שלום לכולם

itzm

New member
שלום לכולם

אני ממש מצטער שלא יכולתי להגיע למיפגש כי לצערי היה לי מפגש של האתר שלי ואני שמח לבשר לכם על הקמת מועדון אוטוטוי לאספנות דגמי מכוניות ואופנועים בישראל ועוד אני מהיום ינסה יותר להחדיר לפורום הזה אוספים אחרים חוץ מבולים שהישתלתו על הפורום בשנית כמו דגמי מכוניות וסמלים ותגים נ.ב לילנד דיברתי אם חבר טוב שלי הוא מכיר אחד שיש לו סמלים ישנים של רכים יכול להיות שנימצא לך לילנד טיגר כמו שביקשת

איציק! איציק! מה העניינים??!

קודם כל אתה נוטש אותנו לתקופה ארוכה, נעלם בלי להגיד מילה, ואחר כך אתה עוד מתלונן שהבולים השתלטו? מה רצית שנעשה - נדבר על הדגמים שאין לנו?? היו לא מעט דגמים מאוד יפים בתערוכה, אבל קטנים - לא כמו שלך. תן פרטים על המועדון, אתר אינטרנט כבר יש? יש לך איזה סיפור מעניין לספר, על הקורות אותך מאז נעלמת בלי לומר מילה?

itzm

New member
הכול טוב

חברי הטוב אלון פרץ הציג שם את האוסף של כל דגמי המכוניות שנסעו על כבשי ישראל ב 1:43 ועוד אספן שהעיקר האוסף שלו הוא אםסנות דגמי "גמדה" ו"צברה" שיצרו בשנות ה60 דגמי מכוניות בארץ בעיקר ליצוא לארצות הברית כי הם יצרו אמריקיות המועדון והאתר יושבים בכתובת שכבר פורסמה www.ototoy.com עכשיו אנכנו בתקופת הרצה ואם הכול היה בסדר אולי תהיה גם עמותה וסיפור מענין אין לי אבל הדעתי ל 65 דגמים 1:18 ו2 1:12 אני מאושר ובריא ואני מקווה שכולם כאן בריאים

Car Lover

New member
איציק לא הראת להם תמונות מהמפגש שלנ

אז הנה כמה תמונות

Car Lover

New member
עוד תמונה 1

את שאר התמונות אפשר לראות באתר שלנו http://www.ototoy.com/index.php

על השולחן הכי קרוב,

בצד שמאל, יש מכונית אמריקאית במצבע בורדו לבן, שנראית כמו משנות החמישים - שישים. מה זה בדיוק? מדליקה! מתי צולמו התמונות? מה ארגנתם בארוע? ספרו! וברוך הבא אוהב מכוניות! נקווה שתעזור לאיציק להשאר כאן וללמד את כל הבורים מה זה מכוניות ומה זה דגמים...

itzm

New member
המיפגש היה ב 15-10

אצל אחד מחברי הפורום התמונות צולמו במיפגש וזה היה ההתחלה למועדון שסיפרתי לכם בהודעה הראשונה והמכונית היא פורד גרנד טוריסימו של סטרסקי והאץ

את הפורד של סטרסקי אפילו אני מזהה.

לא לזאת התכוונתי, שים לב: בתמונה הראשונה, על השולחן העגול, צעל המנוף, מכונית בורדו עם גג לבן, משנות החמישים שישים. נראה אולי כמו איזו שברולט?

בטוח?

נראתה לי ממש כמו אחת מהמכוניות האמריקאיות של התקופה. בכל מקרה - ממש יפה המכונית. תודה על המידע.

ליילנד

New member
על השולחן שם בין המכוניות

היא נראית ממש אמריקאית, בכל מקרה היא יפהפיה, וזה בכלל אוסף מקסים.

ליילנד

New member
ומזל דלי

אגב,כתבתי בסמל 1:1 סתם, על משקל האספנות של דגמי המכוניות (1:18, 1:14) שזה אוסף מדהים. הלואי והיתה לי אפשרות לדבר מסוג כזה, אבל זה מצריך המון מקום בבית ובטח המון כסף.

כשהיינו קטנים היה מקובל פשוט

לגנוב את הסמלים של המכוניות. אם היית אומרת כמה שנים קודם, הייתי מפלח מאחד האוטובוסים וזהו. היום? לכי תמצאי ליילנד נמר כזה... אהבתי את מזל דלי.

מכל החינוך שאני מרביץ בו,

בסוף יוצא שאת ההודעה היחידה שאני כותב ומודה בגניבה, אני כותב בטעות תחת הניק של הבן שלי...

תמיר1991

New member
אבל למה זה מחובר עליו אם הוא כמעט

לא כותב... בכל אופן תמיד תבדוק! ואתה לא מציץ לו במסרים... (בצחוק...). תמיר.

למעלה