שלום לכולם!!!

רוני_(-:

New member
שלום לכולם!!!

חזרתי...היה כיף לאללה! מישהו כאן לדבר? אוהבת את כולכם ומתגעגעת, רוני

רוני_(-:

New member
אז זהו...שלום לתמיד....

אני לא יודעת איך להגיד את זה, אבל אני לא רוצה להמשיך לכתוב כאן..אני מרגישה כמו נטל על כולכם...כאילו על טופ הבעיות שלכם אני מוסיפה את החרא שלי...לא רוצה לעשות את זה יותר-מספיק! אני כ``כ אוהבת אתכם, תוגי אחותי, מאיוש שלי, תגי,יעלי, מייק...אני לא שכח אתכם אף פעם-מבטיחה! אני באמת לא רוצה להזיק...אם העלבתי מישהו בהודעה הזאת,אני כ``כ מצטערת.. אז זהו, שלום לתמיד. אני אחזור לקרוא תגובות...אבל זהו. אוהבת לעד, רוני

אביטל23

New member
רוני היקרה

למרות שאף פעם לא ממש יצא לנו להתכתב, רק רציתי להגיד שאני לא חושבת שאת מהוה נטל על מישהו מהאנשים פה, כול אחד יש לו את הימים שלו והשטויות שלו. מקוה שלא תעלמי לך וכן תשארי פה, אף פעם אל תרגישי שאת נטל על מישהו. אם את עוד כאן ובא לך, אפשר להפגש בצט שלך אביטל

רוני_(-:

New member
אביטלי...

סליחה על הכל!! אני מקווה שיום אחד יצא לנו להתכתב(כמו עכשיו)... אני מצטערת על הכל...כמו שאמרתי,עברו עליי ימים קשים. אני לא עוזבת,אני אנוכית, אני צריכה את כולכם יותר מידי. אוהבת, רוני

רוני/ה

New member
רוני

איך את יכולה להיות נטל? את כזו מקסימה כזו אהובה כל כך עוזרת כאן לכולן לכן אנחנו פה בשבילך כדי שתספרי מה עלייך עובר לא מוכנה רוצה אותך חזרה בבקשה רונה :-(

רוני_(-:

New member
תודה...

אההההה!!די להיות כ``כ נחמדים...זה לא מגיע לי... אל תדאגי , סתם עברו עליי כמה ימים קשים...סליחה. אוהבת אותך מאוד רוני השנייה (חחחח...יש לנו שתי רוני!) וגם את ממש מקסימה

תרנגולת

New member
הו לא... את לא עוזבת! (-H

וזו פקודה מעגבניה!!.. את לא מזיקה, רוצים שתהיי כאן.. לא הגבתי כי אני גם לא נמצאת כאן הרבה, רק בכמה ימים האחרונים הייתי יותר מהרגיל. מצטערת שאני לא מגיבה.. הראש שלי פשוט נמצא במקומות אחרים.. עם האוכל, עם הלימודים (סוף סוף.. אבל לא מצליח לי :cool: ובשאר מקומות.. אבל אני לא מסכימה לך ללכת.. :-( יהיה עצוב כאן בלעדיך. תשארי.

רוני_(-:

New member
עגבנייה אחותי...

אני לא יודעת מה קורה לי...סתם עצובה... אני לא יודעת.. קראתי לפני שכתבתי את ההודעות של כולם..את של מאיה..ופשוט נראה לי כאילו אני מכבידה על כולם...לא יודעת. אני סתם מפגרת שמנה. למי אכפת... איך באמת בלימודים..? מה קורה שם? גם אני די מתחרפנת עכשיו...מחר מבחן וערבית, ואני לא יודעת כלום! אההההההההה!!!!!!! כבר חשבתי מה אני הולכת לכתוב על הטופס של המבחן: ``במצב הנוכחי בישראל הורי מסרבים בכל תוקף שאכניס הבייתה דברים הקשורים לערבים!!!`` גם חשבתי על התגובה של המורה...: ``אם ההורים שלך לא רוצים שתלמדי ערבית, בטח לא אכפת להם שתקבלי אפס!!!!`` כשלון!!!!!!!!! אוהבת אותך מאוד, רוני אחותך העגבנייה

תרנגולת

New member
ילדה..

זה המקום לבעיות שלך, זה המקום לבעיות של כולם.. לאף אחד לא מגיע פה יותר מקום או פחות מקום.. זה מקום בשביל כולם, וזה כולל אותך. ואת לא ``סתם``, בטח שלא ``מפגרת``, וסביר להניח שגם לא ``שמנה`` (אולי רק בשביל עצמך). הלימודים.. אחחח.. (נאנחת).. קשה קשה B-) אני לא מצליחה להתרכז.. צריכה ללמוד לבגרות.. ולמתכונת.. וקשה לי נורא לבד, אני מתעסקת בדברים אחרים במקום בזה... לא למדתי כל השנה, הייתי יותר מדי עסוקה באוכל, שלא השארתי מקום לשום דבר אחר.. אז כל הלימודים של עכשיו, זה בעצם להשלים שנה שלמה.. ואני מעט מחוסרת כוחות, ובעיקר לא מסוגלת להתרכז. אז כל מה שאני עושה כל היום זה לשכב על המיטה ולשיר יחד עם אנוק (מסכנה.. היא צורחת לי שאני אפסיק לשיר רק.. ואני לא מפסיקה).. מאמי.. בקשר למבחן בערבית.. מבחן לא קובע אם את כישלון או לא. לא הציון קובע את זה.. תחשבי למה קשה לך כ``כ ללמוד?? המבחנים האלה לא קובעים כלום.. ואת נשארת, לא משנה מה. תרנגולת העגבניה.

רוני_(-:

New member
ילדה??אני עגבנייה!

חחחח....מה את קוראת לי ילדה?אני עגבנייה! כמו הילד מהבדיחה (אני לא ילד אני תות!)... יש לי שיטה בשבילך...תנסי מדיטציה!! לא אל תצחקי עליי! אני רצינית לגמרי.. קראתי את זה במגזין, וניסיתי-ועבד!!100 במתמטיקה! הנה מה שאת צריכה לעשות (וד``א-זו עצה טובה לכולם!): 1. תמצאי מקום שקט ונוח שבו אף רעש לא יכול להפריע לך. 2.תתישבי/תשכבי... ותעצמי את העיניים. 3. תמצאי צליל כמו: ``אמ..`` ``ינג...``, או משהו כזה שיהיה לך קל לומר אותו. 4. תאמרי את הצליל ללא הפסקה 5. תנסי לרוקן את הראש שלך ממחשבות לגמרי ותתרכזי רק בצליל. 6. תתחילי לחשוב על כל הדברים שמטרידים אותך. 7. תדמייני איך כל הדברים הרעים עולים מהרגליים שלך, לידיים שלך ולבסוף לראש והחוצה! 8. תשארי כך כמה דקות. בהצלחה! והנה עוד טיפים לעזרה: *תנסי להמציא כאלו משפטים מתחרזים *כל 40 דקות תעשי הפסקה של 10. *תעשי הקלטה של עצמך, ואז במקום לקרוא, תשמעי אותה שוב ושוב ושוב... בהצלחה בבגרות תוגי אחותי העגבנייה! ואללללללללללללללללללללללללל תצחקי אל השיטות שלי!!!!!!!!! אוהבת אותך, אני.

רוני יקירתי...

מותר להיות עצובה. אבל בדיוק בשביל זה קיים הפורום...כדי למצוא את הדרך להתעודד קצת ולא להשאר עם הכל לבד. רונילה...בדיוק בגלל הסיבה הזו הפסקתי לכתוב בעבר על עצמי. חששתי שמישהו יקרה את מה שכתבתי וירגיש שאין לא מקום כאן...שהצרות שלו אינן צרות. אז זהו...בדיוק...שכן. לכל אחד יש את הצרות שלו ואין מקום למדוד למי יותר ולמי קשה יותר. הקושי שלך קיים ולא משנה מה עומד מולו ובאיזה תזמון הוא בא. ובימים טרופים אלו...עם כל הבלאגנים שיש במדינה...לא קשה? ולא כואב? נכון...לפעמים נדמה כאילו הדברים מתגמדים...אבל כאן הוא בדיוק המקום לדבר על אותם דברים שאין מקום אחר לפתוח אותם. אם לא כאן אז איפה? יקירתי...בבקשה דברי ואל תרגישי שאין לך מקום כאן. לכל אחד יש את הצרות שלו אבל הן אינן מקטינות את הקושי של האחר. ולא חסר לך...אני יודעת שלא. אז אל תשארי עם הכל לבד ובואי לכאן לקבל את התמיכה שאת זקוקה לה. תמיד יהיה כאן מישהו לחבק ולתמוך. ואת חלק מאיתנו...אני מקווה שזה ברור לך. וכפי שאמרה העגבניה - לא ניתן לך לעזוב. בהצלחה במבחן בערבית...מקווה שלמרות דעתם של הוריך לא תוותרי על שפה חשובה זו. הלוואי ויכולתי לעזור לך אבל נראה לי ששכחתי הכל מאז...עברו מאז אי אלו שנים ולא עשיתי שימוש בחומר...והקופסא התרוקנה. סליחה אם כתבתי מבולבל אני לא במיטבי היום. אבל חשוב לי שתרגישי חופשיה לכתוב על כל מה שמציק מבלי להשוות. זה המקום. אוהבת אותך יפתי יש הרבה מקום בארגז הירקות...אין צורך לריב. שלך תמיד החסה.

רוני_(-:

New member
מאיוש...

אני מקווה שהבנת שהקטע עם ההורים היה תירוץ...חחח... באותה מיד יכלתי לרשום ``אחותי חשברה שזה נייר טואלט-אופסססססססססססייייייייי....!``... אין לי כוח לערבית,לא ממש אכפת לי להכשל...מקצוע מטומטם לאללה וספה מכוערת. ``אנה אכתובו,אנתה תכתובו, אנתי תכתובינה....`` בלה אחד גדול! חחחח... לא חשוב. אוהבת אותך, רוני עגבניית החלל.

t@gel

New member
רוני!!!!!

ילדונת חמודה, אני כל כך מבינה מהיכן נבעו המילים שלך, שהרגשת שאת כמו נטל.... לעיתים כשמשאירים הודעה, ממתינים לתגובה, לרואת שמישהו התייחס, עזר.. וכשהתגובה לא מגיעה אז אנחנו מרגישים קטנים מול הכל... את לא נטל על איש כאן, את ברכה לפורום הזה...החיוך שלך...אנחנו רואים אותו, גם אם לא ראינו את פנייך, במילותייך רואים את חיוכך... הפורום הזה...הוא שלך ובשבילך...את אהובה כאן ילדונת... ואיש אינו רואה בך מעמסה או טרחה....את יקרה לכולם כאן... באמת שאוהבים אותך...ואת..בתוכך יודעת זאת.... שלך, תמיד תמיד, אני

רוני_(-:

New member
תגי!!

תודה..על הכל...באמת תודה. כמה זמן לא דיברתי איתך... איך את מרגישה? הכל טוף? מקווה שכך. שולחת לך חיוך וחיבוק ענקי. אוהבת מאוד מאוד, רוני

למעלה