שלום לכולם...

Mr BIG Biker

New member
שלום לכולם...

חבר נוסע מחר לניו יורק ואני מקווה שהוא יוכל להביא לי פוקט (בתקווה שיוכל להביא לי) החלטתי על דל אקסים איקס 5 400 מגהרץ... מישהו מכיר חנויות (עדיף גם זולות) טובות שבהם אפשר ליקנות ? מישהו יודע גם מחירים ? מה ההבדל במחירים בין באתר של דל לבין החנויות השונות ? ואם עדיף באתר אז כמה זמן יקח המשלוח (החבר נוסע לשבוע...) תודה מראש...

רובי14

New member
לדעתי אתה עושה שטות בבחירתך

הדל אקסים 5 הוא ענקקקק!!! ומחשב כף יד לא משנה כמה טוב הוא יהיה הוא צריך להיות -"כף יד"- אז לפי דעתי אם אתה סגור על "דל" ואם אתה סגור על מחשב כף יד חדש לך על הסדרה החדשה שלהם האקסים 3 שהוא עם ממש ממשב הרבה מעלות על ה5 ואיך שהבנתי הוא מתאים להגדרה -"כף יד"- נ.ב. אני רק מציע ואם כבר אני מציע אז לדעתי HP IPAQ 1940 או 2215 ואם עוד קצת תקציב אז אני ממש ממש ממליץ על HP 4315 (אני לא בטוח שזה הדגם אבל אני מתכוון לסדרה החדשה של HP ובלי המקלדת) מקווה שעזרתי

2cookie

New member
1940 לא הייתי קונה

יש בו יותר מדי פגמים. הייתי הולך על X3.

frenkelya

New member
מסקר גדול שעשיתי בניו יורק

כל המחירים בכל החנויות הגדולות אותו דבר. אני קניתי ב J&R מכיוון שמצאתי קופון ל 10$ הנחה (ולכן שם יצא הכי זול) אני מניח שהקופון עדיין קיים (הוא בחוברת התיירות שאפשר לקבל במייסיס - אני קניתי לפני חודש וחצי שם. דרך אגב סתם שתדעו תיירים יכולים לקבל 10% הנחה במייסיס אם רק ניגשים לקומה 1.5 ולוקחים קופון ממודיעין התיירות )

למעלה