שלום לכולם

שלום לכולם

הפעם הראשונה שלי פה אז אני אספר על עצמי קצתץ.... אני בת 18 ועדיין בתולה (כן, כן קשה להאמין) פשוט יש לי בעיה אני נמשכת לגברים יותר גדולים ממני ואף פעם לא היה לי האומץ ללכת עם זה ...

Sefy

New member
קודם כל ברוכה המצטרפת! ../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

דבר שני, לא הבנתי כמה גדולים בדיוק את מחפשת, כי אני לא חושב שתהיה לך איזושהי בעיה או התנגדות מצידם
אין אומץ יכול להיות שאת עוד לא מוכנה לזה

אני נמשכת ל

גברים בני שלושים ככה .. הם עושים לי את זה בצורה לא ייאומנת.... וממה שאני ראיתי גברים לא ממש מעוניינים במישהי בתולה.. אני טועה?.... וכן פשוט לא היה לי אומץ כי לא הייתי בטוחה במיניות שלי .. כאילו הייתי מאוד סגורה ולאט לאט אני נפתחת

בחורהX

New member
בתולה זה לא תכונת אופי

שאפשר להגיד : "אה,היא בתולה אז אני לא מעונין" זה לא טבוע באישיות שלך חוצמזה מה אכפת לך מה גברים חושבים ?! יש שיגידו שזה יהווה מכשול בסקס יהיו שיגידו שזה דןןקא יפה ו"תמים" וזה מדליק אותם העיקר שאת תדעי מתי את רוצה לחוות את חווית הסקס(ו/או אהבה) הזאת לראשונה :)

בחורהX

New member
אחותי../images/Emo8.gif../images/Emo24.gif

קודם כל שאלה: כמה מבוגרים ממך? וזה שאת בתולה בת 18 לא קשה להאמין. גם אני תמיד נמשכתי למבוגרים ממני (חוץ מההוא שהיה בכיתה ז' כשאני הייתי ב ט') ואני לא רואה זאת כבעיה. אתלא צריכה אומץ בשביל "ללכת על זה".לא עם מבוגרים ממך ולא עם בני גילך רק קצת ביטחון זה הכל. עוד משהו קטן,לא מציעה לך להתחיל גבוה (מניסיון) עם הפרש גדול בגילאים כי אצלי ההפרש רק הלך וגדל...ועדיין גדל. ובעצם,לא משנה הגיל אלה הכימיה בין אנשים.

בוא נאמר ש

אני נמשכת לגברים בני שלושים ולי לא מזיז שאני בצולה גאילו עוד לא היייתה לי המשיכה הזו עם מישהו שחשבתי על לשכב איתו אבל לגברים זה מפריע כי הם טוענים שאני ילדה עדיין כי עוד לא שכבתי מה שמאוד נראה לי תמוה שהרי לא הסקס יהיה מה שיהפוך אותי לאישה או שמא כן??... אני גם מאוד לא מנוסה וזה מכשול מאוד גדול בשבילי

bugbuster

New member
למה אני לא מבין.. כלום..?../images/Emo153.gif

שואלים שלוש נשים: אי בודד, מאה מלחים וקצין ניצולים לאייך. מה את עושה? הישראלית: אני..? אני מתיאבדת..! [ת'אבדת.. (כן.. בטח..)] האנגליה: ניגשת לקצין, ואומרת אתה תעשה את הרשימה, אצלנו הסדר קובע.. באימפריה... אומרת הצרפתיה: מבינה ת'שאלה. לא מבינה ת'בעיה.
זה לא מכוון אלי.. כי ראשית אינני צרפתיה...
להתחיל ככה ת'בוקר..!

*g99

New member
מתוקה,

אין לך אין לך את המשיכה לשכב כי לא שכבת עדיין. זה בסדר להרגיש ככה ולדעתי האישית תמשיכי ככה עד שתרגישי שזהו,את רוצה את זה מבפנים. כשתרגישי זאת את בטח תהיי עם ה"אחד" (אחרת לא תרגישי זאת עדיין) ואז הוא כבר ידע איך לגרום לך להרגיש טוב,את לא תרגישי שום מכשול.. כולנו חשנו זאת וזה בסדר גמור להרגיש ככה.

אם...

את מפחדת שיבטלו אותך בגלל חוסר הנסיון.. אז מראש אל תצהירי על זה..!!! כשתגיעי לעניין עצמו פשוט תזרמי עם זה...ואל תיבהלי.. פשוט תתני לעצמך להיכנס לזה ואני בטוחה שתסתדרי למרות חוסר הנסיון.. תלכי עם ההרגשה..עם החום והתשוקה... ולגבי הגיל..זה לגמרי לא מוזר.. כשתרגישי שאת מוכנה זה פשוט יקרה מרצונך שלך.. בלי לחץ ובלי חשש..:)

*g99

New member
אני לא ממש מסכימה,

מי שיבטל אותה רק בגלל היותה בתולה לא ראוי לקרבתה ולחברתה כלל. עד הפעם הראשונה שלי אני הצהרתי שאני בתולה והיו כאלה שניסו לנצל את זה והיו כאלה שהתרחקו. הראשון שלי היה האמיתי מכולם,מישהו סיפר לו שכבר שכב איתי ושאני לא בתולה.כשנודע לו ממני שזה שקר ואני בתולה,הוא לא ניצל ולא התרחק וזה קרה מתוך תחושת בטן שהוא המתאים מכולם. תלכי אם האנטואיציה שלך,היא קיימת מבלי שתדעי.

כנראה ש...

לא ממש הבנת אותי.. לא התכוונתי שתתבייש בזה שהיא בתולה.. או שתהיה עם מי שיבטל אותה בגלל שהיא חסרת נסיון.. התכוונתי לזה.. שאם היא מרגישה חוסר בטחון ליד גברים בגלל שהיא חסרת נסיון.. ונמצאת במעט לחץ בגלל העניין.. אז שפשוט לא תדבר על זה.. שתזרום עם הקטע עד שתרגיש בנוח לדבר על זה.. זה הכול..(:) (תקראי בין השורות..)

*g99

New member
אני הבנתי אותך גם בפעם הראשונה,

רק שאם זה מה שהגבר חש כשהיא מספרת לו שהיא בתולה,אז זה רק אומר מי הגבר. לכן כתבתי לא ממש מסכימה איתך,היא כן צריכה להגיד זאת ביחוד בכדי לראות את כוונות הגבר כלפיה. חוץ מזה,מי שמכיר אותי יודע שכנות זה אחד הדברים שלמדתי בקשר זוגי ובכל קשר אשר יהיה.

מי..

מי שיאהב אותך צריך לדעת לקבל אותך כמו שאת וזה שאת חסרת ניסיון לא אמור להוות לך מכשול. אל תמהרי....שלא תתאכזבי...

עדכון מצב

מסתבר שצדקתם... הכרתי בחור (גבר ליתר דיוק) שנתן לי את תחושת הביטחון שדיברתם עליה ולאט לאט נפתחתי אליו.. טוב לא כל כך לאט ... וככה עברה הפעם הראשונה.. הרבה יותר חלק מהצפוי...

למעלה