שלום לכולם

שלום לכולם

אני אורי ואני בן 15 רציתי לשאול אם מישהו ממכם (מהבנים) מעוניין לקיים איתי פגישה בתנאי שיש לו מיקום ואין לכם מה לדאוג זאת לא הפעם הראשונה שלי! אני בעל מבנה גוף שריר וגובה 178 אני רוצה שיהיה מישהו שלא ממש ישלוט בי אבל ידע להגיד לי מה לעשות ולתת לי למצוץ לו את הכלי הגדול שלו ואת הכפות רגליים שלו שצריך אז אם מישהו מכם חושב שהוא מתאים ורוצה להעניש אותי בקצת מציצות שיוסיף פה תמונת גוף ואם אפשר אז גם כפות רגליים ונראה מה אפשר לעשות!

Z o d i a c

New member
אורי שלום,

ולו בשביל הקטע המנהלתי יותר - אם אתה מחפש זיון/קשר יש מצד שמאל למעלה קישור שנקרא "לוחות", שם זה המקום להציב הודעה מסוג זה. (פה היא פשוט תשורשר ללוח אופטופיקים. שנית - שרירי ואטרקטיבי ככל שתיהיה אבל סקס עם ילד בן 15?? יש חוקים נגד זה אתה יודע.

המלצה אמיתית לילד!

מתוק, יש דברים שצריך להתחיל אותך מכיתה א' ולא לקפוץ ישר לכיתה ז'. ככה זה בסקס אלטרנטיבי כמו שאנחנו אוהבים:) תתחיל מלסחוב שקיות מהסופר ומלרחוץ כלים לגבר שאתה יכול להעריץ בלי שהוא ילך לבית הסוהר בגלל זה:) לאט לאט תלמד ותתקדם ובגיל 18 מצידי תמצוץ 12 זיינים תוך כדי ליקוק 4 כפות רגליים:))) נשיקות ובהצלחה, אתה קצת מזכיר לי אותי (בגיל 15 רציתי שכל הבנים החתיכים יהיו העבדים שלי, אבל רק אחד הסכים)

למעלה