שלום לכולם!!!

M o n a L i s a

New member
שלום לכולם!!!

אני חדשה!!! אני משוגעת על תוכים...היו לי שני תוכונים קטנים...אחד שקניתי והייתה לו כנף שבורה...ריחמתי עליו...בחרתי אותו מכל החמולה :))) ואת השני קנו לי כי חשבו שהראשון הוא נקבה....בכל אופן אני אומרת היו לי כי גיליתי שיש לי אלרגיה אל הנוצות שלהם.....ואחרי שהם גרו קצת אצל סבתא שלי וזכו לביקורים שלי...היא כבר לא יכלה יותר לנקות אחריהם ונתנו אותם לבית טוב ואוהב ומסתבר שיש להם גוזלים :)))))))))))))))))))) אני נורא מתגעגעת והייתי רוצה אותם בחזרה...הם אומנם לא היו האכלת יד והיו קצת תוקפניים אבל נתתי להם לנשוך אותי כמה שהם רוצים :))))) אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

M o n a L i s a

New member
תודה!!! ../images/Emo140.gif

אשמח להיות חלק מהקהילה, ולקנא באלו שיש להם את החיות המתוקות האלו :)

../images/Emo13.gif

מדיום סייז, בן 4, אוהב פינוקים, אוכל כמעט הכול: גבינות, לחם, פסטה, קרואסונים, מאכלים מטופו, פירות, קצת ירקות (במיוחד גזר) וכמובן התערובת גרעינים שהוא מקבל כל יום בכלוב... אה- מאוד אוהב לפרק דברים, אז אני מביאה לו צעצועים ממקדונלדס לפעמים.. כמובן משגיחים שהוא לא מתעסק עם ברגים ודברים כאלה..

bilbolim

New member
חמוד ../images/Emo13.gif

בתחום המזון ניראה שיש להכניס קצת שיפור... לבנות תפריט עם כל אבות המזון שמכיל המון ירקות פירות, תערובת התפחה, ביצים, דוחן קצת וגרעינים לא מומלץ כמזון קבוע אלא רק כתוספת. אני במקום כל הבילבול שכל הזה מביאה כופתיות וירקות. גבינות, לחם, פסטה וקוראסונים אלו דברים די משמינים אז עדיף לא הרבה וקוראסונים כמובן בלי שוקולד. אני מאוד אוהבת את הסוג הזה, חכם, מתוק ויש בו משהו ילדותי מתוק כזה שנישאר אצלו גם מתי שהוא בוגר.

liranelkayam

New member
מחכים לתמונות, נשמע מתוק,ובקטע של ה

המזון באמת כדאי לתוכי כזה יקר וגדול להשקיע. אני ממליץ על כופתיות של NUTTERBIRD.

ניסינו פעם לתת לו כופתיות..

והוא לא אהב.. בקשר לתמונות שמתי פה פעם אני אחפש ואשים שוב..

איזה חמוד!!! ../images/Emo13.gif וללירן ולהדוויג-

הכופתיות של נוטריבירד הם בסיסיות מאוד לא ממש טובות לקאקדו. יש כופתיות הרבה יותר טובות לקאקדו ומומלץ לתת לתוכי כופתיות שמותאמות לסוג התוכי.

למעלה