שלום לכולם

morada

New member
שלום לכולם

ואוו... אני צופה אדוק של התוכנית צפיתי בכל הפרקים (חוץ מה-2-3 הראשונים כשלא ידעתי שהתוכנית קיימת), וצפיתי בכל השידורים החוזרים של התוכנית. לא הייתי מחובר לאינטרנט כבר תקופה ארוכה, ובכל פעם שהזדמן לי להתחבר הייתי בודק לגבי סטארגייט ולא היה משהו כל כך רציני. היום התחברתי לאינטרט
וחיפשתי מה חדש לגבי התוכנית, ולהפתעתי מצאתי פורום ישראלי (ולפי מה שאני רואה פעיל מאוד). כל הכבוד על היוזמה!! והדבר הכי חשוב - מתי חוזרת הסדרה? (או המשך של השידורים חוזרים לפחות)

bigbird™

New member
קודם כל אני שמח

לברך אותך לקהילתנו ההומה...(חבר'ה תראו סופסוף מישהו אומר שהפורום לא מת..
) לגבי שעת השין לחזרת הסידרה זה עדין לא ידוע,ערוץ 1 עדין צריך לשדר כמה עונות של מיכל זוארץ לספק את בקשות הצופים הרבות ורק אז יוכל אולי לשדר שוב את סטארגייט האהובה שלנו... בכל מקרה את מוזמן להישאר ולספר חוויות,טענות מענות,ת"ש מין וכלכלה זה אצל הועדת קבלת פנים שתגיע בקרוב( |אהאם.. שרון| ) יווווו..יצאה לי ממש הודעה צבאית משום מה
,טוב לרגל כל המתגייסים העתידיים של הפורום בטח

Chakotay

New member
טוב שרון לא פה אז אני אחליף אותו :)

הנה מגוון המתאבנים שיש לנו פה תתכבד:
ואם אתה בקטע הזה:
חחחח

aשרון

New member
../images/Emo41.gifשחר.........

קבל ח"ח, הערכה מתפעלת ואות הצטיינות למופת, על מגש המתאבנים הנוכחי שהעלת,
כל הכבוד, ישר כח, עלה והצלח.... שרון

aשרון

New member
../images/Emo13.gifשלום לך....................

וברוך הבא לפורום, כמו שאתה רואה אנחנו מאוד שמחים על הגעתם של חבר'ה חדשים אלינו, ראיתי שכבר הגישו לך את מגש המתאבנים ה-מ-ע-ו-ל-ה שלנו..., יאמי... אני שרון, אתה תיתקל בי פה הרבה, לא בגלל שאני בלונדיני(אני
לא), אלא בגלל שאני נמרח מאהבה לסטארגייט
.. ואם אתה תוהה, אז אני הוא הוא המשלחת הרשמית של הפורום לקבלת פנים
אז שב לך בנחת, תחלוץ נעליים מעמל יומך המתיש, קח לך כוס
חם, חייג את הכתובת עבור דרך השער,
ותעביר זמנך עימנו כאן בפורום שמח שמצאת אותנו, וברוך הבא, שרון

bigbird™

New member
פחחחחחחחחחח

אני ידעתי שתגיע בסוף...
אבל לא רציתי לבאס את שחר,הוא עשה עבודה מצויינת בכל מקרה

ברוך הבא לפורומנו הצנוע../images/Emo24.gif

תמיד שמחים לעוד דם חדש! אני ליהיא וממני אליך ברוך הבא!

Dark Storm

New member
גם כן שלום...

שלום לכולם, גם אני עכשיו הגעתי לפורום הזה, לא רציתי לפתוח הודעה חדשה אז ניצלתי את השירשור הזה... אני גם אוהב מאוד את סטארגייט (בין עוד מס' מצומצם של תוכניות הראשונות ברשימה הם באפי ואנג'ל :) ) לגבי סטארגייט ספציפית הייתי חבר בסגל הפיקוד של מועדון אינטרנט בין לאומי של הסדרה שקראו לו Level 28 היום הוא כבר לא קיים.... ומשהו קטן עבור הנהלת הפורום, אני מתמחה בגרפיקה, עיצוב אתרים ויצירת דגמים תלת מיימדיים, אז אם צריך משהו אני מוכן לתרום בכיף :) טוב לראות שיש קהל מעריצים לסידרה המעולה הזאת בארץ, הייתי בטוח שדי שכחו ממנה.. טוב, אני מניח שזה הכל... לכל המעוניין לדעת עוד עלי (רק מה שלא מסווג :) ) אפשר ליצור קשר באיי.סי.קיו - 55298832

aשרון

New member
../images/Emo42.gifשלום לך גיל........

וברוך הבא לפורום, אני שרון, חבר ותיק כאן, וגם מתפקד על תקן מקבל פנים רשמי. אז כמו לכל חבר חדש אצלנו, הנה מבחר ממגש המתאבנים ה-מ-פ-ו-ר-ס-ם שלנו, תהנה...
אה, איזה אניני טעם אנחנו.. הנה קצת רקע: המנהל שלנו(צפניה) מסיים בימים אלו את חופשתו בארץ, ואמור לחזור לשוודיה שם הוא לומד, ומפקד משם על הפורום. עד אז הוא נטש אותנו לאנחות, והביא את אמילי כביביסיטר שבקושי שומעים ממנה ציוץ, חוץ מהערות על חוסר התפרעות מצידינו. בקשר לגרפיקה שאתה מתמחה בה, אשמח לראות עבודות שלך. איזה יופי, סוף סוף יש לנו שוטר פה בפורום, איזה כיף! ועוד אחד כזה שהוא שוטר אמיתי, יהה אני מרגיש מוגן כזה פתאום.
גיל, ב-ר-ו-ך ה-ב-אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא, שרון

Dark Storm

New member
תודה, תודה

תודה על קבלת הפנים, מתאבנים זה טוב אבל איפה הסטייקים ??
אני אנסה למצא איזו גרפיקה נחמדה להראות...

MajorGad

New member
ברוך הבא!!

אני רואה ששרון כבר דאג למלא את תפקידו כ"ועדת המברכים את החדשים" אתה בין הרבה טובים שעברו את זה!!!
אני רואה ששרון עדכן אותך פחות או יותר ברזי הפורום..אז אני פשוט אגיד ברוך הבא!

למעלה