שלום לכולם...

carmitg1

New member
שלום לכולם...

אני נוסעת ללה פלאן 2100 ברביעי בינואר ורציתי לקבל עצה. האם כדאי לשכור את הציוד הסנואבורד באמצעות אתר האינטרנט של חנויות הציוד בלה פלאן או לחכות ולשכור במקום? כרמית

davesh

New member
אני השכרתי דרך האינטרנט ...

שנסעתי ללה מינייר. קצת חששתי, אבל מכיוון שלא הייתי צריך לתת כרטיס אשראי אז ניסיתי. שהגעתי למקום גיליתי שהחנות לא רחוקה מהקלאב (היה אוטובוס חינם שמסיע את הגולשים לכל מקום בעיירה), וקיבלתי הנחה בגלל שביצעתי את ההזמנה מהאינטרנט. בסופו של דבר זה עלה לי משמעותית יותר זול מאשר השכרה בקלאב. וגם לא הייתי צריך לחכות בתור לחדר סקי בקלאב.

davesh

New member
זה היה לפני שנתיים ...

ולא שמרתי את הלינק. מה שאני מציע לך הוא להכנס לאתר האינטרנט של העיירה שבו אתה מתכוון לעשות סקי, ובאתר בד"כ יש לינקים לאתרים של מלונות, מסעדות וחנויות בעיר.

super joby

New member
נצל"ש מצב השלג באנדורה עוד חודש.

מישהו יודע מה מצב השלג באנדורה (ארינסל-פאל אם זה משנה) בחנוכה (דצמבר)? ובכלל, מומלץ לסוע לאתר הנ"ל לגולשים בינוניים (אחרי שלושה שבועות סקי, נפרדים כמובן)?

ש.פ.ד

New member
ללא ספק להשכיר דרך האינטרנט!

ולפירוט: השכרה דרך האינטרנט מציעה מספר ייתרונות גדולים: 1. מחיר: ברוב חנויות ההשכרה באתר המחירים נמוכים מאלו שבקלאב, ואם שוכרים דרך האינטרנט זוכים בהנחה נוספת בת 15% (בד"כ). 2. מגוון: לקלאב יש מבחר קטן מאוד של ציוד מלכתחילה ומי שמגיע לא בתחילת היום סובל בד"כ ממחסור במידות (לנעליים ולאורך סקי). בחנויות ההשכרה אין בעיה שכזו, ואם מזמינים את הציוד באינטרנטף יחכה לכם בדיוק הציוד שבקשתם (לרמת הדגם הספציפי של הסקי) כשהוא נוצץ, מבריק, ומטופל (לקלאב יש בעיה בתחום הזה...). 3. שירות: הקלאב, כמו בכל תחום, מציע שירות מעט "חובבני". בחנויות ההשכרה, מאידך, יתנו למשכיר שירות מעולה. מי שמעוניין לרכוש ציוד יוכל בד"כ לנסות אותו קודם לכן, ניתן להחליף מספר פעמים מגלשים (בתוספת תשלום אם שכרתם חבילה זולה, וללא שום תוספת למי ששכר חבילת ציוד טובה ויקרה יותר), ניתן לקבל יעוץ מקצועי לעניין התאמת הציוד לסגנון הסקי והיכולת האישית, וכיו"ב. היתרון היחידי לשכירת הציוד בקלאב הוא שלא צריך לצאת מהקלאב כדי לקבל ולהחזיר אותו. למי שמגיע מאוחר בלילה ויוצא לסקי עם בוקר - זה יתרון ראוי לשיקול דעת. אתר הסקי מחולק למספר אזורים וחשוב להקפיד על שכירת ציוד בחנות סמוכה למועדון כדי לא להגרר על פני כל האתר בדרך לחנות. הצרפתים מאוד מאמינים באינטרנט, ולכל אתר סקי יש אתר אינטרנט מפורט הכולל מפה של אתר הסקי, פירוט החנויות בכפר ואתרי אינטרנט לרוב החנויות. הנה קישור אל לה פלאן הנה חנות השכרה לא רחוק מהקלאב, וגם להם יש חנות קרובה.

alonaski

New member
אפשר גם באמצעות הפקס! דרך הטלפון!

פעם אחרונה שהייתי בלה-פלאן בררתי באחת מהרשתות הגדולות שם למכירה והשכרת ציוד והם הראו לי בקטלוג של המחירים שלהם - שאם מזמינים עוד מהארץ, דרך הפקס - מקבלים 30% הנחה!!! =זה יפה, לא?!

edanski

New member
השכרת ציוד

יש חברה ישראלית חדשה {ski-to-b}, שמחלקת; בשדה התעופה{זנבה}כרטיסי הנחה לשכירת ציוד סקי בכל האתרים בצרפת.

carmitg1

New member
תודה על כל התגובות, החשש..

שלי הוא שאני בעצם שוכרת חתול בשק. אני לא רואה בדיוק איזה בורד אני מקבלת והם גם לא מתחייבים על בורד מחברה מסוימת אלא משהו ברמה דומה.

ש.פ.ד

New member
אין שום מקום לדאגה:

ראשית - אנחנו הרי לא אלופים אולימפיים ולא ממש משנה לנו בדיוק עם איזה פריט ציוד נגלוש. כאשר את מזמינה חבילת ציוד ברמה מסויימת מציעים לך פריט מסויים, או שקולים לו - והם לא מרמים! ברמות הגבוהות יותר המבחר בחנות גדול ובד"כ תוכלי לקבל בדיוק את הציוד שתרצי (אם אין לחנות, היא תבקש מהשכן לייד שישאיל לה - בדיוק לצורך כך קיימת ההזמנה מראש). אם את רוצה להיות בטוחה - שלחי להם דוא"ל עם פרטי ההזמנה שלך, ותקבלי תשובה מדוייקת ואדיבה לגבי הזמינות של הציוד ו/או תחליפים לו. כל זה - מנסיון בן מספר שנים בהזמנת ציוד. מעולם לא התאכזבתי!

למעלה