שלום לכולם!

jordenman

New member
שלום לכולם!

אני מחפשת הרפתקה ולא יודעת איפה לחפש.. אולי מישהו מכם יכול לעזור לי?.. תודה מראש!
 

Guy24Gold

New member
אם אתה רוצה לקנות-

לסילברסטארס יש את ההרפתקאה המתורגמת "מבצר העלטה". שמעתי שהיא הרפתקאה נחמדה, אבל לא שיחקתי בה. "אש ופלדה" הוציאו שתי הרפתקאות מקוריות בעברית, אחת היא "החיה שבתוכונו" ואני לא זוכר איך קוראית לשנייה. לא שיחקתי גם בהרפתקאות אלו ואני לא יודע באיזה רמה הם. אני אישית מעדיך להכין הרפתקאות בעצמי. כל הכיף בלהיות שה"ם זה להכין את ההרפתקאות ואת המערכה. הרפתקאה שאתה מכין יכולה להיות הרבה יותר מותאמת לשחקנים שלהם אתה מעביר אותה.
 

The DDM

New member
זה לא "אש ופלדה" זה "פלדה ואש"

לא שיחקתי בהרפתקאות שלהם אבל קראתי אותן והם ממש טובות אבל אני מסכים עם GUY24GOLD כשהוא אמר שהכי כייף זה להריץ הרפתקאה שאתה הכנת ד"א ההרפתקאה השניה של פלדה ואש נקרא: " מלחמת אבות"
 

jordenman

New member
למגיבים-

גם אני מסכימה עם דעה זו, אך בתור הרפתקאה ראשונה, אעדיף להתנסות באחת שלא אני כתבתי.. תודה על כל העזרה והעצות,
 

Guy24Gold

New member
לדעתי דווקא עדיף להתנסות בליצור הרפ

תקאה. אתה תבין אותה הכי טוב. ובכלל, מה הטעם בלהיות שה"ם כשאתה מעביר הרפתקאה של מישהו אחר?
 
אני לא חושב ככה

דבר ראשון הרבה יותר קל לעבור על הרפתקאה מוכנה מבלי לשבור את הראש וכתוב אחת. מה גם שמדובר בשה"ם חדש וחסר ניסיון אני חושב שזה יכול להיות KICK-START מצויין. ולאחר מכן יוכל לכתוב בעצמו הרפתקאה אחרי שקיבל רעיונות ומושג כללי על הרפתקאת משחק. דבר שני הרפתקאה מוכנה כשלעצמה היא מהנה ביותר, לשחקנים חדשים וותיקים כאחד, נכון שאין להשוות לסיפוק הנובע מהרצת הרפתקאה שהינה פרי עטתך אבל אין זה שולל את העובדה (שימו לב זה נאמר כבר) שההרפתקאה כתובה מהנה.
 
למעלה