שלום לכולם...

SubLiminal

New member
שלום לכולם...

שלום לכולם... אני בן 15 מתל אביב ואני חדש בפורום... יש לי בעיה שבגללה אני אוכל את הלב כל היום... ואני חייב ייעוץ מכם. (מה לעשות) אז הסיפור שלי הולך ככה...: ירדתי לאילת עם החבר`ה בחופש הגדול ויש לי המון חבר`ה באילת... אחד החברים שלי הכיר לי את אחת הידידות שלו מאילת... ונידלקתי עליה. בקיצור, מפה לשם... התחלנו לצאת ביחד באילת. והצתרפתנו... חזרתי לתל אביב ודיברנרו בטלפון שעות על גבי שעות... התאהבתי בה. וגם היא בי. ונהיינו חברים... היא כל הזמן אומרת לי שהיא אוהבת אותי... ושאני בשבילה הכל... ושאני חתיך סוף הדרך... ובכלל... היא מושלמת בשבילי... האחת והיחידה. יפה, חכמה, מפותחת, אוהבת... אבל יש לי בעיה. למרות כל זה שהיא אומרת לי בטלפון שהיא אוהבת אותי, רוצה להיות איתי, ורוצה את השפתיים שלי... ושהיא רוצה להיות איתי כל החיים (והיא אומרת את זה נונסטופ)... וגם זה שהיא מתקשרת אליי כל בוקר כדי לומר לי בוקר טוב ולראות אם אני הולך לבית הספר (כי היא יודעת שאני אוהב להבריז ימים שלמים מבית ספר)... למרות זה אני עדיין חושש שהיא לא תהיה עם מישהו אחר... אני לא יודע אם להאמין לה או לא... יש לה המון ידידים... היא מסתובבת עם המון בנים... אני לא יודע מה אני עושה במצב כזה... כשאני שומע שהיא יוצאת מהבית אז אני מתחיל לאכול את הלב... כשאני שומע שיש אצלה ידיד (לפי מה שהיא אומרת לי הוא כמו אח בשבילה) גם אז אני מתחיל לאכול ת`לב... שימו לב למצב שלי: ילד בן 15 מאוהב במישהי מאילת, ואנחנו חברים ואני לא מאמין בלב שלם לכל מה שהיא אומרת לי... למרות שאני רוצה שכל מה שהיא אומרת לי יתגשם... בקיצור... נראה לי שסיבכתי אותכם כבר... אני רק רוצה לדעת מה לעשות במצב כזה. כי אני לא רוצה לעזוב אותה. אני אוהב אותה כפי שלא אהבתי מעולם. זה משהו לא רגיל. יש לי כבר אובססיה אליה. מחכה לתגובות. תודה לכולכם.....

סיון ...

New member
סאבלימינל...

מה שכתבת עליו זה אחד הסיכונים שצריך לקחת כשבוחרים בקשר ממרחק...ועוד כזה מרחק... אם היא אומרת לך שהיא אוהבת אותך ואתה ובאמת מתכוונת לזה... אז אין לך מה לדאוג.... בהצלחה..:)

קשר מרחוק

על פי רוב קשר מרחוק לא מחזיק אז לפי דעתי (ואני יודע שזה ישמע קשה) ותר על זה מעכשיו, כי אחר כך זה יהיה יותר קשה בכל מקרה בהצלחה בהמשך

ב א ר י

New member
סאבלימינל (מקווה שכתבתי נכון)....

אם היא אוהבת אותך ואתה אוהב אותה ויש ביניכם אמון מלא !!! אין לך מה לדאוג !!! אבל אתה בספק,אז גש אליה פנים מול פנים תאמר לה את אשר בליבך !!! דבר איתה שוחח איתה על כך.אז תוכל לדעת את האמת . דבר בנינוחות וללא כל רוגז או כעס. שוחח עימה שיחה אמיתית ופתוחה ואל תפחד להביע רגשות מכל סוג כולל הקנאה שבך,למרות שזה רגש לא כל כך חיובי אך אני מבין אותך . מקווה שקיבלת תשובה לכך !!!

SubLiminal

New member
תודה...

שמעו... כבר חשבתי על כל הדברים שאמרתם כאן, לפני שבכלל אמרתם אותם... אבל אני לא יודע מה לעשות... באיזו דרך לבחור... אני לא יודע שום דבר... אני כן יודע שאני רוצה להיות רק איתה...! תודה לכם על התגובות בארי... אתה מדבר יותר מדי עם סימני קריאה...:))) סתם אחי... צוחק... אגב הפורום שלך הולך להצליח... ורואים את זה. אתמול הייתי פה והיו כאן רק כמה הודעות של תודה... עכשיו אני נכנס ואני רואה שהפורום מפוצץ! בהצלחה...

SubLiminal

New member
בואו ותראו חיבור שכתבתי בשבילה...:)

אני חושב עליך כל הזמן כי הלב שלי דופק מכל דבר אני עושה ענין כי הלב שלי דופק אני מקנא באנשים שסובבים אותך כי הלב שלי דופק את חיי אני מוכן לתת רק לך כי הלב שלי דופק אני שוכב על המיטה מנותק מהעולם ועליך רק חושב אני יושב בכיתה מנותק מהמורה ועליך רק חושב אני הולך ברחוב מנותק מהחברה ועליך רק חושב את לא יוצאת לי מהראש! כי אותך אני אוהב! אני מנסה להיכנס לראש שלך, כדי לדעת מה את מרגישה כלפיי אני רוצה להיות רק איתך, שתהיי לצידי כל חיי אני לא מסוגל להאמין כשאת אומרת שאת אוהבת אותי אני משחק בבנות אבל ממך אני מפחד, שלא תעזבי אותי הגעתי למסקנה שאני אוהב רק אותך את תמותי אני אמות איתך את תעזבי אותי אני אתאבד ויותר לא אראה אותך

למעלה