שלום לכולם...

שלום לכולם...

לצערי אני מצטרפת לפורום זה... לשמחתי אשמח להכיר חברים חדשים.... אני מובטלת מזה כמה חודשים,ובכלל בשלוש השנים האחרונות אני לא מוצאת עבודה קבועה ויציבה.. אשמח אם תוכלו לעזור לי..במידת הצורך אצרף קורות חיים. מקווה בשביל כולם שימצאו עבודה טובה אשר תהלום את כישוריהם. בהצלחה לכולם...

ritarita

New member
ניסית את החברות הידועות?

יס, תבל, ערוצי זהב, מתב, סלקום, אורנג, פלאפון, בנקים? האם הנסיון שלך הוא בתחומים שציינת שאת מחפשת?

ritarita

New member
לפי קורות החיים...

כל דבר פחות ממזכירה..יחשב כנסיגה..גם בעיני מעבידים פוטנציאליים.. כשרואים קורות חיים כאלו..בראיונות לשירות לקוחות או לפקידות..יתמהו למה את מחפשת משהו פשוט יותר..האם יש לך תשובה לזה? עוד שאלה שעולה..היא..מדוע תפקיד של שש שנים..כדי לעבור שתי עבודות בשנתיים? זאת לא ביקורת מצידי..אלא שאלות שאולי נשאלת..או שחשבו עליהן.. מהי תשובתך? לגבי סידור קורות החיים: הסדר הוא בדרך כלל: נסיון מקצועי-רשמי שנים בצורה 1995..ואם ניתן אז גם חודשים..2/1995 - הדגישי את התפקיד..ולאחר מכן את המקום..מנהלת מכירות - בחברת..או הדגשת המילים בתפקיד ללא המקף..נסי גם לתת נפח למשרות האחרונות..לציין מה התפקיד כלל בהן..כי כרגע יש משקל יתר למשרות הראשונות..כאילו בזבזת שנתיים..(גם אם את מרגישה כך..המעבידים הפונטנציאליים לא חייבים לדעת) השכלה-רשמי באילו תאריכים..באותו אופן כמו בתעסוקה...וצייני תעודות שקיבלת..גם בקורסים. שירות צבאי קורסים ידע במחשבים במקום פעילות נוספת. ידע בשפות- צייני שפות..ובאיזור רמה כל שפה..דיבור..קריאה..כתיבה.. יש שמסדרים זאת אחרת...

אז ככה..

זה לא שאני מחפשת משהו פשוט יותר..אני פשוט מוכנה להתפשר בגלל המצב של השוק היום וזה בלשון המעטה... לגבי העבודות של השנתיים..אלו היו עבודות זמניות פשוט זה מה שמצאתי.. כמעט כבר שלוש שנים ממתי שפוטרתי מהעבודה היציבה האחרונה..אני לא מוצאת עבודה קבועה שתהלום את כישוריי..אני מבינה את המצב וגם כנראה שלא בורכתי במזל טוב כ"כ..אבל אני ממשיכה להאמין ולהיות אופטימית שאולי בקרוב אמצא את העבודה המיוחלת.. ותודה לך על נקודות ההארה בנוגע לקורות החיים..אקח זאת לתשומת ליבי.

orom

New member
ההערות בגדול נכונות

כדאי להדגיש בקו"ח עבודה מול חו"ל- ניסוח מכתבים באנגלית, הזמנת טיסות, אירוח אורחים מחו"ל. לנושא האנגלית/ שפות זרות יש ערך מוסף בתפקידים אליהם את פונה.

למעלה