שלום לכולם...

שלום לכולם...

שלום לכל הנמצאים בפורום, שאלתי היא : מול חלון הסלון בביתי ממוקמת מראה גדולה.האם זה נכון לפי הפנג-שואי?ומה ניתן לעשות בנידון במידה ואין אפשרות לשנות את מיקום המראה? תודה ויום טוב.

שלום אדי קריות ../images/Emo39.gif

זה תלוי בגודל הסלון, במרחק מהחלון, במה שמשקפת המראה, במטרת המראה,ועוד... קצת יותר פירוט על הסלון ותאור המצב הכללי שלך יכול להיעול כדי לעזור לילה טוב

היי אביבה

תודה על התגובה המהירה,לשאלותיך: א.גודל הסלון שכולל גם פינת אוכל הוא 5*4.40 מטר ב.המרחק של המראה מהחלון:4.60 מטר ג.המראה משקפת את חלון הסלון שהוא החלון היחיד בחדר ד.מטרת המראה אינה ידועה אני משער שבראשיתה היתה אמורה לשמש "התיפיפות" לפני יציאה לעולם. מקווה שזה מספיק מידע,במידה וצריך אשלים. תודה וערב טוב נ.ב: אני גר עם הוריי,כך שהסלון הוא חלק ממרחב המחייה שלהם,פשוט יש תחושת עומס בסלון בתקופה האחרונה וחשבתי אולי...

האם יש סיבה מיוחדת שבגללה אתה

שואל על המראה? האם הצורך לשאול נוצר עקב לימוד או קריאה של חומר פאנג שואי או שמא יש משהו שאומר לך שמקומה אינו נכון? אם יש תחושת עומס...וגם יש עומס בסלון, הרי שהמראה "מכפילה" את מה שנמצא בסלון, ז"א שאם יש ספה אז הוא יוצרת עוד אחת... אם יש טלויזיה אז המראה מכפילה אותה וכן הלאה... אני מציעה למצא מקום אחר למראה מה אתה אומר? מה אומרים הורייך?

שוב שלום

השאלה על המראה נובעת בעקבות ספר שהתגלגל לידיי וגרם לכך שעלו מספר תהיות לגביי העובדה ,שלפחות בתחושה שלי,החדר עמוס ומשרה תחושת עייפות מוזרה שכזו.הדיעה הזו שייכת לי להוריי אין דיעה לגביי הענין ולשיטתם המצב בסלון לא השתנה בתקופה האחרונה.

או קיי, עם תחושות אי אפשר

להתווכח... אז כמו שאמרתי, להזיז את המראה למקום אחר ולהשתדל שמרכז החדר יהיה פנוי לגמרי מה המצב ביתר הבית? אולי המראה בסלון אבל יתכן שבכל הבית יש צורך לבצע שינויים. קרא קצת שרשורים שיש כאן, אולי יעלו בך עוד רעיונות בן כמה אתה? האם התחשוה בחדר שלך נעימה או לא?

למעלה