שלום לכולם..........

שלום לכולם..........

אני בן 26 וגר בר``ג אוהב ים.בתי קפה.סרטים.פאבים. בחור פשוט. רגיש רק שצריך. אוהב את החיים. אני מחפש מישהי לקשר רציני אחת שלא משחקת משחקים. אני לא רוצה סתם אחת שלא מעריכה ומכבדת מערכות יחסים אם את חושבת שאת כזאת תכתבי לי אימייל(רק לרצינית בלבד) [email protected] ויאללה בדרך אל האושר...

את מב``ש.....???

שלום לך ותודה את גם נשמעת נחמדה+.את גם מחפשת את האחד? בהצלחה לך

את מב``ש.....???

שלום לך ותודה את גם נשמעת נחמדה+.את גם מחפשת את האחד? בהצלחה לך

אני מבאר שבע

אני מאוהבת כבר כמה חודשים בתימני מתוק ומקסים מהעבודה שלי, והוא אפילו לא יודע זאת...ברגע שאני אוציא אותו מהראש ומהלב אני אתפנה למציאת האחד והיחיד שאני חולמת עליו תמיד... שיהיה לך בהצלחה מכל הלב.. ביי.

גם אני מחפשת את האחד והיחיד

אבל לצערי אני מאוהבת כבר כמה חודשים בתימני מהעבודה שלי, ועד שאני לא אוציא אותו מהראש לגמרי, אני לא רוצה להיכנס לקשר סתם כך... אני מאמינה שהוא יצא מראשי...אבל זה יהיה קשה, כי הוא הבחור הכי מקסים שאני מכירה(והוא בכלל לא יודע שאני מאוהבת בו), אבל אל דאגה הפרסייה הקטנה תחזור לימים הטובים ... שיהיה לך בהצלחה מכל הלב... והפרסייה הזועמת 007 חומייני בונד לשירותך בכל שעות היממה(חחחחחחח). ביי ושבת שלום.

אני מבאר שבע

אני מאוהבת כבר כמה חודשים בתימני מתוק ומקסים מהעבודה שלי, והוא אפילו לא יודע זאת...ברגע שאני אוציא אותו מהראש ומהלב אני אתפנה למציאת האחד והיחיד שאני חולמת עליו תמיד... שיהיה לך בהצלחה מכל הלב.. ביי.

bluewater

New member
תודה

תודה על השיר הנפלא! באמת משהו משהו.... רק חבל שלא זכיתי לקרוא אותו. את יודעת מה הכי חשוב במערכת יחסים? כנות ואמינות ואת שני אלה את חייבת לשפר אצלך אם את באמת אבל באמת מחפשת קשר רציני כל כך. בכל אופן אל תתאמצי להשיב לי. הבנתי כבר את הראש שלך. שבת שלום!

נפגעתי ;-(

רשמתי לך 2 שירים עכשיו... את הראשון שלחתי אבל זה לא התקבל...הוא היה יפה אבל לצערי לא רשמתי אותו על דף(כי אנ י ממציאה את השיר באותו הרגע...). ואת השיר השני גם המצאתי הרגע ורשמתי אותו על דף ושלחתי לך... מאוד נפגעתי ממה שרשמת על כנות ואמינות...כי אני חושבת שאני בן אדם כנה ואמין(בגלל זה אני לבד, כי אני לא רוצה שהוא(זה שאני אוהבת) יסבול ע``י כך שהוא יידע מה אני מרגישה כלפיו). אני מאחלת לך בהצלחה. ואל תטרח להשיב לי. ביי. 8-(

bluewater

New member
אמממ... כנסי רגע טוב?

פרסייה מתוקה פרסייה חביבה רציתי להגיד לך משהו מהנשמה שאני כל כך מצטער על תגובתי כי אני יודע שאת לא כזאת נשמתי את יודעת לפעמים יש פליטות פה שלא במקום וזה לא ממש יפה ותאמיני לי שאני יודע שבתוך תוכך יש לך לב משגע אין לך מושג מה אני עכשיו מרגיש אין לי מילים... מרגיש חנטריש אז אני מקווה שלי תסלחי נו תעשי משהו למעני! ואני רוצה להגיש לך משהו מתוקה להגיד לך,מכל הלב, שאת באמת מקסימה והלוואי שאני יפגוש מישהי כמוך מישהי שמדברת מהלב..מישהי שלא עושה צחוק סליחה.

אין על מה לסלוח :cool:

זכותך לרשום מה שאתה מרגיש, ושמישהו ינסה לעצור אותך!!!(חחחחחחח), דבר שני, לא פגעת פי, כי אני לא יכולה להיות יותר פגועה ממה שאני עכשיו(וזה לא בגללך), אבל הפרסייה הלוחמת תתגבר על כל מכשול ותמשיך בחייה. אני אשמח להמשיך להתכתב איתך. ביי בינתיים.

bluewater

New member
לוחמת

קודם כל תודה על שירך המדהים שיר שעשה לי טוב..שיר מקסים תמשיכי להלחם ילדה ולא להשבר כי את חזקה. כי את מסובבת את כל הגברים על האצבע הקטנה(חחחחח)

מסובבת????????

הזכרת לי את הבדיחה המפורסמת.... הבדיחה על הגרוזינים... כמה גרוזינים צריך כדי להרכיב מנורה????. 8. 7 מסתובבים ו1 מרכיב... בדיחות קרש.....(אני אפילו בדיחה לא יודעת לספר כמו שצריך). ביי. ;-)

למה ..פרסייה....למה?

אני לא מבין למה את לא אומרת לבחור מה את מרגישה אני חושב שהוא צריך לדעת שאת מאוהבת אולי הוא האחד והיחד חבל... פרסייה יקרה תדברי אל הבחור ואם הוא לא רוצה אז לא נורא אבל אם לא תגידי לו מה את מרגישה תמיד תיהיה לך השאלה שאולי זה הוא האחד והיחיד.... תחשבי על זה.....שיהיה לך בהצלחה

bluewater

New member
תימני

קל להגיד דברים אבל מאוד קשה לבצע אותם אני מסכים איתך בהחלט שצריל להיות כנים ולהגיד מה שאנחנו חושבים. אבל זה קשה. בכל מקרה אני מקווה בשביל המתוקה הזאת שאם היא תרצה-היא כבר תמצא דרך יותר קלה להגיד לו את מה שהיא חושבת עליו.

לנסיך התימני ולנאור...

פסיכולוגיה: אנו שני פסיכולוגים, דיי חכמים ומיתולוגים, ללימור נעוץ עיצה, והיא תגיד תודה רבה... אחד אומר תלכי על זה, זה לא נורא אם ננסה, מקסימום תקבלי דחייה, ותצאי קצת בוכייה... השני אומר חכי, בנושא אני בקיא, אם הבחור יראה סימן, אז אל תאבדי עיניין... אני החלטתי רבותיי, האשמה תהיה עליי, אני לו לא מספרת, איך אני אוהבת אותו כעיוות... אני מחכה לסימן קטן, ואז אני אתן סימן, אבל אם הוא לא רוצה, אז אין טעם שננסה... רק דבר אחד טוב יצא לי מזה=נהיתי משוררת(ואני רואה שיש גם אנשים שאפשר לסמוך עליהם ולספר להם מה עובר עליי, במיוחד כשהם לא מכירים אותי). תודה רבה, לילה טוב.

למעלה