שלום לכולם.

שלום לכולם.

אז ככה.. ראיתם את ההודעות שלי ביומים האחרונים. זה תגובה על מה שעברתי לאחרונה. עשיתי משהו ואני לא מתחרטת עליו וגם אני לא אתחרט עליו מאחר וזה נעשה מתוך אהבה ודאגה אמיתית ורצון להגן עליכן. התגובות שקיבלתי היו כל כך לא צפויות מבחינתי. בכלל יוצא הרבה שאני מרגישה שאני לא בסדר. אז ככה. החלטתי לאור זה.. (אני משערת שהרבה מכן לא ממש מבינות על מה אני מדברת, אבל זה בסדר, מי שיודע יודע). החלטתי שאני פורשת.. נפגעתי יותר מדי.. על דברים שעשיתי באמת מאהבה אמיתית, תמיד ולאורך כל הדרך. תמיד הרגשתי שאני מעין ממלא מקום.. ומתיחסים אלי כאל כזאת. ואין לי שום יכולות ביד, או אולי זה פשוט כלפי.. כלפי מי שאני ואני לא מתאימה לתפקיד הזה.. וכן.. תתפלאו מבחינתי ובכלל זה תפקיד.. זה לא לשבת שם למעלה זה הרבה מעבר. ולמעשה אני לא ממש מזיזה כאן בכלל ומשיגה דברים. אז זהו. שלום לכן.. אוהבת המון. חוזרת לחיי הפרטיים. ניב

irka

New member
שלום ניב...

אני לא מכירה את העבודה בפורום ולא יודעת למה ציפית, אבל אני מאוד מצתארת שקיבלת החלתה כזאת. את כן יכולה לתמוך ולעזור, עד כמה שאני מכירה אותך ואת גם כן יכולה לקבל עזרה פו, אם תרצי. לא יודעת ממה נפגעת, מקווה שלא ממני. סללת דרך ארוכה בפורום ובאמת חבל. ומה שנחון לדעתי: כולנו עוסים שגיות, אבל החי חשוב בזמן לתקן אותם. אנחנו בני אדם, ורובינו רוצים שיהיה טוב לקרובים לנו, ואם זה לא תמיד מצליח, את לא אשמה. בהצלחה בחיים הפרטיים שלך. אירקה.

ילדונת~

New member
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

ניבוש מלאכית שלי אני יודעת שעשית כל דבר כדי לשמור עלינו יקרה אני לא אתן לך לעזוב לא מהסיבות האלה בבקשה תישארי מלאכית אני לא מאבדת אותך מובן??!!!! את אמורה להיות הגלגל הצלה שלי (במקום ה _ _ _ _ ) חומד אוףף אני שוב בוכה בבקשהההההההההההההההההההההההההההההה אל תלכי אוהבת אותך ואת יודעת עד כמה...... שולחת לך המון כוח להתגבר על מה שקה פה בבקשה בית לא עוזבים לא ככה!!!! אוהבת תמיד ואם בכל זאת תבחרי בללכת תזכרי שאני פה מחבקת

A-naT

New member
לא את לא

נתחיל בזה שאת לא הולכת לשום מקום ...ואת כן משנה. ואת כן מזיזה דברים. והתגובות האלה.. הם לא במקום בכלל, בכלל בכלל. לדעתי את ומאיה עשיתן את ההחלטה הכי צודקת והכי בסדר שאפשר, וברור לגמרה שעשיתם את זה לטובתינו, ןאני מודה לכן לגמרה על זה. אני עדיין מאה אחוז בטוחה שהתגובות שקיבלתן זה פשוט תוצאה של שטיפת מוח. ההחלטה והמעשה שעשיתן היה רק עניין של זמן, ונראה לי לגיטימי לחלוטין. חוצמיזה, האנשים שהיום מתנגדים, פעם היו תומכים נלהבים, וזה מה שהכי מפריע לי. לפחות אל תהיו צבועות. ניבי, באופן אישי אלייך- את כל כך כן תורמת, לכולם פה, ובמיוחד ענקי לי. את כל כך תמיד שם כשאני צריכה, ואת לגמרה מבינה אותי, אין לך מושג כמה את חשובה לי. לכן, אני לא מרשה לך ללכת לשום מקום. מגיע לכל החדשים גם להנות מהניבי הנהדרת שאני מכירה, ואסור, אסור שכאלה מקרים מגעילים (שקוראים לאחרונהה יותר ויותר, יותר מדי כבר) לגרום לאנשים כל כך חשובים וכל כך חלק ענק מהפורום לפקפק בתועלת שלהם. אם את חושבת ככה, תארי לעצמך מה חושבים חדשים, או כאלה שמתלבטים להשתלב או לא. תראי, אני סוטה פה מהנושא לחלוטין.. לקצר ולעניין.. אני לא מרשה לך ללכת. אוהבת אותך יותר מדי. עינת

ניבי, לא מתחננת מלאכית שלי אל תלכי

ניבוש מלאכית נפלאה שלי, עושה לי כואב ועצוב לראות שאת רוצה לעזוב. הדמעות שלי פשוט לא מפסיקות לרדת(זאת ההתפרצות הראשונה האמיתית שלהן) ניבוש, אני יכולה להגיד שאני לא הספקתי כל כך להכיר אותך, כי לא הייתי פה הרבה זמן, אבל אני לא מרגישה ככה, אני כבר הספקתי להכיר כמה שאת: מדהימה, מקסימה, כובשת, אוהבת, מחבקת, אוזן קשבת תמיד לכולם(חוץ מעצמך), מלאכית, חמודה, נשמה טהורה יפה וקסומה, ואני יכולה להמשיך עד מחר, והרגשות שלי לעולם לא ישתנו. מצד אחד מרגישה שלא יכולה להגיד לך שאסור לך לעזוב(ובגלל זה זה הכי כואב) כי פשוט תגידי בליבך שאין לי זכות להגיד לך את זה גם כי אולי את חושבת שאני לא מכירה אותך מספיק(שכמו שאמרתי מקודם, מה שהספקתי להכיר בינתיים היה בין הדברים הכי חשובים מדהימים ומקסימים לי בפורום, וגם כי אני חושבת שאני פה חלק מהבעיה שבגללה את רוצה לעזוב. אבל ילדונת צודקת, בית לא עוזבים כל כך בקלות(לא אומרת שזה קל לך, אני משערת שזה קשה וכואב), אבל בכל זאת לא מסוגלת להאמין שאת אפילו חושבת על זה. הדמעות..........ממשיכות לזלוג מעיני כי מרגישה אני שמאבדת את אחותי הגדולה ובין המיוחדות לי מכל. בבקשה..........בבקשה.........פליז............מתחננת.......אל תלכי.....כל מה שאת רוצה שאעשה אעשה, אוקי. אטפל בעצמי, אבל אני רוצה וצריכה אותך לצידי, ורוצה וצריכה להיות לצידך. תמיד יש רגעים קשים, אבל זו לא סיבה לעזוב, תתקני אותי אם לא את בעצמך זאת שאמרת לי את זה. דיי מתוקית, חומד שלי אל נא תעזבי אותנו, ואותי. לא רוצה לאבד עוד משהו יקר בחיי, האבדתי יותר מידי, וסוף סוף צאתי אותך נשמה, ועכשיו את רוצה לפרוש, לעזוב. קשה להיות בהנהלה, אני מבינה, אז תפרשי משם, אל תפרשי מכאן, את יקרה לי מידי בשביל שאוותר לך כך בקלות שכזו, אלחם שתישארי על כל מה שנשאר ממני. אחותי המדהימה, מה אני יכולה לעשות, לשנות בשביל שלא תעזבי. כל דבר שתנקבי בו אני מסכימה לעשות, כי את שווה את זה, שווה מלחמה, וכשאני נלחמת, אני נותנת את כל כל כל כולי, עד הטיפה האחרונה, עד שאני משיגה את מבוקשי. ומבוקשי הוא לא לאבד בן אדם כל כך מקסים, כל כך כובש, את תתני לי להלחם בשבילך או שפשוט תפרשי(אם הייתי יודעת בבדהות שלא תחשבי שאין לי זכות לומר זאת, הייתי אומרת שאסור לך, ויש קשיים בחיים, ואת כן יכולה לספר, ואם את לא מרגישה בנוח לספר כי את בהנהלה, תעזבי אותך מההנהלה, זה לא יהיה סוף העולם. מה לעזוב את הכל יותר טוב בשבילך?), ככה לנטוש באמצע המלחמה, אפילו המלחמה של עצמך. מצטערת לבשר לך את זה נשמה שלי, אבל באמת שלא אוותר לך בכזאת קלות, אם לא בישבילנו בשביל עצמך, מאתה ועילך גם אם הרגשת איזה שהוא חוסר יכולת התבטאות, יאלה, שימי זיין על כולםםם, ותתכילי לכתוב מה שבלב(סליחה על המילה הגסה, אבל היא הייתה חייבת להאמר). וכולנווווווו פה בשבילךךךך ומבטיחה לך שגם אני תמיד כאן בישבילך(ואל תזלזלי בי בגלל הגיל, או בגלל שאני יחסית חדשה, לא אכפת לי מזה, אכפת לי ממך) מלאכית שלי שהגיע מתנה היישר מאלוהים, אוהבת אותך כל כך כל כך כל כך כך כך, (אין לך מושג, באמת שאין לך עד כמה) כך שלא אוותר עליך אחותי, כי אני אוהבת אותך יותר מידי בשביל להעז לעשות זאת.

t@gel

New member
.......

שאני אסביר שאין לי שמץ של מושג מה זה המכתב הזה?

עופרי-

New member
ניב יקרה

אני באמת שלא יודעת במה מדובר. הדבר היחיד שאני חושבת הוא שאת יקרה פה לאנשי הפורום, ואני יכולה לראות את התגובות השונות כדי לחזק את דבריי. אולם, עם זאת, אולי אם תתייחסי לתתפקחדך כאן כאל חברות, כאל הנאה ועזרה מתוך הזדהות והבנה- ולא כאל ``תפקיד``- הדברים ייראו אחרת. אגב, החיים הפרטיים שלך לא נעלמו בזמן שהיית כאן נכון? תחשבי על זה, ותראי שכתנוחי קצת, תחזרי אלינו כי אנחנו רוצים אותך כאן.

למעלה