שלום לכולם

דספרדו

New member
שלום לכולם

טוב פייר? היה קצת קשה להגיע לפורום שכזה אני מתכוון לתחושת האשמה {התכוונתי חברתית! לא שלי אישית חלילה}, הכוונה אני בתור החברה הכלל, המשפחה, החברים, הטובים , הרעים, האוהבים, השונאים, הצוחקים.. פתאום מרגיש שזה הכל אני! אולי זו ההרגשה שאם לא אחשוב על זה או לא אגע בזה אז לי זה לא ייקרה! וכשמגיעים לפורום כזה פתאום הכל מתפוצץ!! סאממק זה קורה לאנשים מסביב, לשמות מוכרים. . .פתאום ההכרה שאת/ה יכולים להיות אשתי, אחי, אחותי, השכנה ממול. .הילד!! מודה שהרגשתי איך משהו מתכווץ לי שם בתוך הלב. . . השיר ההוא של ``האדם נחש`` ו ``מזי כהן`` פתאום קורם עור וגידים ונשמע לי נורא אז קודם כל מברך על הקמת פורום שכזה ככלל ואת מורני בפרט ומראש מבקש סליחה אני בהחלט אבקר פה ובהחלט אגיב ואם אפגע במישהו/היא מראש מצטער ואם אענה לפעמים עם בדל הומור אז תבינו שזה מחפה על מבוכה אז נותר לי רק לאחל לכולם להיות חזקים ולנסות להתמודד ואם זה קשה אז לא להתבייש ולנסות לדבר בין אם פה ובין עם אנשי מקצוע או כל גורם חיצוני כי לפעמים העזרה הזו נראית כל כך סתם אבל שווה לנסות.. ומי יודע אולי כדאי!! ואם חושבים שאוכל לעזור במשהו רק לבקש. . . אז היו שלום ורק טוב דספרדו {או רייסט בצ`ט}

מורני !

New member
דספרדו

אתה לא צריך לקחת על עצמך אשמה של החברה... זה הרי ברור... אבל אתה צודק בהחלט.. זה קורה הרבה יותר מידי וזה קורה בכל מקום, בכל גיל וללא הבחנה בין בחור לבחורה... תודה על הברכות... לא יודעת אם מגיעות לי... צריכה להוכיח את עצמי קודם.. :) ובקשר להומור... אני אישית אשמח.... טוב לראות חיוך מבין העצב.. מאוד טוב. תודה לך.

למעלה