שלום לכולם

nyaron

New member
שלום לכולם

רני אוכל כול יום קורנפלקס הם הרבע חלב וזה עושה לי גזים אז השאלה שלי הם קורנפלקס הם חלה עושה גוזים תודה מראש ירון

דנטל

New member
יש לי קיבה מבטון

בקושי משהו משפיע עליה. מעבר לדברים המקובלים שעושים גזים, גם ישנן רגישויות של כל אחד לפי הגוף שלו. כלומר, זה לא משנה אם מזון מסוים נחשב לכזה שעושה גזים או לכזה שלא. מה שכן משנה זה איך זה משפיע עליך, ונראה שעליך זה משפיע כך. ועכשיו בשיא הרצינות - אם הסיפור שלך הוא אמיתי וזה מטריד אותך, אתה תמיד יכול לבדוק את זה אצל רופא. אגב,
הורים זה משהו שהרבה פעמים יכול לעזור כשישנם דברים שלא יודעים.

N i n j a 2

New member
יש לי גזים ../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

הלכתי לרופה והוא אמר לי שאני לא צריך לאכול קורנפלקס הם חלב אבל אני חייב לאכול ויש ל גזים וזה מעצבן יש לי גזים בכול מקום בבית בבית הספר כולם ניגעלים מימני

דנטל

New member
עזוב אותך מגזים

כמה ניקים, שמות וגילאים יש לך? ותנסה לעבור לחלב סויה. רגע, בעצם, הרופא לא אמר שאפשר לעבור לחלב סויה?

N i n j a 2

New member
אז אתם לא עוזרים לי

יששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש ליייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי יוסופיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

דנטל

New member
אבל מה אמר הרופא?

הוא אמר מה אסור ולא אמר מה מותר? חוץ מזה, אתה יודע את הפתרון בעצמך - להפסיק לאכול מזונות שהקיבה שלך רגישה להם. גם יש כדורים נגד גזים, אגב. אני גם חושבת שיש כאלה שלא דורשים מרשם רופא, שהם טבעיים או משהו כזה (אני לא מבינה גדולה בתרופות חוץ מאופטלגין).

למעלה