שלום לכולם.

שלום לכולם.

היי, שמי רבקה. אתם לא מכירים אותי מכיוון שאני לא כותבת פה אך אני גולשת קבועה. הרבה זמן כבר הרהרתי בנושא סאדו מאזו ומשחקי שליטה ורציתי לדעת איך נהפכים ל"מלכה"? הנושא מ-א-ד מעניין אותי למרות שאני חסרת ניסיון (או בשפה פשוטה "ונילה"...) והייתי רוצה לדעת יותר על התפקיד של המלכה ואיך נהפכים למלכה...

Z o d i a c

New member
רבקה שלום,

ברוכה הבאה
איך נהפכים למלכה? בואי אספר לך איך הפכתי לאדון, אולי זה יתן לך מעט פרספקטיבה על הנושא. תמיד היו לי פנטזיות של שליטה, S&M, קשירות, אבל מעולם לא הגשמתי אותם. כשעברתי לגור בדירה משלי החלטתי שזהו זה, הולכים על הדבר האמיתי. נטול נסיון וידע התחלתי לגלוש בפורומים בחו"ל שעסקו בנושא, להוריד סרטים מהקאזה, צ'אטים באינטרנט, כל זאת ולו בכדי לקבל מידע על מה עושים ואיך. הפגישה עם העבד הראשון לא היתה מוצלחת במיוחד מבחינתי. הוא אמנם נורא נהנה (מסתבר..) אני די חששתי מהכל ולא הפגנתי מספיק קשיחות, כל הזמן עברה בי תחושה של "לא נעים לי לעשות לו..להגיד לו...". מפעם לפעם קיבלתי יותר בטחון. למדתי גם (וזאת נקודה שחשוב להטמיע
) שגם העבד יכול ללמד אותי וכשהבנתי את זה העשרתי את הידע שלי בנדון. עם הזמן גם הפנמתי את הדברים שאהבתי יותר וויתרתי על דברים שפחות נראו לי. אבל זה בהחלט תהליך של למידה. מקוה שהצלחתי לעזור ולו במעט.

תודה!

זה בהחלט עזר לי. אני מחפשת מישהו/י מקצועי/ת שילמדו אותי יותר כי בעיקרון אני מבינה פחות או יותר על BDSM. אבל תודה רבה.

Z o d i a c

New member
בכיף יקירתי,

תשארי עימנו. מבטיח שתוכלי ללמוד הרבה דברים. מה גם אם תתנסי נשמח אם תשתפי אותנו וכך אולי נוכל לכוון אותך מעט יותר, לתת עצות, הכל.

והכי חשוב קחי לך בן זוג ותתחילי...

והכי חשוב קחי לך בן זוג ותתחילי להתאמן:) למדי אותו להגיד תודה על כל דבר. למדי אותו לבקש רשות לפני כל פעולה. תני לו פידבקים פיזיים על כל פעולה שלו לדוגמא סטירה קטנטנה על משהו רע, נשיקה במצח על משהו טוב... אם יש לך את זה את תתחילי להינות ותאמיני לי שהצעד הבא יבוא מתוכך:))

PassionFruit

New member
מה את רוצה לדעת?

אני לא דומית מקצועית אבל- מה את רוצה לדעת? דברים טכניים כמו-איך לקשור? או עניינים שבנפש כמו-מה יכול להוביל אדם להיות סאב?

כנוע ה

New member
פיזי זה די בולשיט

מנטאלי.. זה הקושי. היופי. החכמה והעצמה הבקרה והשליטה העוגה וההתנייה. למרות שגפ פיזית צריך לדעת... ברוכה הבאה. (הגעתי לפני שבוע וכבר אני מברך בברוכים הבאים..יומרני משהו)

תודה רבה לכולם.

אני אשמח ליותר חומר מפורט אם אתם יכולים לתת לי (למעשה כל מידע) בדואר האישי שלי. בכל מקרה, תודה רבה לכולם

כנוע ה - זה נכון!

לכאורה הייתי אמורה לחלוק עליך כי רוב הדוגמיות שלי הן פזיות, אבל אתה פשוט צודק! פיזי זה באמת קל, האתגר הוא להיות שולטת בנפש:)))

כנוע ה

New member
מכשפה אדירה

תודה על היחס. תודה על ההסכמה. מבחינתי---השמש כבר זורחת שוב. בזכותך.

כנוע ה

New member
חן חן

גם יחס גם מחמאה.... וגם לקרא אותך כאן..... לא בכדי געגועי געו

למעלה