חזרתי לי. אני בארץ הקודש. בבית חדש עם אינטרנט מהיר משלי וכבלים דיגיטליים...זה משהו שקרה לפני שעתיים ולכן ההתרגשות... אז זהו. רק רציתי ליידע אתכם ולשאול לשלומכם....ומי יודעאוךי יום אחד יהיה גם מפגש כשאני בארץ... דאקי
לארץ הבלאגן.. הרבה דברים קורים פה.. ולא הייתי מנסה אפילו להבין את כל הבלאגנים ומי נגד מי. קחי את הזמן שבי לך באיזה סוכה צעירה.. ותרגישי בבית.. ברוכה הבאה!!!!
אפילו אני זוכרת שדאקי הודיעה לפני איזה חודשיים שהיא רוצה לחזור ונמאס. או שחלמתי את זה. סביר להניח שהאופציה השניה יותר מציאותית. מה שיפה זה שדאקי חזרה, ויש לה בית חדש שכל מה שיש בו זה איטרנט מהיר בכבלים. מה את אוכלת כשאת בארץ?
כבר די זמן שאני מספרת שאני בדרכי ארצה....ועכשיו כשאני כאן - תתפלאו לשמוע - אין מאושרת ממני....נכון יש לי המון ל הראש ולא קל להסתגל...החיים כאן הם ללא ספק אחרים, אבל התגעגעתי בכל נימי נשמתי ואני לא מצטערת לרגע...השנה הזו היתה רק הפסקה קצרה מהחיים ועכשיו, להיפך, אני מעריכה הרבה יותר את מה שיש כאן...ולא רק עניין החברים והמשפחה...אפילו אווירת ערב חג שיש בתקופה הזו...ויום כיפור...זה משהו אחר שלא תרגיש בשום מקום בעולם...שלא לדבר על מוסיקה עברית... בקיצור...כיף לי פה...ואני לא אוכלת את הלב אלא את מה שאבא מכין לי ...(הזכרתי כבר שהוא שף?)...