תשובות... ../images/Emo13.gif
בעיקרון אני לא חושב שהתיאוריה של תוכי למתחילים זה רק קוקטייל, לאב בירד או תוכון... ראה אשכול מומלץ: http://www.parrots.co.il/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=335אם אתה לא רשום באתר, אז שווה להירשם זה אתר פ33ות לגבות! אלו ההמלצות שלי:
סנגל- תוכי שקט, קטן, חמוד ונאמן, יכולת דיבור בינונית. חברותי מאוד. מחיר- העונה הזאת 1500... קוואקר- תוכי ירוק, חמוד, בגודל בינוני, רעשן, נאמן ויפה. חברותי. טווח מחירים: 500-800 שקל. פטגוניה- תוכי מדהים, יפה, מדרום אמריקה, גדול יחסית, מואד מאוד נאמן, חברותי מאוד, אבל צעקן. תוכי חבל"זי!
טווח מחירים: 1300-2500 שקל. מקסימיליאן פיונוס- תוכי קטן-בינוני, שחור, חברותי, שקט מאוד. אני לא ממש מכיר אותו אבל שמעתי עליו טובות. טווח מחירים: 1000-2300 לורי- משפחת תוכים קטנים עד בינונים, בכל צבעי הקשת, חברותיים מאוד, לא קולניים במיוחד, נאמנים וחמודים. שורקים באופן מ-ד-ה-י-ם ! הזנים המומלצים למגדל לורי מתחיל שלא רוצה להשקיע המון כסף: לורי פרפקט (800-1200 שקל), לורי קשת (1200-1800) ולורי אדום (1200-2200). פסיפיק פרוטלט- תוכים קטנים מאוד, חמודים, ירוקים, לא קולנים במיוחדף כושר דיבור בינוני, זולים (200-350 להאכלת-יד), נאמנים וחברותיים. מושלמים למגדל המתחיל. אם תבחר איזה שהוא תוכי אני אשמח מאוד לפרט עליהם. יונתן
נ.ב.- הפסיפיק פרוטלט נחשב לאחד התוכים שמתאימים במיוחד למגדלים מתחילים בדומה לתוכון, קוקטייל וציפורי האהבה.