שלום לכולם...

שלום לכולם...

אני חדש פה.. נהנה לקרא ולהציץ מידי פעם.. אולי עוד אכתוב באחד מן הימים.. שתהיה לכולנו שנה טובה.. וגמר חתימה טובה..

One Woman

New member
ממליצה בחום....

להכנס למוזה ולכתוב..... גם אני, עד לפני מספר ימים הייתי צופה מהצד. התגובות הנהדרות שמקבלים כאן מחממות את הלב... והאנונימיות עושה את הכל טוב יותר... ברוך הבא ובהצלחה...

אאההה...שם...../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif ספר...

איך צריכות להיות כפות רגליה של האשה, שאותה אתה מפנק בעוצמה רבה. ספר לנו ותאר אותן, מה עושה לך לעסות אותן. שבת שלום. מכורה לאהבה.

bugbuster

New member
אהההממממ.. מכורה יקרה.. שלו יותר..

זוג פולני לפני התיאטרון. תמונת אשה נופלת מכיס מקטורן הבעל. ז'ניה: וולדאק..? מי זאת!!!? וולאדק: אה.. אם כבר נתפסתי.. (פולני לא משקר...) זו הפילגש.. סקנדאל. סכינים.. זה נכון אבל להצגה הולכים ימות העולם, כי אם לא.. מה בז'ז'ינה ופרומה וכולן תגדנה.. הולכים. נכנסים לאולם. מיתיישבים. ז'ניה סוקרת את השורות.. ז'ניה: וולאדק..! בשורה החמישית.. מי זו ליד אנטק? וולאדק: טופפ נו.. אם כבר שואלת.. זו הפילגש שלו.. ז'ניה קמה ממקומה ויוצאת ולו על בהונות היושבים - היא תצא.. וההצגה אוטוטו.. היא תצא.. יורדת לפסוקת הבמה ושורה ראשונה ומיסתכלת בעניין רב, וחוזרת למקומה בשורה החמש עשרה. שוב דורכת על בהונות.. ומתיישבת, פונה לוולאדק בקול הנשמע חמש שורות למעלה וכך למטה.. ז'ניה: שלנו יותר יפה..! אההמממ... שלו.. בתמונה, אוך.. איזה רגליים יפות, שלא לדבר על בעלתן.. לא מקבל אייקונים מהשרת.. כך ש... פההה. אצא אשוטט לי במאורות אחדות...

bug...חחחחחח...../images/Emo140.gif../images/Emo25.gif../images/Emo6.gif

תגיד ממ שלוש נקודות... שלחה לך כבר תמונה??? שנה טובה וצום קל
מכורה לאהבה

bugbuster

New member
../images/Emo88.gif לא.. אבל... ../images/Emo25.gif

את יודעת שפולני.. עניין הלרוץ לספר לחבר'ה.. אבל כשמדובר בשאלה ישירה.. טופפ, אם שאלת...
או בקיצור... שאלי יותר...
ועד אז.. פהה... אצא לי לשוטט במאורות זימה

זה לא רק לעסות את יודעת..

הכוונה כמובן להתחיל במסאז', לעבור לנשיקות.. ליקוקים.. ומציצות.. ומי שתקבל את זה אכן תפונק.. כי כשמי כן אני .. מפנק כפות רגליי אשה..

למעלה