שלום לכולם ...

../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gifאאררררר../images/Emo60.gif

בזזזזזזזזזזזזזזז|בזז| קקאיסטיתתתתתתתת ואל תנשפי לי בטלפון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אהה ויש לי משקפיים אבל אני יפיפיה בלעדיהם!!!

לכי לכי תיישרי ת'שיניים...../images/Emo60.gif

יאללה יאללה אין לי כוח לריב איתך, זה ידרדר לחיים האמיתייםםםם..!

עשי טובה, השיניים שלי יותר ישרות

מהתחת שלך.......... וגם לי אין כח לריב! אבל את התחלת!

חחח...../images/Emo60.gif

עכשיו את נחנקת ע"י חן הפצצה
חהחהחהחהחהחהחחההה קאקריתתתת סתם סתם מעצבנת!! ואני לא משקפופרית בכלל פייגוריטסססססיתתת! בלעטטט אל תדאגו אנחנו לא רבות, אנחנו מדברות בטלפון עכשיו וצוחקותתת

שירן 2

New member
אני מקווה מאוד שאתם

לא רבות!!! נו נו נו אסור לריב פה!! חחחחחחחחחחחחח מה המצב ככה??אם אתם פה כמובן........

הכל סטגדישש../images/Emo60.gif

חוץ מזה שיש לי שיעורים בתנ"ך
שיעורים
שיעורים
אין לי כוח כברררררררררררררררררררררררררררררררררררר
הלפ מיייייייי סומוואןןןן???!!!!!!!!!! אין לי כוח לחפש עכשיו בספר יהושוע פרק ב'...
מישהווווווווווווווו מישהו שומע אותיייייייייייייייייייייי מישהו מקשיב????? שומע אותי...........

שירן 2

New member
כן שומעים מאמי!!

אני איתך כל רגע וכל שניה אם את רוצה עזרה אז כנסי לצט או לאייסקיו ותשאלי שאלות ואני יפתח גם אצלי ספר תנ"ך (ביהושוע) ואני יעזור לך אם את רוצה כמובן!

וואי תודה אחות שיייליי../images/Emo60.gif

אין לי צ'אט או אייציק אסס...אני אשאל אותך פהה.... אנחנו כאילו לומדים ספר שמואל ב'...פרק יז' עכשיו שואלים אותי: הסיפור על אחימעץ ויהונתן בני הכהנים דומה להחבאת המרגלים של יהושע. במה? עיינו בספר יהושע פרק ב'. לא הקשבתי בשיעור ואין לי מושג מה זה הסיפור של אחימעץ ויהונתן
ובספר יהושע פרק ב' לא מצאתי נדה על המרגלים של יהושע פליזזז אחות שלי הלפ מייייי

Love benja

New member
זה היה בצחוק ../images/Emo3.gif ../images/Emo94.gif

מי טובה בפיזיקה? שירן?

שירן 2

New member
אני יודעת

שזה היה בצחוק רק פשוט גם אני רציתי לראות מה תגידי... חן נו מה עם השאלה אני מחכה עם הספר תנ"ך

GlitterKitten

New member
יאללה בלאגןןןןןן

ואיי שירן את טובה בתנך יש לי שיעורים שאני לא מבינה את תעזרי לי נכוןןןןןןןן?

שירן 2

New member
בכיף!

איזה כיף לי היום קיבלתי בבוחן במתמטיקה 95!!! את הציון הזה בחיים לא ראיתי אצלי!! השתפרתי מאוד השנה הזאתי למרות שהיא עוד לא התחילה ממש!! וגם בת"נך קיבלתי 95!!כל שיעור המורה שלי עושה בוחן! יאללה מי שרוצה עזרה שיגיד לי! בכיף! מהדיכאון אני עוזרת אז יאללה!!לרשום שאלות!

Love benja

New member
יאללה שירן בלאגן ../images/Emo94.gif

שאלה בפיזיקה! מניחים כוס עם מים בטמפ' החדר. לאחר זמן מה יורדת הטמפ' מהכוס וטמפ' המים בקערית עולה, האם זו היא דוגמא לגלגול אנרגיה? אם כן תארו אותה.. בעעע בהצלחה שירן!

למעלה