שלום לכולם!!

asafrinat

New member
שלום לכולם!!

היי לכולם מה נשמע ? אני מקווה שאני אמצא חן בעיניכים קוראים לי רינת ואני פשוט חולה על הארי פוטר ואני עצבנית שאי אפשר לראות את הסרט כבר עכשיו בארץ טוב ביי נ.ב אם תרצו תוכלו להתכתב איתי בצ`אט של תפוז בשם חולה על הארי פוטר או ג`ינג`ית!!

הי ג`ניג`ית.

ג`ינג`ים תמיד WELCOME. הדרך הטובה ביותר להרגיע את הזעם, מנסיון, היא - להניח (הנחה של טיפשים) ש-``צרת רבים חצי נחמה...``(או -``נחמת טיפשים``). בכל מקרה כמעט אף אחד לא יראה ת`סרט בנובמבר הקרוב, כי אנחנו לא במקום הנכון. מנחם לא? דנה שאף פעם לא הצטיינה בכושר שכנוע!

MadonnaFan

New member
הי לך!

תאמיני לי רוב הפורום פה ג`ינג`ים, גילינו את זה לא מזמן. אחרי שגיליתי את זה ניסיתי להתאבד בדרך המקובלת בפורום הזה, ותתרגלי לזה- דפקתי את הראש במשהו חזק. השולחן, במקרה זה. כשלא הצלחתי החלטתי לצבוע את השיער, ומכיוון שיש לי שיער כמו להרמיוני שתהיה בריאה, נפוח מאוד שאני מצליחה לרסן רק עם חצי-ליטר קרם פשוט לא הספיק הצבע בבקבוק. בקבוק שמוכרים בסופר פארם, שבדרך כלל הוא יותר מדי! בכל מקרה, מה שקרה בסוף זה שיש לי שיער צבוע חלקית איייייייייייייייייייייייכס טוב אז תהני בפורומנו *דופקת את הראש במשהו חזק* ^מעין חצי-עלף^

רק אל תדפקי חזק מדי...

אנחנו צריכים אותך פה מתפקדת, גם אם השער חצי צבוע. ראינו פה דברים גרועים הרבה יותר. לילה טוב לכולם. מפהקת חזק... דנידין הרואה ואינו נראה...:)

MadonnaFan

New member
אני משתדלת ;-)

והחתימה המדהימה והמהממת שלי היא- (בשלמותה, אבל רק כשיש לי כוח) @מעין@ long live madonna או: ^מעין חצי-עלף^ ^רומח-הדרקון שולט^ ^האחות האבודה של תניס^

PopPy

New member
חחח

קודם כל בעניין השיער - אמרתי שאני דומה להרמיוני, לצערי גם בנושא הזה, בדיוק כמוך :) ואני חדשה אז תסלחו לי אם אני רק *אדפוק את הראש במשהו רך* עד שאני אתרגל ;) |S| פופי |S|

Hermione

New member
ג`ינג`ים בהחלט

כולם ג`יננג`ים, חוץ ממני... אני וונה-בי ג`ינג`ית מגיל שבע... אבל לצערי, השיער שלי הוא פשוט חום. משעמם כזה. בלי גוון אחד מסכן. פשוט חום. ועד חום בהיר כזה. אבל אני לא מוותרת בכזאת קלות. אחרי ארבע פעמים שצבעתי את השיער שלי לאדום, והוא עדין נשאר חום (רק עם מעין גוון כתמתם כזה מול השמש), החלטתי לגוון מעט, וצבעתי את מחלפות שערי הקצר והנפוח בסגול. כמה מרהיב עין. ולכל אלו ששותפות לצרתי- שיער נפוך ומקורזל שמתנפח ומסתלסל, ואין להם כוח/ניסיון לעשות פן, יש המצאה חדשנית וגאונית במיוחד- משטיח שיער. ולי-אני גאה- יש אחד כזה, שהביאו לי ספיישל מלונדון. כן כן.

LuNaTiC

New member
משטיח שיער???????

אני חייבת!!!!!! לי יש שיער בצבע נחושת... אדום-כתום-חום... והוא גם זוהר.. איזה חמוד זה.. אבל הוא מתולתל ונפוח ויבש!!!

למעלה