שלום לכולם

שלום לכולם

במהלך הכמה ימים האחרונים חוויתי על בשרי מספיק צרות. אחת מהם התרחשה אתמול כפי שאתם יכולים לקרוא בסיפור בגידה בחמישה חלקים. אין צורך לספר על עוד צרות שפקדו אותי, ומכיוון שהיה לי כל כך הרבה כאב, גם העובדה שסופטי בא והגביל את כתיבתי כאן לא הזיזה כלום. (כמו בנאדם ששתה 10 טקילות, והטקילה ה- 11 במילא לא תשנה כלום). לאחר שסופטי מנע את כתיבתי מהפורום אז וויתרתי לחלוטין על הפורום, כי זה היה נראה לי מזלזל יותר מדי העובדה שהוא העיף אותי על הצפות יתר, כאשר אני ממש לא ראיתי את עצמי מבצע זאת. סלח לי סופטי שאני מדבר אליך בגוף שלישי, מכיוון שאני עדיין לא יודע מדוע העפת אותי, ונפגעתי ממך. היום שרון הסירה אותי מהרשימה והזמינה אותי לחזור ולכתוב בפורום. כמובן שקיבלתי את הזמנתה ולכן חזרתי. שיהיה לכולנו יום נעים. ~תומר~ מהאגודה למלחמה במזגנים שמקררים אותי עכשיו ולא נותנים לי ללמוד בשקט

אז אתה המנודה?

אחלה. תביא כפה! נעים מאוד. אני מנודת פורום השירה כי-דירדרתי-אותם-לזנות..

פורום שירה?

אני לא הייתי מצליח שם. ישבתי לפני יומיים עם ידידה שלי, ושמענו מוסיקה.... בפעם הראשונה שמעתי בחורה שמזייפת יותר ממני... כל הכיתה שלי כמעט בכיתה ד` התקבלה למקהלה של הבי``ס. אני, לא! השותפים שלי עם אטמי אזניים כאשר אני במקלחת. כולם סובלים....כולם....

למעלה