שלום לכולם

שי חלצי

New member
שלום לכולם

אני חדש כאן בפורום
גם אני מאד מתעניין בגורדי שחקים ועניינים אורבניים בכלל...
מישהו יודע מה קורה עם עזריאלי המרובע? מתי כבר יבנו אותו? כנ"ל לגבי "מגדל דן" בז'בוטינסקי פינת מודיעין בר"ג. מה איתו? שי

danezeq

Member
בקשר למרובע

הגיעו לפשרה עם העירייה וכעת הם התחילו את כל תהליך של אישור המגדל בוועדות מההתחלההתהליך מייגע, הם קיבלו כבר 1000 אישורים והיתר הבנייה צפוי לצאת ב2004 בפרוייקטים מסוג זה כל הזמן צצות עוד בעיות ועם הבעיות באה הבירוקרטיה -נקווה שב2004 יתחילו לבנות אותו מרכז דן בבני ברק מחכה לגאולה, איזה שוכר, חברה שתקנה משרדים, בינתיים הוא ישאר ככה המרכז יעשה רע לר"ג לדעתי, הקניון שיהיה בו ימשוך אנשים במקום לרחוב

שי חלצי

New member
גם אני חושב שזה מיקום גרוע

לבניין כזה. הוא ממש לא מתאים שם. אני כבר לא יודע מה עדיף, שישאר תקוע או שיבנו אותו...

דחליל23

New member
בכלל רעיון מטומטם ../images/Emo4.gif../images/Emo2.gif../images/Emo3.gif

בכלל זה טימטום לבנות גורד שחקים כזה כמו " מרכז דן " במקום כל כך כל כך צפוף עם מיליון מכוניות ופקקי תנועה . עכשיו שיהיה שמה מגדל יהיו עוד יותר פקקי תנועה וזיהום אויר .

danezeq

Member
אתם יודעים כשהתחילו לבנות אותו

נוצרו סדקים בשכונה ממול? ממש נגרם נזק לבתים

דחליל23

New member
לא רק זה ! ../images/Emo5.gif ............

אנשים ש-גרים ממש ליד המיפלצת הזאת קיבלו יותר סירחון ו-זיהום אויר בגלל הבנייני משרדים ש-ניבנו שמה בעקבות בניית הגורדי שחקים שהתחילה באזור הזה . לך תיראה שמה את הבתים כל התריסים ניהיו שחורים

danezeq

Member
אתם יודעים כשהתחילו לבנות אותו

נוצרו סדקים בשכונה ממול? ממש נגרם נזק לבתים

noy levin

New member
את האמת

המגדל המרובע נמצא בחברה טובה כמו בית המקדש. אף פעם לא יבנו אותו. אני ממזמן נואשתי. מול עזריאלי המדינה בונה עשרות קומות ולא לו מרשים שום דבר. לך תבין מה קורה פה. לגבי מגדל דן והחברים שלו בעכו ובבאר שבע ושאר מקומות נידחים שמפסיקים את בנייתם. את האמת זה נחמד אבל לא ממש מעניין. מה שחשוב שיווצר גוש רציני בבורסה שנתחיל להביא איזה חבר מחו"ל לסביבה ונרגיש איך הלב פועם מגאווה.

למעלה