שלום לכולם!!!!!!!!

אקזוטי20

New member
שלום לכולם!!!!!!!!

מה המצב חרה אני בטוח ``שהתגעגתם`` אליי. אני רוצה שתעזרו לי כי אני לא יודע אם אני בצבא או במחנה קיץ ואתם בטח אומרים מה יש לו זה השתגע אז ככה .... זהו סדר היום שלי בבסיס או איך שקוראים לזה. מתעוררים בשעה 7:15 נכנסים לכיתה ב-7:45 ``לומדים`` עד 12 ואז הפסקת צהריים עד 13:00. אח``כ לומדים עד 16:00 וארחי זה משוחררים עד למחרת . ומשעה זו מתחיל הכיף . הולכים לבריכה עד שעה 18:30 אח``כ ארוחת ערב . ויותר מאוחר חדר כושר. ובערב יושבים במועדון ורואים טלויזיה בלווין(YES) או משחקים פלייסטיישן. ואני רוצה את עזרתכם בכך שתגידו לי מה לענות לאנשים ששואלים אותי מה אני עושה עכשיו מה עליי להגיד מחנה קיץ או בצבא ? 5*אקזוטי בהרהורים*5

אחי .....

לפי דעתי אתה עושה צבא.... ולא רק זה אלא גם שאתה מתאמץ יותר מידיי.... כל היום אתה בלימודים זה וואחד ווג`ה ראס...... אבל אם אתה יכול תתאמן קצת בסנוקר והכל יהיה בסדר ......

אקזוטי`ש

חחחחחחחחחח תגיד... אתה ישן שם מספיק...? חחחחחח אם כיייין.. זה מחנה נה נה.... קח אותיייייייייייייייי אני רוצה גם גם גם.... קופלה <מה אני יעשה בצבא (עוד חודש ו7יום) >

קספר

New member
אקזוטי אחי חיחי :) אתה שואל אם

אתה עושה צבא או מחנה קיץ .. ? אז אני אגיד לך מה היה סדר היום שלי בצבא ותנסה להשוות ואז תגיע למסקנה אם אתה במחנה קיץ או בצבא : להלן סדר יום של צעיר במסייעת. פז``מ : שנה וארבע חודשים. 0500 : השכמה לי ולחברי הצעירים. 0515 : שרותים מקלחות. 0545 : עורכים את המטבח. 0600 : אוכל. 0615 : מנקים את המטבח. 0800 : אני עולה לשמירה של שעתיים. 1000 : שרותים מקלחות. 1015 : עבודות מונפצות. 1200 : ארוחת צהריים. 1215 : מנקים את המטבח. 1430 : נחים קמעה. 1450 : אני עולה לשמירה של שעה. 1600 : שרותים מקלחות. 1620 : עבודות מונפצות. 1830 : ארוחת ערב. 1900 : מנקים את המטבח. 2100 : אני עולה לשמירה של שעתיים. 2300 : שרותים מקלחות. 2315 : עבודות מונפצות. 2430 : אחרי מקלחת הולכים לישון. 0500 : למחרת השכמה. אז אחי היקר חחחחחחחח מה אתה אומר אתה עושה מחנה קיץ או צבא .. ? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שפשוף קל ונעים לך אחי :)

קספר.....

לפי מה שכתבת אתה לא עושה צבא..... אתה נמצא ``במחנה עבודה``..... מה זה זה כל השמירות והנקיונות האלה.... מה שאני זוכר שהייתי בצבא (מנסה להזכר מתי)..... בקושי נקיונות בקושי שמירות..... טוב בטח אתה מתנדב ??.....

קספר

New member
אקזוטי זוהר מורני :) אז כמה הסברים

אז ככה אקזוטי אחי מהצבא השתחררתי לפני שנה וחצי. מה שתארתי לך זה יום טיפוסי במסייעת.זה ל אתמיד ככה לפעמים זה יותר קשה ולפעמים יש גם אימוני חי``ר ... מה לעשות ... במסייעת אם אתה לא יודע ואתה תדע אחי יש מנטליות פרימיטיבית שאומרת שאתה טוחן צעירות 8 חודש עד שאתה מקבל את הפז``מ שלך ואז אתה שוכח מכל העבודות שהזכרתי. דרך אגב לא נהנית מי זה בכלל אם אתה שואל אותי ... זוהר - חחחחחחחחחחחח אני לא עובד צה``ל חחחחחחחח אחי קרעת אותי ... :) מורני - עבודות מונפצות - אלא עבודות שנעשות סתם רק כדי להתעלל בצעירים בלי שום משמעות.ואני אתן לך דוגמה ... פעם נתנו לי ולשני חברים שלי לעשות עבודה מעניינת ביותר. הרס``פ עמד ולקח אבן קטנה מהרצפה שקצת יותר גדולה מגולה ... הוא אמר לנו שניקח פח ונמלא את כולו באבנים שגדולים מהאבן הזו ונזרוק את כולם לזבל ... כשהסתכלתי על האבן הזו אמרתי לעצמי שמחכה לי לילה ארוך מאד ... היה לך מושג כמה אבנים כאלו היו שם בפלוגה ? :) חחחחחחחח המון ... ולמה הייתי צריך לעשות את זה ? עד היום אין לי מושג ... זה היה קשה מורני אבל את הקושי הזה עברתי ביחד עם חברי ... מה שנתן תחושה של יחד ועזרה הדדית למרות הקושי הבלתי אנושי הזה ...

קספר אחי...

בלי עין רעה איך שאתה נראה ..... הייתי לקח אותך ישר לשב``כ...... מזזה כל הדברים שעשית בחינם... טוב הכל מאחוריך כבר.... וסתם בשביל הידע היית שלשום בלילה בערוץ 2 ..??

קספר

New member
זוהר אחי...

ניסיתי להתקבל אבל לא לשם ... ואת זה אני לא אגיד ... הפעם ... אם תה מבין על מה אני מדבר אחי אז סבבה אם לא ... לא נורא :) ואגב לא הייתי אתמול בבית הייתי בלימודים עד מאוחר בלילה בגלל זה לא הייתי במפגש גם ... למה מה היה שם ?

קספר ....

לא דיברתי איתך על המפגש ..... כי גם אני לא הייתי שם .... אלא רק הלכתי להגיד שלום ... שאלתי על יום רביעי בערוץ 2 בצ`אט ?... ואולי הבנתי למה התכוונת אבל אני אדע את זה רק במפגש....

עאלק ד``ש....

ואני שעה שואל אותו ..אתה מתפוז??... חחחחחחח ולא הבנתי למה הוא לא עונה לי ?...

אקזוטי20

New member
ככה משרשרים על חשבוני....

ח`ברה באמת הגזמתם ככה משרשרים על חשבוני גם ככה כואב לי הגב ואתם נותנים לי לסחוב את כל זה .

למעלה