שלום לכולם

שלום לכולם

מה שלומכם? אני חדשה כאן. בכל מקרה רציתי לשאול משהו וגם לצרף המלצה- אז השאלה שלי היא כזו- לאחרונה שמתי לב שהציפורניים שלי לא גדלות כל כך טוב. הן ארוכות, אבל לא לבנות ויפות כמו שהייתי רוצה שיהיו. מה אתם ממליצים? וההמלצה שלי- אני מכירה בחורה מעולה שעוסקת ברפואה משלימה (בעיקר רפלקסולוגיה אבל בהחלט לא רק), באזור המרכז- היא אישית גרה בגן יבנה. ככה שאם מישהו/י זקוק לטיפול שיפנה אליי במסרים ואשמח להעביר פרטים שלה. איני רוצה לפרסם את הטלפון שלה בפורום הן בשל כללי תפוז והן משום שאיני בטוחה שהיא תחפוץ בפרסום מספרה באינטרנט. תודה לכם

0 אור 0

New member
???

הציפורנים הארוכות והרגל הרחבה זה אותה בעיה או שזה בעיות נפרדות? מה אומרת על זה חברתך הרפלקסולוגית מגן יבנה?

זו לא אותה הבעיה, זה שני דברים

שונים... בעבר לקחתי תוספת סידן לציפורניים אבל לא נראה לי שזה עזר. והרפלקסולוגית היא לא ממש חברה שלי. לצערי אני גרה בדרום והיא במרכז כך שאני לא יכולה לקחת אצלה טיפולים באופן עקבי
תודה בכל אופן

freearth10

New member
2 דברים שונים ובכל זאת כל כך דומים

היי התפסנית בשדה השיפון, אז זה מה שכתבת (קצת משוכתב): לאחרונה שמתי לב שהציפורניים (העצם שליד הבוהן) שלי לא גדל(ה)ות כל כך טוב.הבוהן גורמת לרגל להראות רחבה והצפורניים ארוכות, אבל לא לבנות ויפות כמו שהייתי רוצה שיהיו. גם הציפורן גם כף הרגל הן הבטחון וההגנה שלנו. ומשהו בהגנה הזאת השתבש. אז אם הרפלקסולוגית גרה רחוק מידי, היא בטח תוכל להמליץ לך על רפלקסולוגית שקרובה אליך יותר. בעצם, גם אני יכולה
פני למטפל/ת הוליסטית לטיפול במקור הבעיה. מאיה

0 אור 0

New member
בכל מקרה לא ניתוח

אם הבעיה שלך עפ הרגל הרחבה היא אסטטית - אז ודאי שלא מוצדק ניתוח. הרגל משקפת את מהותך, ואם הבנתי נכון מהתיאור שלך את טיפוס אש ולכן איזור האש ברגל שלך הוא רחב. זה אומר עליך המון דברים טובים - של עצמאות ויכולת ביצוע. תאהבי את עצמך ואת רגליך כפי שאת. גם לי יש אותה בעיה, ואני מבינה כמה זה מתסכל. תנסי לבדוק בחנויות איכותיות ולחפש נעלים (נעלי קלארקס למשל) בעלי מספר מידות רוחב. אם הבעיה היא הלוס ולגוס (שהבוהן מתכופפת פנימה , העצם בולטת וכואבת) אני יכולה להעיד שראיתי הרבה מקרים של הקלה לאחר טיפול רפלקסולוגי (ארוך!) שהצליח למנוע את הניתוח. אני גם מאיזור הדרום, אז אם יש לך בעיה לאתר רפלקסולוג טוב באיזור, תפני אלי במסר ואני אנסה לברר בשבילך.

טוב תודה רבה, אני בהחלט אשקול

את הצעותיכם! ותודה על הקישור בין הרגל לציפורני הידיים. בחיים לא הייתי חושבת שהתופעות קשורות זו בזו. תודה!

למעלה