שלום לכולם

שחור

New member
שלום לכולם

אני בן 18 מאזור ת"א לפני גיוס ויש לי חברה שאנחנו כבר יותר משנה ביחדש היא התגיסה לפני חודשיים . לחברה שלי יש בעיות עם ההורים שלה שניהם רק צועקים עליה כל הזמן על כל דבר שהיא עושה לא נותנים לה לצאת עד שעות מאוחר (לרוב היא צריכה לחזור הביתה עד 10) אביה הוא פנסיונר שעבד במשטרה וכנראה שהוא מנסה להמשיך את העבודה בבית אמא שלה חוטפת קריזות לפעמים והיא בוכה הרבה פעמים גם בגלל הצעקות שלהם וגם בגלל אלימות. אני כבר הרבה זמן מנסה לשכנע אותה לעשות משהו ולעזוב את הבית ולקבל טיפול מקצועי ורק השבוע היא הסכימה לקבל איזושהיא עזרה מבחוץ. מה אני יכול להציע לה ולמי אפשר לפנות. בתודה שחור

nutmeg

New member
בחורה בצבא

צריכה לפנות לקב"ן. כל הטיפול בה בין אם מדובר על טיפול סוציאלי, גופני או נפשי נעשה דרך הצבא כל עוד היא משרתת... כמובן בהנחה שאין לה משאבים ללכת לטיפול פרטי ולשלם מכיסה.

שחור

New member
קודם כל תודה

עכשיו אם יש בעיה של משאבים יש הרבה שישמחו לעזור לה אם היא תסכים לקבל עזרה. עכשיו השאלה אם עדיף לה לפנות דרך הצבא או פרטי

nutmeg

New member
לא הבנתי

עכשיו התבלבלתי לגמרי. היא בכלל רוצה עזרה? מה זאת אומרת שישמחו לעזור לה? יש מי שממן לה טיפול פרטי? (מדובר במספר תלת ספרתי לפגישה). מבחינת "מה עדיף" זה כבר תלוי בה. יש שיקולים לכאן ולכאן והיא זו שצריכה לשקול. לפעמים עדיף שיודעים בצבא מה עובר עליך כדי שאפשר יהיה להתחשב, ולפעמים עדיף שלא ידעו כדי למשל לא לפגוע באפשרויות קידום. מכיוון שאתה מתייעץ עבור מישהו אחר קשה לענות לך בלי לדעת את עמדותיה האישיות.

למעלה