שלום לכולם

פיסטוק16

New member
שלום לכולם

שלום אני חדש פה בפורום תוכלו להמליץ לי על אומנות לחימה שנחשבת לאחת הטובות?

פיסטוק16

New member
אממממ......

אתה יכול לתת לי יותר פרטים מה מיוחד בשיטת קיוקושין? ואני גר בחיפה אז האם מלמדים אותה שם?

untitled

New member
אין דבר כזה ``אחת הטובות``

כל אומנות לחימה יש לה גישה משלה וראית עולם שונה זה לא הופך אחת ליותר או פחות טובה. באמת נפתח הודעה חדשה על גישות שונות מייד אחרי שאני היום אחזור מאימון

פיסטוק16

New member
צודקת לא ניסחתי נכון

אני מחפש אומנות לחימה עם פילוסופיה אומנות לחימה שנחשבת ליעילה

ghosts

New member
אומנות לחימה עם פילוסופיה שהיא..

גם דרך חיים זה....קונג-פו. אך עליך לבדוק את הידע והיכולת של המדריך.(ממליץ על סיגנון הנמר).

פיסטוק16

New member
אוקיי

ומה לגבי ג`יו ג`יטסו וטייקוונדו? מה שתי אומנויות לחימה אלא נותנות ומה הן מלמדות?

ghosts

New member
באומנויות לחימה אלא יש שילוב....

של אומנות הקרב והפילוסופיה.ולכן מומלץ שילוב של כוח ורוח. לגבי קאראטה,לרוב זה שילוב של כוח וריכוז(לא רוח)והרבה אנשים חושבים שהריכוז שווה לרוחניות.כמובן שזה לא נכון. בהצלחה בכל דרך. GHOST

פיסטוק16

New member
אז

רק בקונג פו יש שילוב של כוח ורוח? או שיש עוד אומנויות לחימה כאלה? אם כן תפרט לי עליהם קצת תודה

in_bal

New member
היי אסף, זאת ענבל!!!

היי פיסטוק-זאת אומרת-אסף... אני לא ממש יודעת לאן נעלמת...אני מקווה שלא נעלבת(לא שיש לי מושג ממה...), אלא שהתנתקת...חיכיתי לך שם די הרבה זמן... היה ממש נחמד..והייתי חייבת להתנתק-אז הנה אני-כותבת לך מהר הודעה..... טוב, מקווה שתחזיר לי תשובה!ביי, ממני ~ ענבל... P.s.-אם אתה קורא את ההודעה לפני 20:30-אז תסתכל על סיינפלד..... (שיהיה לנו על מה לדבר!) סתם...סתם.....

למעלה