שלום לכולם

המשוגע2

New member
שלום לכולם

אני בא מהפורום של בלינק182 ושמתי לב שלא ממש אכפת לכם מזה שהדיסק של בריטני והדיסק של בלינקיוצאים באותו יום... טוב אז לפחות תדעו מה עומד לפניכם אני מביא לכם את הסינגל החדש של בלינק182 im feeling this

../images/Emo11.gif מתחרים../images/Emo35.gif חחחח... מי מתחרה../images/Emo35.gif

אין פה תחרות... כי לבלינק 182 ולבריטני אין אותם מעריצים... ככה שזה לא יפריע לאף אחד... ואף אחד לא יצטרך להחליט איזה דיסק הוא מעדיף לקנות... וחוצמזה, ברור שבריטני תעבור אותם במכירות

joelgirl

New member
לא ניראה לי

אני מעריצה של בלינק ושל בריטני אני אוהבת את המוזיקה של שניהם הדיסק שלהם יוצא באותו תאריך וגם הקליפ אבל אין מה לעשות בריטני יותר מפורסמת וכמובן שמצליחה יותר כולם מחכים לדיסק שלה וגם לקליפ לא כמו בלינק ובלי לזלזל בלינק הם אחלה של להקה הם פשוט שולטים שיהיה להם בהצלחה ומזל טוב לטראוויס לילד החדש

המשוגע2

New member
לא רוצה לריב

אני רק אומר שבכל זאת בארצות הברית בלינק מצליחים יותר מבריטני בארץ בטח שלא אבל שמה כן

i4britney

New member
אז"ש!

חחחחחחחחחחחח איזו בדיחה.. תגיד אתה צוחק על עצמך כשאתה אומר את זה! הם בחיים לא הגיעו למכירות של בריטני בארה"ב וגם לא להצלחה שלהם ואני מתערב איתך על 2364793247290834789021347890237409237498032749032473290421734091$ שבריטני עוקפת אותם במכירות!? הולך????

אתה בהחלט צודק

אם שם כמו שלך גם בבתי חולה הנפש בארץ וגם בבתי חולי הנפש באמריקה הם יותר מצליחים וד"א אני לא יודע של מי האתר אבל הוא ממש מכוער (בלי לעליב)

המשוגע2

New member
בלינק או בריטני

לא באתי לריב אז ככה בלינק יותר מצליחים מבריטני בריטני רוב האנשים שכחו ממנה... גם מבלינק אבל בלינק יותר טובים הם גם יותר מצחיקים והם יותר מצליחים. איי אם סו גרייט

../images/Emo11.gif אתה יכול להגיד מה שבא לך... ../images/Emo70.gif

אבל יש עובדות... בריטני מכרה הרבה יותר מבלינק 182

omerdo

New member
שלום...

כמה דברים... 1. לא ראינו בשום מקום שדיברו על זה שהדיסק של בלינק יוצא באותו יום של בריטני(ראינו שאמרו שהדיסק של קילי יוצא באותו יום...) 2. אני גם רוצה להגיד שאני מצטער בשם כל אלה המטומטמים שכל פעם מחדש מתחילים פה ויכוחים... 3. ואתה גם לא צריך להגיב להם ככה... הם אמרו שאף אחד לא קונה את הדיסק של בלינק.. פשוט תתעלם... 4. אף אחד לא צריך לדבר לא משנה על מי... אתם רוצים להראות שבריטני יותר טובה מבלינק או שבלינק יותר טובים מבריטני(למרות שלדעתי אין פה בכלל שאלה של יותר טוב או פחות...)... אז אם כבר אתם רוצים להתוכח על שטויות... במקום להתוכח ולקשקש שמישהו ילך ויביא קישור לנתונים לגבי המכירות של הדיסקים שלהם, וזהו. הויכוחים האלה לא יביאו לשום מקום... 5. אתה, המשוגע... כתבת את ההודעה, פשוט עכשיו צא מהפורום ותן להם להתווכח עם עצמם...

המשוגע2

New member
שוב פעם אני אפילא לא מתוכח

הדיסק של בלינק יוצא ביום שהדיסק של בריטני יוצא ואתם יודעים טוב מאד שתיהיה תחרות עכשיו... אני לא מתמצא בבריטני כמה מכירות יש לה? אם אתם סתם רוצים לדבר איתי באיי סי קיו 306438932

למעלה