שלום לכולם

leehee

New member
שלום לכולם

קוראים לי ליהי אני בת 17 ופשוט רציתי להציג את עצמי כי אני חדשה ואני אשמח להכיר את כולם.

לל

New member
בא לשכונה בחור חדש

ברצוני להודיע לכל חובבי הרוק והמטאל, שבא לשכונה בחור חדש disturbed, mudvayne, skrape, korn, soulfly, deftones, slipknot, pantera, ועוד הרבה טובים.... באים להנעים לכם את הזמן, אז תציפו אותי בכל מה שתרצו תהיה לי תגובה...

מה זה הגועל נפש הזה ?

איכסה לגמרי פנתרה בסדר איכשהו, ואת Skrape ו Soulfly אני לא מכיר. כל השאר חרא. יש פה מישהו שמבין במוזיקה ?

epitaph

New member
ואיזה מוזיקה אתה שומע?

הכוונה חוץ מפינק פלויד

Metal_F

New member
למה , מה אתה שומע...?

לא נראה לך שהכל עניין של טעם...? ואיך אני בדיוק אמורה לדעת מהי מוזיקה טובה בעינייך (שוב-הכל עניין של טעם) ומה ממה שאני אוהבת יעמוד בסטנדרטים שלך...

epitaph

New member
אז אני אענה... :)

אז ככה led zeppelin, pink floyd, doors, jimi hendrix, kiss, queen ,r.e.m metallica ועוד... דרך אגב כבר הייתי בפורום בשם שונה (wintermute) אבל שכחתי את הסיסמה אז החלפתי שם

טעם מצויין ..

חוץ ממטאליקה. זה מה שאני שומע בערך, תוסיף עוד קצת פרוגרסיב .. כמו ג`נסיס וג`תרו וקינג קרימזון.

epitaph

New member
אם כבר מדברים :cool:

אני גם שומע קינג קרימזון (מאיפה אתה חושב שלקחתי את הכינוי???) וג`נסיס... :)

flowr..

New member
אוקיי... אממ.. גלעד?

אתה לא יכול *להגיד* למישהו מה לשמוע.. אם מישהו שומע מטאליקה...- זהו טעמו האישי. אני אישית לא אוהבת מטאליקה, אבל בכלליות.. flowr..

אשכרה גועל נפש...

סליפקנוט???? תשעה אנשים שמתוכם ארבעה פשוט עומדים ומשתינים על הקהל.. אה כן וגם הולכים פוגו....

ShReder

New member
מושיקו לא ישמח ממה שאמרת

הוא כבר מת שהם ישתינו עליו.

Flash_Gordon

New member
קשה לי היום עם המצב...

אני אוהב את מה שהוא רוקנרול. אני שונא ניו מטאל ואת הגישה שלו וגם מטאל אבל מצד שני אני אוהב קצת את איירון מיידן ומטאליקה... מה שנאי כן אוהב זה את Queen, David Bowie, Led Zeppelin, Deep Purple & Rainbow,Pink Floyd, The Allman Brothers Band, Jethro Tull,801, Janis Joplin,T.rex, The Byrds, The Beatles ועוד ועוד אם אתם גם בעלי אותו ראש אשמח לשמוע. רק רציתי להצהיר שאני חי בסרט של 70s על עולם הרוקנרול והגלאם.

taya

New member
יש לנו טעם דומה במקצת

אם בא לך צור קשר, איכשהו. טלפתיה!, אם בא לך, צור איתי קשר טלפתי, דבר אליי במחשבותיך. עזבו אותי אני הולכת לאכול קיווי, ודיי כבר להשמיע את הקולות האלה, זה מפחיד.

Metal_F

New member
בברררר

גם את אוהבת ניו-מטאל...? אלוהים זה כל כך מוריד מהערך של המטאל הטוב המוכר והותיק...איזה להקות את שומעת?

Metal_F

New member
פנתרה שולטים!

לגבי כל השאר...אני לא אוהבת...למרות שלדיסטרבד יש כמה שירים חביבים. סליפנוט מצחיקים אותי. כשבא לי להתשטות ולשמוא מוזיקה בשביל לעשות שטויות אני שומעת. איכות או/ו עומק אני לא מוצאת בזה. אבל זה מוזיקה טוב בשביל להשתטות. וגם זה צריל לפעמים.

למעלה