלו בינינו החלטתי להפסיק לדבר איתו. כיום 3 חודשים שאנחנו לא מדברים כלל, אני חייבת לציין שלא הייתה בינינו שום שיחה או רמז לכך שיש משהו אבל הבעיה שלי היא שאני פשוט לא מסוגלת לשכוח אותו. אנחנו מחליפים מבטים בלי סוף ולדעתי גם הוא מרגיש משהו והוא לא אדיש אלי אבל אף אחד לא יוזם שיחה או אפילו בוקר טוב קטן בגלל אגו מטופש. אני יודעת שבילבלתי אתכם אבל אני מבולבלת בעצמי. אני מרגישה איליו רגשות חזקים אני חולמת מדמיינת שיש בינינו אהבה אושר אין סופי. הסיכויים לכך הם קלושים אבל איני מצליחה להוציא אותו מהראש שלי. מה לעשות?

seeyou

New member
אדם מיוחד, שכבש את ליבי מהיום הראש

זאת תחושה שלא מרגישים בדרך כלל עם הבן זוג או שהרגשנו אבל זה נחלש.. זאת הרגשה מוכרת ,הרבה עוברים את זה חלק על ידי מימוש החלום.."חולמת מדמיינת שיש בינינו אהבה אושר אין סופי.." במציאות החלום זה נגמר במושב ברכב או בחדר של בית מלון.. מעטים מתגרשים מבן-בת זוגם על מנת להקים משפחה ולחיות ביחד...זה קורה הרבה בטלנובלות.. את נמצאת במדרון-תבדקי טוב את הקרקע בו את דורכת....כול פסיעה לא נכונה יכולה לגרום לך לנפילה או להתדרדר... לפעמים עדיף ליפול 10 פעמים מאשר להתדרדר פעם אחת!

seeyou

New member
Three Enemies

There are three enemies of personal peace regret over yesterday's mistakes, anxiety over tomorrow’s problems and ingratitude for today's blessing.

s h o o s h a

New member
לחלום מותר, "אפילו" לפנטז

מאמינה שלכל אחד מאיתנו יש חלומות וכל אחד מאיתנו מפנטז על זה או זו בסגנון כזה או אחר. מותר לך. אלא שלא סיפרת דבר וחצי דבר על מערכת היחסים שלך עם בן זוגך. האם ייתכן כי מערכת זו מעורערת? האם ייתכן שמתגלעים בה סדקים ולכן את בוחרת לברוח אל החלום, אל הפנטזיה, במקום להתמודד עם הבעיה האמיתית? לדעתי, כדאי לעשות בדק בית מקיף ולראות מהיכן נובעות המחשבות הללו ולטפל בהן מוקדם ככל האפשר על מנת שלא יגלשו לדרך שקשה תהיה החזרה ממנה. בהצלחה

סוד 22

New member
שוב שלום.

קודם כול תודה על התגובות. היחסים ביני לבין בעלי הם יחסים עם הערכה וכבוד אך לא בהכרח מופיעה שם אהבה איני מרגישה שהוא ממלא אותי באהבה מלאה למרות שאני יודעת שהוא אוהב אותי בדרכו שלו. אני לא חושבת שהמשיכה הענקית שלי לאותו בחור נובעת ממחסור כלשהו בחיי הנישואים. זה פשוט קרה ככה בבום אחד גדול אבל מה שבטוח אם ארצה או לא לא יתפתח ביני לבינו דבר. הבעיה היא שלמרות שאני מבינה זאת אני לא מצליחה להרפות.

s h o o s h a

New member
זה לא סוד

דברים אינם קורים בבום דברים אינם קורים יש מאין בדיוק כפי שאומרת האמרה "אין עשן בלי אש", כך גם אצלך. את בעצמך מתארת את הזוגיות שלך כזוגיות טובה, אך פושרת ורדודה במקצת (תרגום חופשי שלי לדברייך ואם טעיתי, התנצלותי מראש). ומכאן, שהדרך אל הפנטזיה היתה קצרה. כן או לא תממשי אותה-זו כבר שאלה לגמרי אחרת. הקביעה שלך לגבי עצמך "מה שבטוח אם ארצה או לא לא יתפתח ביני לבינו דבר" היא נכונה לעכשיו. אבל אינך יודעת מה יהיה מחר, בעוד שבוע, בעוד שנה. הייתי ממליצה לך לשבת ולנהל שיחה כנה מאד עם בן זוגך ולשתף אותו בלבטייך ובתחושותייך. הוא אוהב אותך (בדרכו שלו) ולכן יש לי מקום להאמין שגם יוכל להבין אותך ויחד תוכלו למצוא את שביל הזהב לזוגיות טובה יותר. לענין החלום והפנטזיה-חוזרת על דבריי הקודמים אלא מנקודת מבט שונה כרגע-מותר לך לחלום ולפנטז (גם אם הבחור הוא אחד ממקום העבודה ולא ג'ורג' קלוני או שון קונרי
). אבל מתוך ידיעה ברורה שזו רק פנטזיה ואת שבה אל מציאות יפה, נעימה, חמה ואוהבת אשר נמצאת בביתך עם בן זוגך וילדכם המשותף. בהצלחה

סוד 22

New member
ממש לא.

תראה אני בסה"כ שופכת את ליבי . אני לא צריכה אישור לבגידה כי לא תיהיה כזאת. אני רוצה פתרון אין להוציא בן אדם שעובר לידי עשרות פעמים ביום מהראש.

Deerest

New member
פתרונות

1. תחליפי מקום עבודה. 2. ספרי לבעלך, מעניין אה? 3. גייסי הרבה כח רצון. זה הכל בראש. 4. ותרי על האגו ותממשי איתו את ה"פנטזיות" יתכן שזה בבחינת מתחיל בבום נגמר בכלום, אבל לפחות תדעי. 5. ויתכן שלא, אבל אז מערכת היחסים עם בעלך תעמוד למבחן ואולי זה מה שאת (או הוא) צריכים.

דקדק

New member
פתרון

פתרון 2 - אל תעיזי. 3 - לא כדאי. זה ישחוק אותך.. 4- בבגידה את הורסת את הקשר הנפשי שיש לך עם בעלך. 5 - טפשי . נשאר רק פתרון 1.

סוד 22

New member
אז ככה.

1. החלפת עבודה לא באה בחשבון כי אני מאוד אוהבת את עבודתי. 2. בעלי יודע שאני נמשכת לבחור ההוא שיתפתי אותו, ושיתפתי אותו במכאובי , אבל כמו כן שיתפתי אותו במערכת היחסים המסובכת הזו ביני לבין אותו בחור והסברתי לו שסביר להניח שלא יקרה בינינו כלום כי אנחנו בשלב זה אינינו מדברים. בעלי הגיב בצורה כנה וניהלנו שיחה על הנושא אבל זה לא פתר את מה שאני מרגישה . 3. לממש פנטזיה.. צריך 2 לטנגו ול-2 האלו יש אגו ענק אז ככה אין סיכוי שאחד מאיתנו יזום משהו למרות הכל.

פיאנו

New member
לא תהיה בגידה?

כדי שלא תהיה בגידה איתו או עם מישהו אחר את חייבת לטפל ביחסים שלך עם בעלך ומהר.יכול להיות שאחרי טיפול מקצועי תגיעי למסקנה שאת לא רוצה לחיות עם בעלך אבל אם לא תפעלי מהר את עלולה(או עשויה) למצוא עצמך מהר מאד במרכזו של רומן מחוץ למסגרת.

הדמות שלו מזכירה לך מישהו משמעותי?

באופן עקרוני אין רע בפנטזיה, כל עוד היא מבוקרת. אפשר גם לנסות לממש פנטזיה אבל לכך עלולים להיות מחירים כבדים - בין אם באכזבה מהפער בין המציאות לפנטזיה ובין אם בהשפעה על מערכת היחסים המשמעותית יותר בחייך, זו עם בעלך. אני תוהה למה דווקא האיש הזה מעורר בך פנטזיה ומחשבות על אושר אינסופי איתו. אני מציע לך, שאם באמת אין ביכולתך לאזן בין הפנטזיה וחיי היומיום שלך, שתפני לייעוץ אישי באמצעותו תבררי מהן הנקודות החבויות בהן נגעה דמותו של האיש הזה (אני מנסה לנחש שאולי במראהו או בקולו או בשפת הגוף שלו הוא מזכיר לך דמות משמעותית מן העבר, דמות איתה היית מאושרת או דמות שנעלמה מחייך בשלב מוקדם ועבורך היא מהווה סטריאוטיפ של אושר). הציעו לך להחליף מקום עבודה. זה יכול להיות אפקטיבי עם האיש הזה, אבל לא להבטיח שלא יופיע איש אחר אליו תגיבי באותו אופן. מלבד זאת, אני לא ממליץ לך להתחיל להחליף מקום עבודה אלא רק אם יש לכך סיבות מקצועיות או כאלו הקשורות לסיבת העבודה. בהצלחה

סוד 22

New member
שלום לך איש המערות.

קודם כל חשבתי על דבריך.. ויכול להיות שאתה צודק ההתנהגות שלו היא כמו של הבחור שאהבתי לראשונה במשך שלוש וחצי שנים ולצערי לא זכיתי להיות איתו. ויש היגיון בדבר אני זוכרת אז איזו אובססיה הייתה לי לבחור, שלמרות שהרגיש משהו העדיף שלא יהיה בינינו משהו. וכך זה גם עכשיו הבחור הזה בעבודה שלי אני יודעת ואני מרגישה שיש לו רגש מסוים אבל הוא מעדיף לא להתקדם הלאה ולכן הוא הביא את היחסים שלנו למצב שלא נדבר. אבל אם זאת איך אני מרפה ממנו איך? למה הוא לא אמר לי את הדברים בפרוש שיש לו רגשות כאלו וכאלו אבל בגלל סיבה זו או אחרת לא יכול להיות בינינו משהו. אני מצדי מפחדת לפנות איליו ולומר לו מה אני מרגישה. מה לעשות??????

s h o o s h a

New member
לרצות את הבלתי מושג

גם אני, כמו מר מנהל הפורום, ממליצה לך בחום לפנות לייעוץ מקצועי אישי לבדוק מהיכן ולמה נובע הצורך הזה שלך במושא לפנזיות וכיצד להתמודד במצב שכזה. מאידך, אני תוהה (בקול רם) מדוע את נמנעת מלספר ולשתף את בעלך על הקורות אתך? יתרה מזאת, גם בפורום, למעט הערה קצרצרה לגבי מערכת היחסים ביניכם, עליה הגבתי קודם, אינך מאזכרת אותו, כאילו הוא דמות משנית ולגמרי לא חשובה בסיטואציה המתוארת. כאמור, לדעתי עליך לפעול בשני המישורים : הן הטיפולי/יעוצי, כפי שהציע מר מנהל ובכיוון שיתוף בן זוגך. אלא אם כן, (ושוב חושבת בקול רם), את מתכוונת למצוא בעצמך את הכוחות לפנות אל הבחור ו"להתוודות" בפניו על רגשותייך ("אני מצדי מפחדת לפנות איליו ולומר לו מה אני מרגישה.") אמרתי באחת מתגובותיי כי עלייך לעשות בדק בית מקיף ואני נשארת בדעה זו. לדעתי, רב הנסתר על הגלוי ....

סוד 22

New member
ומה דעתך כעת.?

אני לא מנסה למצוא לי מאהב או לבגוד זה פשוט חזק ממני. בקשר לכך שאני ידבר איתו שוב אני חוששת מכך כי אולי בעצם אני חיה באשליות והכל חד צדדי?

s h o o s h a

New member
להמודד - זו דעתי

יש סתירה בדבריך (להבנתי) כי מחד את מצהירה כי אין ברצונך למצוא לך מאהב ומאידך את מצהירה כי אולי את "חיה באשליה" מה דעתי? לדעתי את מאד מבולבלת, רוצה מאד אבל פוחדת, לא משתפת מספיק את בן זוגך ולא עושה דבר כדי להביא לידי שינוי המצב בו את נמצאת. ממקום מושבי וכפי שאני רואה את הדברים, באופן לגמרי לא מקצועי ולא שיפוטיהמצב רק ילך ויחמיר. שוב חוזרת ואומרת לך - עשי בדק בית עם עצמך מול עצמך עם עצמך מול בן זוגך עם עצמך מול הזוגיות בכלל תבדקי בדיוק מה חסר שם ואיך ניתן להשלים (אם ניתן) ובעיקר - אל תברחי מזה בריחה אינה פיתרון תתמודדי

s h o o s h a

New member
שאלה

מה אם כן תפני אליו, תדברי אתו, "תסגירי" את רגשותייך כלפיו ויתברר לך ממנו, באופן חד משמעי ושאינו משתמע לשתי פנים כי הוא חש בדיוק כמוך וגם הוא, כמוך, חשש לברר את הנושא. מה אז? האם תממשי את החלום/פנטזיה? ועוד שאלה אחת (וסליחה על החטטנות) בן זוגך - מי יזם את ההכרות ואת כל שלבי התנהלות ביניכם עד לנישואיכם?

סוד 22

New member
היי.

אם הוא יגיב בצורה שאת אומרת ויש לי ספק בכך.. אני לא יודעת האם יתפתח משהו או לא כי החשש שלי שזה יתגלה ויסור מצפון יכולים להציק לי אבל לעומת זאת הידיעה שהוא אכן מרגיש כמוני תעודד את רוחי מאוד. עם בן זוגי זו הייתה פגישה עיורת שהתנהלה על ידו ברובה.

למעלה