שלום לכולם

shani222

New member
שלום לכולם

אני חדשה כאן, אני מתחילה פרק א' עם בן זוגי שמתחיל פרק ב' עם ילדים שלו. האמת זה לא קל, זה יותר קשה ממה שחשבתי. יש ילדים ויש גרושה שעוד לא הצלחתי להתרגל לרעיון שיש עוד מישהי בחיים שלנו שהוא בקשר יום - יומי איתה .(מישהי שהוא אהב וחיי איתה הרבה שנים - ובניגוד לפרידות שלי שאין קשר עם האקס- איתה יש קשר ) וצריך להתחשב בה ובצרכים שלה ושהחיים שלנו הם לא רק שלנו - אם אתם מבינים את כוונתי. אני מקווה שאני אצלח את זה בהצלחה.

ניקו 45

New member
שלום לך שני וברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

מאחל לך הצלחה עם המון סבלנות ותבונה . ברוכה הבאה .

אני בפרק ג'....

שנינו גרושים עם ילדים... גם אני לא בקשר עם האקסים שלי....(אפילו שיש ילדים משותפים).. קחי הרבה אויר , אל תכנסי למלחמות על דברים מיותרים ... נכון שהחיים שלכם הם לא רק שלכם ...אבל את מה שיש לכם יחד אף אחד לא יכול לקחת ! תשקי את האהבה שלכם , הכי חשוב לקחת הכל בקלות ( קל להגיד..) מאחלת לך המון הצלחה !!!! סיגל

just yael

New member
ברוכה הבאה....

לא פשוט...להתרגל אבל חובה אחרת..אין סיכוי לכלום היא..תהיה שם תמיד אבל תזכרי..שהיא..נחלת העבר היתה אהבה, היתה זוגיות היום...יש זכרונות והורות משותפת לכל החיים היום...את המציאות הזוגית שלו. אל תשכחי את זה.. וצרי את הביחד שלכם, בצד זה שהיא..שם בתמונה (אגב, כיף לשמוע על קשר כזה בין גרושים) בהצלחה

avitalp

New member
שני ../images/Emo20.gif

קודמכל - ברוכה הבאה
(המנהלת הקבועה בחופשה ואני מגישה לך זר פרחים במקומה) שנית - בניה של כל קשר אינה קלה וקשר מורכב, עם ילדים מנישואים קודמים ואקסית ברקע - על אחת כמה וכמה... לאט, לאט בסבלנות צמתאי את הדרך, את שביל הזהב בין כל המחוייבויות ולבנות בצד הילדים והקשר עם האקסית (מדברייך משתמע שהוא טוב, וזו מתנה) את הפינה שהיא רק שלכם...
אביטל

למעלה